לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

לשבוע האחרון של החופש אם אתם סטודנטים. ~שישי~ * צהריים באוגנדה: רוקסטאר וואנבי + יסמין אונגי סקורניק + משהו שאני לא יכול לכתוב את השם שלו, בהופעה. * בזאר בגדים יד-שנייה ומסיבת דאב-סטפ בחדר וחצי. * בבאסס תתקלט כריסטין לאנג (גרמניה) ואחריה יעלו מופו ובאני און אסיד המקומיים. * די ג'יי נוטרינו מבלגרד יתקלט בקצה, ערב שכותרתו Pאנק סימפוני ודיסקו-קאנטרי. * בלילה באוגנדה: האמסטר מתקלט. * ובסירה: "חור בלבנה" – נתה ותמר מפוצצים ברוק'נ'רול רטוב! * בחצות בתקליט: מסיבת אייטיז נוספת עם יניב קוריס ואבי ש. הפעם בסימן גרמניה. ~שבת~ * הטרמפולינה של תומר יוסף ובן הנדלר מגיעה לצוללת הצהובה. * בבאסס: השקת המיקסטייפ 4:47 של אורטגה. יתארחו: סגול 59, לוקאץ', נתי חסיד ונצי נץ. * להקת הדוס-רוק "המושב" לא מפסיקה לפקוד את עירנו, הלילה היא בשדרות ממילא. * רד-איי פמיליה + מופו + באני און אסיד בסירה. ~ראשון~ * דאבל פיצ'ר בקצה: "טלטקסט" (של רותם אור ונדב זילברשטיין) ו"פה מלא". * נעמי וליאת (פוס-פאוואר) בסירה. ~שני~ * אשכרה מתים יופיעו בבאסס. * מצוירים בסלון יופיעו באוגנדה, במה שבמורן פז מכנים "ביקור היסטורי". * "ברלונה", הרכב ספרדי שמובטח שהוא כור היתוך של כל מיני צלילים ותרבויות, ומלווים גם על-ידי רקדן, יופיעו במעבדה. * דיין ג'ו תתקלט אלקטרו בסירה. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רעות רגב. * איתמר ואולה יתקלטו באוגנדה. * קיריל יתקלט בסירה. * די ג'יי סאפיינס בהאוס ומינימל טכנו בבאסס. ~רביעי~ * תקלוט של רדיו הר-הצופים בסירה: האחים פלג מתים על מטאל. * ערב רגאיי עם חיים לרוז בבאסס. * רונית שחר תופיע במיה בר. * רנטה נגד קטיה בתקלוט באוגנדה. המיילינג ליסט של אוגנדה הבטיח שקטיה היא מלכת היופי של רוסיה או משהו. נשמע הגיוני. לדעתי בכלל צריך לארגן תקלוט מלכות יופי מתישהו. ~חמישי~ * לא הבנתי במה חטאנו שגל"צ ומוזיקה 24 מרימים מצעד עשור עברי, אבל כנראה שיש כל מיני הופעות ברחבי הארץ שנועדו לייחצן את הסיפור הזה (יותר פשוט מקבוצה בפייסבוק). אז הערב בבריכת הסולטן יופיעו: קובי פרץ, משה פרץ, שרית חדד פרץ, הראל סקעת פרץ (די בעז, תפסיק), שירי מימון ועברי לידר. אני לא יודע איזה זמרים מביאים לאיזה מקומות, אבל יש כאן זלזול רציני באינטליגנציה של תושבי העיר. אולי הם צודקים. * סחרוף ומוכיח בתיאטרון זה לא היה בשבוע שעבר? נראה לי שהפעם זה אמיתי. * הרכב הבלוז של מארק ראשקו משיקאגו (נכתב שהוא "אגדת בלוז") להופעה בצוללת הצהובה. * מוסא יתקלט בסירה. * די ג'יי סובור, באופן מפתיע, שוב מינימל טכנו והאוס, בבאסס. * ליאורה ויוני בתקלוט באוגנדה (וכולנו כנראה אמורים לדעת במה מדובר). ובכן, אני מאחל לאלה מכם ששבים ללמוד שבוע-אחרון-של-חופש מהנה, וגם שבת שלום, וגם כבר שבוע טוב, וכמובן חג שמח ושלל איחולים וברכות. מקווה גם שיש לכם כבר כרטיסים לאינדי-נגב.

106fmj

New member
וגם הבלוג 106fmj חוזר לפעילות!

עם הספיישל של אינדי-נגב שיובל בורשטיין ערך, עדכונים מהמצעד החופשי השבועי, וענייני רדיו אחרים. הבלוג כאן, ב 106fmj.blogspot.com - כנסו להגיב ולעשות Like....

davecom

New member
ויום ראשון יש הקרנה של הסרט של רן סלווין

בסינמטק. 21:30. סרט מלא פחות או יותר, בכיכובה של לי טריפון (ליהוק אולי מפתיע), שמבוסס על עבודות הוידיאו המהפנטות למדי של סלוין בשנים האחרונות. אני די מתכוון להיות שם.

FunnyCars

New member
די מתכוון או מתכוון?

ביום ראשון יש בפאב הקצה הופעה של הרכב מקומי חדש בשם teletext. חברים בהרכב - נדב זילברשטיין, רותם אור, ואלון בראייר (חבר שלי!). המוזיקה שלהם אמורה להיות יפה ומפתיעה ולכן אני אלך לשמוע אותם למרות שאני לא נמשך לז'אנר הכללי.

davecom

New member
אני אף פעם לא יכול להבטיח

במאה אחוז. הרבה פעמים הברזתי ברגע האחרון. אבל מאוד אשתדל וביתר שאת מאי פעם להגיע.

למעלה