לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

די עמוס ובטוח שיש עוד. מה שהצלחתי לדלות: ~שישי~ * הבאסס חוגג יום הולדת (שנה? כמה זה כבר?) עם מרתון תקלוטים מפלצתי – מארקי פאנק, רובוקופ, בלונדי, גוטל, איתמר והראל ודינה. מזל-טוב. * אלצהיימר פרוג'קשן, בלילה באוגנדה. * די ג'יי טרייה משבדיה (קוראים לה טרייה, יכול להיות שהיא גם טרייה בתור די ג'יי, אבל את זה אני לא יודע בוודאות) תתקלט בתקליט, למרות החרם על השבדים האנטישמים יימח שמם. * החיידקים יתקלטו בינקיז. ~שבת~ * פתיחת "מנופים" של השנה, במאיר דוידוב מוסכים בע"מ (האומן 24). חוץ מהתערוכות שייפתחו במקום, תהיה גם הרבה מוזיקה: ג'אז אוונגרד יצירתם של דור רוזנברג, חגי לשם, דניאל בן-חורין ויונתן יודקוביץ' (זגונדר). מ- 20:00. * ערן צור מחזיר לבמה את המופע "אתה חברה שלי" ובו שירי יונה וולך, בליווי אלי אברמוב בגיטרה ויסמין אבן בקלידים (מה שאומר שאין מתופף ואין טעם ללכת), בבית אביחי. * דניאל זמיר במופע חדש, בצוללת הצהובה. * סגול 59 ורבל סאן (מארחים את אבירי השולחן העגול) יופיעו בבאסס. * גידי גוב, במופע עם השם השנון "שלל שיריו", בתיאטרון ירושלים. * חם ומחמם בום ישיקו אלבום חדש במעבדה. * שלישיית חן לי במרקייה. * חלפיניו (זבוב אין גרוב) יתקלט באוגנדה. * הג'יהאד האיסלנדי מתקלטים בחדר וחצי בחצר פיינגולד. ~ראשון~ * במסגרת אירועי "מנופים", היום ברחוב הנביאים 54א' יהיה אירוע משולב – תערוכות, תיאטרון בובות, מופעי מוזיקה ומסיבת גג. מ- 18:30. ממה שהצלחתי לדלות מהפלייאר, ברור לי שבלקדן יתקלט, שיופיעו הפוסטינורז ואורי והלהקה שלו (לא יודע מה זה). * האנדראצ'יוורס והפשרות יופיעו בדאבל פיצ'ר בקצה. * קיריל (אשכרה מתים) יתקלט רוק'נ'רול ודארק אייטיז בבאסס. ~שני~ * מ- 17:30 יתקיים "הפנינג שוק" נוסף בשוק מחנה יהודה, כולל מופעי "מוזיקה אתנית" (לא יודע מה זה אומר) שונים. * פתיחה של מה שנראה כמו מיצג וידאו כלשהו ברחבת המשביר לצרכן (אני חושב שגם זה "מנופים"), אירוע פתיחה מ-20:00, עם מוזיקה של יניב קוריס. * The Trees and the Bees, הרכב של אדם שפלן, יופיע באוגנדה, גם זה במסגרת "מנופים". * אינדי מאנדיי בבאסס: חוזליטו, רוקי בי וטרבור, שמגיע מטקסס ומנגן קאנטרי (כך נכתב). * פסטיבל הפיוט נפתח בבית אביחי, עם מלא פייטנים. ~שלישי~ * פסטיבל הטייפים של "הצימר" התל-אביבי מגיע לאוגנדה, יופיעו: פגועי מוח, אלכס דרול ו-ולריו טריקולי. * במסגרת "מנופים" יעלה בבאסס מופע השינויים הפיזיים (כך הוא מוגדר) "דיקומפוזישן", על הסאונד יהיו מופקדים יקירי התחנה פיקה/קין. * אז הצוללת הצהובה חזרה מפגרת קיץ, וגם ליין ג'אז בצוללת החינמי חוזר עם טום טיזלי וצ'ארלס וויליאמס. ~רביעי~ * קובי אוז במופע החדש והמדובר שלו "מזמורי נבוכים", בבית אביחי כמובן. * Project Tomorrow יופיעו בגלן. * גיל יתקלט באוגנדה (לא כתוב איזה גיל). * אירוע תמוה בתמול שלשום – קובי מידן יקריא שירי לאונרד כהן שתרגם בעצמו. טוב. ~חמישי~ * אהוד בנאי בתיאטרון ירושלים. * יונתן רזאל יופיע במעבדה. * הטבח הגנב וולף והמחסל יתקלטו (ככל הנראה מה שהיה פעם המבאס והמחסל) באוגנדה. שיהיה סופ"ש נעים ושבוע טוב. אף אחד לא סיפר פה איך היה בקונפרנס או בהופעות בגני התערוכה (גם אם הלכתם למדונה אנחנו נסלח לכם ונקרא רשמים בנימוס), אז אני לא רוצה להיות פולני אבל זה בסדר, אל תכתבו, לא צריך.

davecom

New member
אני יכול לכתוב משהו על הייניקן מיוזיק קונפרנס

אני ותמר היינו ביום הראשון. נעמס היתה ביום השני. סה"כ יוזמה יפה. הם הצליחו להביא כמה אנשים מעניינים. למשל בילי גולד מפיית' נו מור בפאנל על מוסיקה אלטרנטיבית, את המנהל של דיינוזאור ג'ר, שהוא בחור צעיר יחסית והיה שמח לשתף מחוויותיו. בפאנל ניהול אמנים שהיינו היה אחד מעניין שעבד בגפן ועכשיו מנהל את MGMT והיה בקשרים עם מספר שועי עולם. היה שם גם בחור לא ברור שלפי הבנתי עבד עם כמה אלטרנטיבים חביבים. מישהו מהם עבד עם הביסטי-בויז וכאלה. היה גם אבישי סביר שמנהל את אסף אבידן ועוד איזה שניים. היה בעיקר מעניין מבחינתי להחשף לאנשים שמעורבים במאחורי הקלעים של התעשייה, והיו מוכנים לשתף ברעיונות ודיברו בכנות על לבטים, בעיות והצלחות. הבנתי שפאנל של ניו מדיה במקביל לסדנת האמן של ג'י מאסקיס היה מתסכל משהו. בעיקר בגלל מעורבות של יותר מידי אנשים עסקים ופחות מידי אנשים שנמצאים שם בשביל המוסיקה. רמת הדיון בפאנל מוסיקה אלטרנטיבית היתה קצת בינונית. היו כמה שאלות נחמדות מצד קואמי, ובילי גולד הוא בנאדם אינטילגנטי שתרם הרבה מהניסיון שלו בזמן אמת, עוד משנת 81 בערך ועד היום, להגדרה של מוסיקה אלטרנטיבית, הצלחה בתוך חברת מוסיקה גדולה וכו. לו ולמנהל שלדיינוזאור היו אוזניות עם תרגום סימולטני, והם הנהנו בעניין כל פעם ששרון קנטור או עמי שלו ממונוטוניקס אמרו משהו על החוויות שלהם מהסצינה פה בארץ. לגבי פאנל ניהול אמנים שהיה, אני חייב לציין ששרון מולדבי הוא מראיין מצוין, שואל שאלות מדוייקות ואינטליגנטיות, והאנגלית שלו לא רעה בכלל. דוגמא לאיך עיתונאי יכול לצבור ניסיון וידע שיכול לשמש אותו הלאה ליצירת משמעות ועניין. בחור רציני ויסודי בהחלט. סדנת האמן של ג'י מאסקיס היתה קצת מוזרה. הבנאדם בעצם לא ממש יודע לנגן. אז הוא בעיקר ענה לשאלות לגבי הציוד והאפקטים שהוא משתמש בהם, הקריירה של דיינוזאור ג'ר, אני שאלתי אותו כמובן על ההרכב Witch שהוא משתתף בו. הוא עונה די בקצרה, חוץ מהשאלות שהפנה אליו אחד מאנשי הצוות שלו (מסתבר) וכללו כל מיני שאלות על מגברים וגיטרות. מוזר, כי נראה שהוא אמור כבר לדעת הרבה עליו. אולי זה היה כדי לעורר את הדיון. היה מעניין להפגש עם אנשים מהסביבה הקרובה, כמו מורפלקסיס, פני מ"קסטה", רני, האחים רחמני, עמית ארז ועוד חבר'ה. היו עוגות ובורקסים, קפה ובירה חופשי. זה היה שווה הכל.

davecom

New member
ועוד דבר לגבי ההופעות בקצה ביום ראשון

כנראה שאני שם. Underachievers זה בעצם עם דני אודס מ The Fans, שהוא מוסיקאי באמת מוכשר. ואלה נראה לי גם חברי Fans בעצמם שם. יכול להיות מעניין.

fugitive

New member
ועוד בקצה

ברביעי - בלקדן בחמישי - מארקי Fאנק שלא תגידו שלא כתבתי. תודה דודו, אני ראיתי כמה תמונות מהקונפרנס, היה נראה נחמד, למרות כמות חשודה של אנשים שרצו להצטלם עם דיילות של הייניקן...

davecom

New member
יש תמונות של הדיילות?

חשבתי שהן לא יוכלו להכנס לכל הפריים.

למעלה