לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * מ-12:30 בקפה אברם, נינו ביטון ינגן מוזיקה אנדלוסית. * מ-13:00 באוגנדה: מוג'הדין, צ'ארלי מגירה והמודרן דאנס קלאב, ורובוקופ. * מ-13:00 בתקליט, במסגרת מסיבות הפתיחה של מדרחוב החבצלת: יופיעו שרה סיני ועדי אולמנסקי. * הרכב הבלוז SOBO יופיע בלילה במייק'ס פלייס. * בר יתקלט באוגנדה בערב. * דינה, רייזל ואנה יתקלטו בבאסס. ~שבת~ * שלומי שבן יופיע בצוללת הצהובה. * הרכב מוזיקה אלקטרונית חדש יופיע בבאסס - קלפה - ואחריהם יתקלטו מארקי Fאנק, גובי, והאמסטר. * חם ומחמם בום יופיעו במעבדה. * מוסא ברלין יופיע בבית אביחי. * אנסמבל ביצ'יפלומה ינגן מוזיקה דרום-אמריקאית וג'אז באברם. * רובוקופ 2 בסירה. * פטר ושופקארט בתקלוט באוגנדה. ~ראשון~ * מופע כפול בתקליט: איתמר רוטשילד ויהודה לדג'לי (!). * דינה תתקלט בסירה. ~שני~ * zone-d ינגנו ג'אז באברם. * גוג ומגוג בסירה. * מחווה לג'ימי הנדריקס בסטארדאסט. ~שלישי~ * מרט ופרנצ'סקה באוגנדה. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: שלישיית ארי ערב. * רסטה ציון במיה בר. * עופר גולני ונטע אמיר יופיעו בינקיז. ~רביעי~ * רופוס וויינרייט, הופעה ראשונה בהיכל התרבות ת"א. אנחנו שולחים בסוף נציגים למסיבת העיתונאים? * במסגרת פסטיבל העוד, בבית-שמואל: יורדאל טוקג'אן, רוס דאלי וזהר פרסקו. * סווינג דה ז'יטאנס יופיעו במיה בר. * רוקי בי בטיפה. * ערב נברני ויניל באוגנדה: עם סקולמאסטר ומיקסמונסטר (רדיוטריפ, התפוחים), דיגיטל מי, מארקי Fאנק, האמסטר וטרטל. * איילת וולווטר תתקלט בריטפופ בתקליט. ~חמישי~ * רופוס וויינרייט, הופעה שנייה, רידינג 3, ת"א. * מאיר בנאי יופיע במעבדה. * "קפיטל פרוגרסיב פופ & ארט פאקטורי" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל זה מה שקורה בבאסס. * בלוז טריין יופיעו במייקס פלייס. * מחווה לגאנז אנד רוזס בצוללת הצהובה, עם הלהקה הזאת שעושה להם קאברים. * פנינים לחזירים ויוסף עובדג'ה בטיפה. שיהיה שבוע טוב,

britanica

New member
*ביום שלישי

שלום חברים!! ביום שלישי החל מ- 23:00 ערב רימיקסים ומאש-אפים, אלקטרו-פאנק לפנים בסטרדאסט. מתחיל בסביבות 23:00. פלייר מצורף בעיצוב dan g

davecom

New member
פלוס וזיגל ייצגו אותנו ברופוס

אין לי מושג למה הם רוצים לעשות את זה לעצמם. אני שמח לבשר שחוץ מהראיון עם נאש ויילן מ Wooden Shjips שיעלה לשידור אי"ה בקרוב, יהיה גם משהו עם החבר'ה של Nothing People. האלבום שלהם Anonymous הוא אחד מהדברים הכי טובים ששמעתי השנה. הראיון צפוי להיות קצת חריג בצורה שלו, עם שאלות מוקלטות מראש ותשובות שהם ישלחו בחזרה. נחיה ונראה.

garbush

New member
גם אני אהיה לא רחוק מהפסנתר של רופוס

בהיכל התרבות ב- 26 לחודש.

מוצ"ש 29/11-האזרח צודרוב והשפנפן בקצה. הפאב.

האזרח צודרוב והשפנפן הם צמד שמורכב מבועז צודרוב - הוא האזרח, ומגלעד וייס - השפנפן. הם שני בחורים בסדר גמור כאלה. בעצם, יותר מזה. הם משו-משו. וגם מוכשרים. אולי תחשבו שאני אומרת את זה רק בגלל שאני מקורבת. אולי אתם צודקים. המוזיקה שהם מנגנים היא יפה וגם מכוערת וקצת מוזרה ומצחיקה. עם מילים לעניין. פאב הקצה נמצא בעיר ירושלים, שזו עיר הבירה של ישראל. ברחוב שושן 4, שאין לי מושג איפה הוא נמצא, אבל הבנתי שזה קרוב לכותל המערבי. שם תהיה ההופעה. במוצ"ש 29/11 בשעה 22:00 בדיוק הכניסה חופשית כך שאין סיבה לא להגיע. פלוס: פלאייר משופם כיאה למעמד.

למעלה