לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

סה"כ שבוע סביר: ~שישי~ * ג'ולייאן במסיבת אלקטרו והאוס בבאסס. * לילה של דאבסטפ בקצה – בי נאסטי, "דאבסטפ מייהם" ובסוף באני און אסיד ומופו. * פטר נגד המתקלט הבודד, באוגנדה. ~שבת~ * עמית ארז במעבדה. * אביב גפן והתעויוט בבריכת הסולטן. * דאבל פיצ'ר של הופעות רוק בעברית בבאסס: להקת "לס" ולהקת "דרור והסיבות". * "רוצי בובה" יופיעו באוגנדה, וויזארד אשדוד וז'ק מיראז' יתקלטו. * משפחת אלייב בבית אביחי. ~ראשון~ * רדיו הר-הצופים בסירה: גיל כהן ("בועות" שלו עלתה אצלנו במוצ"ש שעברה), תמר מלינוביץ', דודו וענבל בק טו בק. אומרים שמ-21:30. * להקת סטנגה, היישר מקליפורניה הישראלית (אשדוד, כך נכתב), לפאב הקצה להופעה. * די ג'יי גוטל בבאסס, אני מבין שזה ליאור הבעלים? ~שני~ * אביתר בנאי במעבדה, עם חימום של פוצ' (מדד המחירים לצרכן: 85 ₪ בהצגת כרטיס סטודנט). * אינדי מאנדיי בבאסס: "ידיים מלוכלכות על זבל כמוך" (בתרגום חופשי שלי, פעם דודו היה מתופפם), ו"לא דובים". * "מלח מים", הרכב ווקאלי של בוגרי רימון, יבצע קלאסיקות שחברי ההרכב גדלו עליהן, בבית אביחי. ~שלישי~ * דאבל פיצ'ר באוגנדה: דיוויד בלאו והגוד בנד, וגם אקשן! אטנשן! * "המופע של בילי שירס", הלהקה של יניב גלזר, תופיע ב"חדר וחצי" בחצר פיינגולד. * עידו לדרמן בהופעה אקוסטית בקצה. * אלון אבנת יתקלט בבאסס. ~רביעי~ * זבולון דאב סיסטם יופיעו בבאסס, כנראה שיהיה משהו לקראת ההופעה אצלנו ברדיו. * "הוט וויירד" הם הרכב רוק-מטאל-אלטרנטיבי ירושלמי חדש, והם יופיעו בקסטה. * באוגנדה יוקרן סרט על חייו של המוזיקאי והמפיק ארתור ראסל, ואחריו יהיה תקלוט של איתמר ואולה. * אנסמבל "על פלגי מים" (הכולל בין השאר את יובל מסנר) יבצע מזמורי תהילים בעיבודים מקוריים, בבית אביחי כמובן (תרשמו שיובל מסנר מצטרף לטרנד היהודי...). ~חמישי~ * Suave + ivo.lola בקצה. * שרהל'ה שרון במסגרות "שדרות של כוכבים" בממילא. * יש מסיבה של התלתליסטים בבאסס (בטח יעניין את חלקכם). זהו. כל מיני דברים מעניינים השבוע ברדיו, נדבר על זה פה בפורום (או לפחות, נכתוב הודעות). שבת שלום.

Trixerin

New member
בחודש הבא יוצא הקזבלנקס

ואז נראה באמת אם אפשר ואם יש מה להשוות. יש לי תחושה שהקזבלנקס יהיה יותר טוב מהפלנטי.

Trixerin

New member
horrors כמובן

הדבר הכי טוב ששמעתי הרבה הרבה זמן. גם ממש טוב וגם עם ביצים. אחלה של דבר.

Trixerin

New member
מה יהיה

מה כבר ביקשתי, לכתוב הודעה אומללה, למה ומדוע היא התפזרה על כל רחבי הפורום זה לא ברור לי.

למעלה