לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * מ- 12:00 - מסיבת רחוב בכיכר בית הדפוס. יופיעו: עמירם עיני ואקסום. * מ- 13:00 - מסיבת רחוב בנחלאות בצומת הרחובות אילת ובית צור. יתקלטו: בלקדן ופרפלקאט. * שואו ובוהו יופיעו באוגנדה. * מ- 13:30 - THC סלקטור ועמית E יתקלטו במרפסת של הבאסס. * מ - 14:00 - הרבה ארועים שקשורים לפסטיבל הקולנוע גם במועדוני המוזיקה השונים, ובמעבדה יקרינו שוב את הסרט "מופע החיים של גוטל בוטל". * בערב, כפי שפורסם כאן כבר, אטליז, מצויירים בסלון, סיסטם עאלי ועוד, בסינמטק, לכבוד הפסטיבל. * ניקו-טין ופטר יתקלטו באוגנדה. * 23:00 במעבדה - עוד מחווה למייקל ג'קסון. ~שבת~ * רונה קינן עם "שירים ליואל" בצוללת הצהובה. * אפרת גוש עם "חשוף" בבאסס. * רונית שחר בלי כלום (סתם) בבית אביחי. * ג'אז ממקורות מזרח תיכוניים במרקייה. * בלונדי בתקלוט בטיפה, במסגרת חגיגות שנה למקום. מזל טוב. ~ראשון~ * אם אני זוכר נכון מהפייסבוק (כי אני אף פעם לא רואה לזה פרסומים במקומות אחרים): עינב ג'קסון כהן ומיכל גבע בדאבל פיצ'ר ב"בקטנה". * יש כמה ערבים שבהם יקרינו כמה סרטים בפאבים ויהיה מופע מוזיקלי אחד (במסגרת ה-פסטיבל), אז זה קורה הערב בקצה, ויופיעו "סטרייקינג מיינורס" בקאברים אקלקטיים או משהו. ~שני~ * יש אינדי מאנדיי בבאסס, ואולי אפילו תקלוט של רדיו הר-הצופים. יופיעו: ווירד צ'יקן, ההם ואנטיביוטיקה (על-פי מקורות מסוימים). ~שלישי~ * דאבל פיצ'ר של יותם בן-חורין (יוסלס איי די) ו"מיי סקנד סופרייז" באוגנדה. * במסגרת ארועי הקרנות סרטים + הופעה, המעגלייה יופיעו בינקיז. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: סווינג דה ז'יטאנס. * במסגרת חגיגות שנה לטיפה: פעמיים כי טוב. * אתם אולי לא שמתם לב, אבל ה- 14 ביולי, וזה אומר שאם אתם צרפתים אתם אמורים להפיל את הבסטיליה ולחגוג את עצמאותכם. כנראה שבמיה בר וגם בסירה יש הרבה צרפתים, או לפחות מספיק אנשים שמעוניינים לחגוג עמם. ~רביעי~ * בת"א (בארבי): Why? יופיעו. יש גם חימום של הדיספנקשנל הירוז (לא הבנתי איך זה קשור, אבל אני לא אמור להבין כנראה). בהתחשב בעובדה שארז בחו"ל, אני כנראה היחיד שזה משמח אותו בעיר הזאת. * אצלנו, עומר קליין ועומר אביטל במופע ג'אז משותף בצוללת הצהובה. * עוד ג'אז: רביעיית נדב רמז במרקייה. * במסגרת ארועי הקרנת סרטים + הופעה: ווירד צ'יקן (פעם שנייה) יופיעו בכנען. * איתמר ואולה יתקלטו באוגנדה. * לא קשור (לכאורה) למוזיקה, קשור לפסטיבל, אבל בגלל גדודי מעריצי האחים כהן כאן, אולי ראוי לציין: במעבדה יתקיים מרתון האחים כהן עם הקרנה של "פארגו", "ביג לובובסקי" ו"לקרוא ולשרוף", והכניסה חינם (בהזמנה מראש). נחמד. ~חמישי~ * בת"א (בארבי): The Notwist יגיעו לכאן ממינכן, וגם כאן יהיה חימום של דה ווקינג מאן של גלעד כהנא. זה כבר הרבה יותר משמח, ואני יודע שלא רק אותי. * מאיר בנאי שוב כאן, במעבדה. * מסיבה נוספת ללייבל פאנץ' מיוזיק בבאסס, עם מוזרקו, ג'אב ויריב ברנשטיין. * ערב דיסקו איטלקי באוגנדה. * גוביבוש בחגיגות שנה לטיפה. זהו, שבת שלום ושבוע טוב, לכו לכבוש את מסיבות הרחוב (ולמוטט את הבסטיליה).

davecom

New member
האחים כהן שולתתתים

אבל זה כבר ידוע מזמן... הערב בבאסס לא נראה שרדיו הר הצופים ישתתף. מכל מיני סיבות.

למעלה