לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * מזל טוב לאוגנדה, יום הולדת 4 החל מ-13:00: מופע הכשרונות של העובדים - ואן-פאצנובסקי, קסקס ויברטו, מוג'הדין, ספארק או, ובלילה בלילה (אם הבנתי נכון), הופעה של בני המה. * מ-14:00 במעבדה, כרגיל, תוכלו לקבל גם הופעה וגם הצגה בכרטיס אחד. הופעה של תמר אייזנמן, וההצגה "זבובים - שובר שמירה" (זה מזכיר לי נשכחות). * בערב במעבדה: מופע אקוסטי של מוקי. * בערב בצוללת הצהובה: הלהקה יורואסיה, שנטען שהיא ההרכב הבולט של יוצאי רוסיה בישראל או משהו. * בקצה תהיה בלילה מסיבת דאבסטפ עם האמסטר, מופו, באני און אסיד ועוד. * שישי חופשי של הבאסס (כניסה חינם, שני די ג'ייז מקומיים): בר נגד תום. * אלון אבנת יתקלט בסירה. ~שבת~ * צליל מכוון חוזרים לצוללת הצהובה. * TYPO שעושים אינדי רוק ישראלי ואוסטרי (?) והקארסיטרס, יופיעו בבאסס (כך פורסם במסיבות בטחוניות, לא ראיתי פרסומים אחרים לזה וזה נראה קצת מוזר). * הבנות נחמה ואסתר רדא יופיעו בבית אביחי. * דיוואן הלב יופיעו במעבדה. * להקת אטלס תנגן גרוב צפון-אפריקאי במרקייה. * טריו ג'אז יופיע בטיפה (לא יודע מי בדיוק). * וגם באברם מבטיחים מופע ג'אז מקורי. * ג'ה-רוזלם קולינג בסירה. ~ראשון~ * אני מבין שפסטיבל ישראל נפתח היום רשמית, ב-20:30, בקונצרט של הפילהרמונית בתיאטרון. משהו כמו שעתיים אח"כ, באותו מקום ובמסגרת הפסטיבל, רונה קינן תופיע עם "שירים ליואל". * דניאלה ספקטור תופיע בקצה. * פרח אדום ינגנו מוזיקה יוונית בקפה מזרחי (הכל לאופה. יש מקום שבו הם לא ניגנו מוזיקה יוונית בעיר הזאת?). ~שני~ * אנטיביוטיקה + פלישת חוטפי הגופות + תמר וענבל מתקלטות, בבאסס. אנחנו מתקלטים בליין שני-אינדי-ישראלי של הבאסס מעכשיו. * בין השמשות יופיעו בבית אביחי. * הדאבסטפ חי ונושם כאן השבוע, נבו יתקלט עוד מזה בסירה. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: ג'ודי לואיס טריו. * סווינג דה ג'יטאן במרקייה. * גל כדן והאמסטר יתקלטו טכנו, ברייקס ואלקטרוניקה אקזוטית בטיפה. * המחסל (איפה המבאס?) בסירה. ~רביעי~ * סאונד אוף דה גראונד בג'אז עם שורשים אפריקאיים, באברם כמובן. * מארקי Fאנק בתקלוט חובק עולם באוגנדה. * ב- 23:00, כנראה במסגרת ההופעות האלה של פסטיבל ישראל, זבוב עם גרוב יופיעו בתיאטרון. ~חמישי~ * ערב שבועות, גבינות, יין, ופסטיבל טייפים באוגנדה כבר מ-13:00 במסגרת מוסררה מיקס. בהשתתפות: איגנז שיק, ג'רום נוטינגר, ערן זקס, אלכס דרול, פגועי מוח, שמיל פרנקל וקסקס ויברטו. אגב, למחרת יהיו שם כמה הופעות מעניינות באותה מסגרת (אבל זה בלוח הבא). * מופע הארנבות של ד"ר קספר בצוללת הצהובה. * די ג'יי מורפיאוס (סמי בירנבך), מגיע לתקלוט בבאסס (כבוד לבאסס). אולי יהיה אצלנו משהו בעניין הזה. * לפעמים אני מרגיש שאני קצת לועג לתקליט כאן, וזה לא מגיע להם כי זה מקום באמת באמת ממש נחמד. מצד שני, מה זה הארועים האלה? "אסקימו לימון - מיסבת סיקסטיז לשבועות". נשמע נורא. לא הבנתי בדיוק אם יום ירושלים היה אתמול או שהוא היום, אבל שיהיה מזל טוב לעיר המאוחדת ללא רבב, שבועות שמח, שבוע קצת יותר קצר יעשה טוב לכולנו.

davecom

New member
אצלי זבובים ושובר שמירה

היו בחלקים שונים של היום. אבל ניחא. תודה בעז. הלוח הזה לא עוזר לי להרגיש טוב יותר.

למעלה