לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

ניין אילבן שמח לכולם. ~שישי~ * מוג'הדין ישיקו את האלבום החדש ויארחו את אלכס דרול, צהריים באוגנדה. * דרך א-סאלם יופיעו ברחבת האוזן השלישית מ- 13:00. * כרמל אקמן והכינור, הלילה במעבדה. * בבאסס: "תאומים זה סקסי" – שלושה זוגות בשלושה תקלוטים. קיריל ונעמה במוזיקת אמ טי וי ג'יהאד; רובוקוף בזומבי דיסקו; ליאור ונועם במטאל מלודי ומוזיקת חאפלה. * יוסף עובדג'ה ו- THC סלקטור יתקלטו בסירה. * בלילה באוגנדה: בירי נגד בירי בתקלוט. * שרית חדד במופע "מיס מיוזיק" בבריכת הסולטן. ~שבת~ * האיש ההולך של גלעד כהנא מגיע לצוללת הצהובה. * מופו ובאני און אסיד יתקלטו בסירה. * להקת "החוויה היוונית" תבצע מחווה לאריס סאן בבית אביחי. * מור בתקלוט באוגנדה. ~ראשון~ * מורפלקסיס עם ההרכב בהופעה בתקליט. * דקלה ומארינה מקסימיליאן בלומין בבית אביחי. * פטר נגד המבאס בסירה. * אייל שקד יתקלט בסטארדאסט. ~שני~ * סוג של אינדי מאנדיי כנראה: פילאבאוט בבאסס. * יזהר שאבי, כך נכתב, היה הסולן של "קבוצה ריקה", וגיטריסט של מאיר אריאל. עכשיו הוא נראה מאד דוסי ומוציא אלבום "רוק יהודי", וישיק אותו בהופעה בבית אביחי כמובן. * אקיוט (הרבה זמן לא נרה השם הזה כאן) בסירה. ~שלישי~ * בת"א, אוקרביל ריבר יופיעו בבארבי. לא זוכר שייחצנו ככה מופע מסדר גודל כזה שהגיע לארץ, אז נראה למה זה יביא. מישהו מהרדיו יהיה שם? דודו? מיכל? * אצלנו, מ- 20:00, "גזוזטרה", פסטיבל מרפסות ססגוני ברחוב שץ. מובטחים בירה וערסלים, אבל תהיה גם מוזיקה של חוזליטו ודי ג'יי גאריב. * כפי שכבר פורסם כאן, ערב של גרוב חובק עולם בבאסס, שהוא מעין תקלוט אולסטארס של רדיו הר-הצופים: בלקדן, THC סלקטור, ומארקי Fאנק על העמדה. * יותם בן-חורין עם מופע הסולו שלו, באוגנדה. * קולולוש יופיעו על גג מלון ממילא, הכניסה חינם. * במקום ליין ג'אז בצוללת החינמי, יארח אנסמבל הצוללת הצהובה את תמר אייזנמן למופע מיוחד של עיבודי ג'אז לשיריה. * אנסמבל "על פלגי מים" ייבצע מזמורי תהילים בעיבודים חדשים בבית אביחי. * רובוקוף 2 בסירה. * יעל אביבי תתקלט בסטארדאסט. ~רביעי~ * מ- 20:00, "מוס-לה-לה" – מסיבת חניון במוסררה, שאמורה להיות גם סוג של מסיבת דו-קיום. עם "כל עוד התוף" – שיבצעו משירת יהודי מרוקו בעברית ובלדינו, דודו בליליטי, וחסידעבאדי (זה דו-קיום בין מזרחים לאשכנזים?). * שיקו סיני שמנגן עם יותר ויותר אנשים אי שם בת"א, מעלה מופע בכורה כסולן, במיה בר. * אנסמבל טרה רוסה בצוללת הצהובה. * במסגרת רגאיי של יום רביעי בבאסס, מירב ראסטה-גאל תתקלט שם. * ידיעה שטומנת בחובה פוטנציאל להידרדרות לאסון תרבותי: בית הבובות יופיעו בקונסטנטין. ~חמישי~ * טרי פויזן בצוללת הצהובה. * מיול דרייבר, תקלוט בסירה. עד כאן לוח הופעות לשבוע האחרון של תשס"ט, בשבוע הבא - לוח של ערב חג. סופ"ש נעים, שבוע טוב, שנית התאומים לא ייפלו.

davecom

New member
אני לא באוקרוויל

אולי מיכל. ולויאל מפורום ואינט בטוח.

taken by trees

New member
האוקרווילים and my poor bleeding heart

אז לענות על השאלה באיחור אופנתי, אכן הייתי בהופעה הלילה חזרתי ממש ברגעים אלה ודווקא מתחשק לי לכתוב ביקורת מפורטת יותר מ"אין לי מילים אני לא מאמינה שהיה אפילו יותר טוב מקלקסיקו" אבל זה יהיה אחרי כמה שעות שינה. מישהו הקליט מהרדיו במקרה?

fugitive

New member
בטוח שמישהו הקליט

ושההקלטה תצוף בפורום של דודו או מקומות דומים. שמח שנהנת

הגרופי

New member
ועוד משהו לזריזים

היום בשעה 14:00 יש במסגרת מנופים הופעה של 1:1. היא תהיה במוסך דוידוב ברחוב האומן 24 ועד כמה שאני יודע זה בחינם.

eat liz

New member
לא הופעה, אבל מוזיקה חינם, והרבה ../images/Emo80.gif

וידאו חדש של אטליז בחזרה לשיר Food Fighters - סינגל ראשון מתוך אי.פי חדש Delicately Violent שיצא בקרוב. חברי המיילינג ליסט של אטליז כבר קיבלו את השיר להורדה חופשית (וגם את Must Get Laid באמ.פי.שלוש עסיסי). תנו לחיצה פה והם בדרך אליכם. ולסיום סיומת - אלבום הבכורה של אטליז במלואו להורדה חופשית.

למעלה