לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שבת~ * בסירה: מארקי Fאנק + אלטרנטיב צ'יק + קוביה של פורצלן. * עוד מרדיו הר-הצופים: בלקדן יתקלט בקצה. * רונית שחר עם חימום של טרנטינה (!) בצוללת הצהובה. * מוש בן-ארי בבית אביחי. * גלעד חצב ינגן באברם. ~ראשון~ * ערב מחווה לענבל פרלמוטר בקצה. מי יעשה מחווה? אין לי מושג, לא שמעתי על אף אחד מהמופיעים. ~שני~ * אינדי מאנדיי של הבאסס: לא דובים + הביצים. מה עם תקלוט של רדיו הר הצופים? לא ידוע. ~שלישי~ * אינדי טיוזדיי בבאסס: להקת החדשות תופיע. * חיה מילר + האנדר-אצ'יוורס בקצה. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: האחים ברוכוב. * בשבוע שעבר התפדחתי וגל אפילו לא תיקן אותי... חסידעבאדי הם שניים ולא אחד, ויש הזדמנות לתקן כי הם יתקלטו גם השבוע בבירמן. ~רביעי~ * מוריס אל-מדיוני בבית אביחי. * שירי גולן עם חומר מקורי באברם. * עופר גולני, באמת התחלנו להתגעגע, באברם. * מרט ופרנצ'סקה באוגנדה. * דינה תתקלט טכנו בסירה. ~חמישי~ * חווה אלברשטיין, שוב בתיאטרון ירושלים. * פרח אדום ינגנו מוזיקה יוונית באברם. * ושלל תקלוטים ומסיבות: ישראל אהרוני ודודו בלילטי יתקלטו האוס אפריקני בבאסס. * הילקה דוט (נהיה מיותר לציין מי זו), כרגיל, עם אלקטרו ובריטני בסטארדאסט. * עמית E, שמתארח תדיר אצלנו ברדיו (אצל יואב), יתקלט בסירה. מה שמזכיר לי שהשבוע "בחזרה לאפריקה" חוגגת 100 תוכניות (מזל טוב, פרטים בטח יבואו), ושסתם בלי קשר מיוחד, מי שלא שמע עדיין את ספיישל ה"לא מצליח להרדם" של מארקי ב"ארץ המראות", באמת מפסיד תוכנית מוצלחת במיוחד. מזל טוב לאחמדינג'אד, עושה רושם שרוב עם ישראל רצה שהוא ינצח בבחירות כדי שנוכל להוכיח לעולם שאנחנו נרדפים ואומללים, אז הנה, עוד פעם יצא "טוב ליהודים", ומזל טוב לכולנו ושבוע טוב וקריר.

למעלה