לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * ענת כהן תנגן ג'אז בצוללת הצהובה. * ה"ניו-קומפוזרז", חלוצי הטכנו מסן-פרטסברוג או משהו כזה, בבאסס. * האמסטר יתקלט בסירה. ~שבת~ * רייסקינדר ו"הקוסם מאשדוד" (שברח לכאן כנראה מאיום הטילים), בגולינדו. * רונה קינן בהופעה המדוברת בצוללת הצהובה. * ומרונה לרוני: רוני פיטרסון וטד רובינסון במעבדה. * ליאוניד פטשקה ומרינה מקסימיליאן בלומין בבית אביחי. * "את אני והוא" ינגנו, רוקי בי על הוידיאו, ותקלוט של ליאור אשכנזי ולהלה, כל זה בטיפה. ~ראשון~ * עופר שכטר - הוא משלנו! - הופעת בכורה בירושלים בתקליט. * אשכרה מתים יופיעו בסירה. ~שני~ * גוביבוש יתקלט בטיפה. ~שלישי~ * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: קדולה. * מיול דרייבר יתקלט באוגנדה. * רובוקופ בטיפה. ~רביעי~ * עדו בוקלמן טריו, לא יודע מה זה, במעבדה. * "המופע של בילי שירס", לא יודע מה זה, בקצה. * איתמר ואולה יתקלטו באוגנדה. * ורוקי בי בטיפה. ~חמישי~ * קודם כל, לא קשור למוזיקה, בית-שמואל מארגנים בבוקר (לא כתוב באיזו שעה, כתוב שזה יקר - 95 ש"ח) סיור "בין גרגירים", סיור חומוסיות באיזור סאלח א-דין והעיר העתיקה. "נאכל בחומוסיות הכי טובות בעולם, ונגלה מיהו אבו-שוקרי האמיתי!", כך נכתב. * ארז לב-ארי יופיע במעבדה. * זג', הרכב מלונדון, יתארח בבאסס. * פנינים לחזירים ויואב THC בטיפה. * הדר פודה ואבי ש. יתקלטו בסטארדאסט. זהו, היה שבוע גדול של הופעות לפני הגשת הסמינרים, ומאז שממה ושיממון (למעט איזו התעוררות בראשון דווקא). אלה החיים. סופ"ש נעים ושבוע טוב.

G4rfi3ld

New member
ואו

מעניין אם בית שמואל מגיעים לעכרמאווי? למרות שאם הם מציינים את אבו-שוקרי, אפילו אם זה לצרכי יחצנות, זה נראה מפוקפק קצת. עידו בוקלמן גיטריסט ג'אז, היה אצלנו בתחנה אפילו אצל עופר צמח. תודה בזי

fugitive

New member
אולי אם הם מגיעים לשם זה יהיה שווה 95 ש"ח,

אבל גם אז, אין ספק שהם דפקו מחיר לסיור הזה. נסיעה טובה חזרה לשבדיה...

davecom

New member
וביום שני - אני וענבל צ'ילי מתקלטים בסירה

יהיו כל הדברים הרגילים של אסכולת רוק + beck 2 beck שלי ושל ענבל. כשאני אנסה להבריח חלק מהאנשים ענבל תשתדל להחזיר אותם חזרה. או לפחות לא לצרוח עליהם. בפעם הקודמת זה עבד ככה. משעה 22:00 נהיה שם. עד הסוף המר.

למעלה