לוח הופעות!

fugitive

New member
לוח הופעות!

! ~שישי~ * בשעה זו: יד ראשונה (מוזיקה)/יד שנייה (בגדים), עם הופעות בסימן בע"ח: זבוב עם גרוב, אלמנה שחורה ולא דובים (שנון) בצוללת הצהובה כמובן. * מ- 14:00 במעבדה: הופעה של הדרה לוין-ארדי וגם ההצגה "חופש קטן". * בערב במעבדה: שרון מולדאבי ופוצ' (כל אחד בנפרד). * עוד דאבל פיצ'ר בערב, בבאסס: קרוסלה וסטרוברי ג'אם. * מסיבה בלקנית בקצה, בניצוחו של בלקדן שלנו. ~שבת~ * מרדרס וולבס עם חימום של השמוקס, באוגנדה. * מרסדס (להבדיל ממרדרס) בנד בבאסס. * פאנקנשטיין מארחים את גורי אלפי בבית אביחי. * אריאל הורוביץ בקצה. * היהודים במופע הישיבה האקוסטי שלהם בתיאטרון. ~ראשון~ * אנסמבל טרה רוסה, לכבוד האלבום החדש, בקצה. * טודו בם בקאברים למוזיקה ברזילאית באברם. ~שני~ * יעל דקלבאום בבית אביחי. * דאבל פיצ'ר בצוללת הצהובה: שמרית דרור ולירון בן-שמעון (זה שם של כדורגלן. בטח כבר כתבתי את זה פעם). * ג'ומבה ינגנו רוק יהודי מקורי באברם (מה זה רוק יהודי?). * ערב של טוסטד ביטס בסירה. ~שלישי~ * יאיר יונה ישיק את האלבום שלו באוגנדה. גם יהודה לדג'לי יופיע (הידד). * לחובבי הג'אז הגרמני: קרלוס ביקה - אזול טריו בצוללת הצהובה. * הופעה נוספת בסדרת "ג'אז חם" בז'ראר בכר: לו מרינו. * זופאב (zoopub) יופיעו בקצה. * רובוקופ 2 בסירה. ~רביעי~ * אל פרנק ב"מופע אינטימי" בקצה. * "יאלי ובעלי המלאכה" יופיעו במיה בר. חשוב לציין שפורסם שהמוזיקה שלהם היא מיינסטרים קליט ומלודי. * פיאסטה פלמנקו יופיעו באברם. * יואב THC שלנו יתקלט בסירה. * מרט ופרנצ'סקה באוגנדה. ~חמישי~ * הבנות נחמה תופענה בצוללת הצהובה. * שלומית אהרון (!) בתיאטרון (אפילו חרוז). * הופעה ראשונה של המוזיקאי האפריקאי אידסוס וואלאס בישראל, תתקיים באברם. * מארקי Fאנק יתקלט בסירה. מזל-טוב לתמר, סופ"ש נעים, שבת שלום, שבוע טוב, ואם יש עוד איחול ששכחתי תוסיפו בעצמכם.
 

fugitive

New member
תוספת שהייתי אמור לזכור ולהזכיר

שגם קשורה לתחנה כמובן: מוצ"ש בגולה, דליילה וחיה מילר בהופעה.
 

balkadan

New member
ראשון בערב בשוק מחנה יהודה

ארוע אוכל סבתות של התעוררות + מארש דונדורמה + אני מתקלט
 

davecom

New member
תודה גל. ארוע סבתות? נשמע מצויין

ושלישי לדג'לי באוגנדה. ראבאק. אני כבר מתרגש. רק יום שישי. תבואו. יש, דרך אגב, גם פסטיבל הופעות מטורף בשבת הזה בפטיפון. ת"א. סוגרים את המקום. טוענים שזאת פעם אחרונה שיהיו שם הופעות. יש פרטים פה. עצוב. אבל אף פעם למען האמת לא הייתי שם. חייב להתוודות.
 

fugitive

New member
אני הייתי פעם אחת

בפטיפון. ממש מזמן (לפני 6 שנים אני חושב), וזה היה דווקא ערב היפ-הופ. היה מעניין מאד אבל. חבל, אבל ת"א בטוח תצמיח מקומות חדשים.
 
למעלה