לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * אמן הראפ טאבו פלוס, ישיק אלבום חדש באוגנדה. * אריות ירושלים יופיעו בסירה. * "דה בלאק שיפ" ינגנו רוק במייקס פלייס. * המופע המשותף של רמי קליינשטיין, יאיר לפיד ותמיר הרפז, יעלה בבית-שמואל. * "שוז יור וופן" יתקלטו "דיסקו מחורפן" בבאסס. ~שבת~ * בירושלים הכי מעניין כי יש פסטיבל פית/קית בבאסס (מ-19:00) ורוב מי שקורא פה הרי יהיה שם... ובכל זאת, יופיעו: אשכרה מתים, אלי לס, פג אדיר, M.E.S.S, קטמין, ואורח מיוחד, רם אוריון, שיארח אורח מיוחד, שי נובלמן. * ובירושלים הכי מעניין כי קוב מגיע לאוגנדה, לראשונה לדעתי מאז יצא "סיום מפואר בלחיצת כפתור", ובאותו ערב ממש יופיעו גם "אנחנו ולהקתו". * אבל בת"א, אביב גפן יארח את ברט אנדרסון במסגרת פסטיבל הפסנתר (והסיבה היחידה שאני כותב את זה היא בגלל המנהג לציין הופעות חו"ל). * ובחיפה, במועדון ה"ביט", תופיע קרן אן, סוג של הופעת חו"ל. * ובחזרה לירושלים, פרץ ומארק אליהו יופיעו בבית אביחי. * אלעד שודלר יופיע בגורונדיה פאב (?). * ובצוללת הצהובה יופיעו בית הבובות. ~ראשון~ * ניר משה ורוני קורקוס יופיעו בקצה. * יניב קוריס שעבד במחלקה הלועזית בהליקון (פשי), יתקלט בתקליט. ~שלישי~ * נועם פנחסוב יופיע בינקיז. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: ניו-אורלינז פאנקשן. * ערב של "תופת פרופט" באוגנדה, עם תקלוטים מחו"ל: קרנו בלאנק (בלגיה), מולג'בקה פבלס (שבדיה), ואנשי הלייבל שיתקלטו בין לבין. ~רביעי~ * בת"א, יגיעו לארץ שוב ספיירו ג'יירה למופע ג'אז-פיוז'ן ברידינג 3, ויארחו את דיוויד ברוזה. * אצלנו, ב-19:30 בבית-שמואל, תתקיים סנדת אמן עם אורפנד-לנד. * אבישי כהן (הבסיסט) יופיע במעבדה. * שירה כרמל תופיע באוגנדה. * דוד בינהרט יופיע בקצה. * עופר גולני יעלה מופע שירי לאונרד כהן מתורגמים במיה בר. * בקצה תהיה מסיבת מוזיקה צוענית, והאיש על התקלוט יהיה גל כדן, הידוע יותר בכינויו "בלקדן", שהשבוע עלתה תוכנית הבכורה שלו כאן ברדיו הר-הצופים, "התחממות גלובאלית", ימי ראשון ב-21:00. יש גם אייקאסט, אני אכתוב הודעה נפרדת. ~חמישי~ * בת"א, הוברפוניק הבלגיים יופיעו בבארבי בת"א. * בלבונטין 7 יתקיים מופע ג'אז של דיוויד מוס. * וגם, מופע מחווה לאליוט סמית' בתיאטרון תמונע, בהשתתפות מגוון מצדיעים, מקטמין ועד נינט. * אצלנו, פסטיבל העוד ייפתח בתיאטרון ירושלים, אבל חוץ מזה אין לי מושג איזה הופעות יש. * הצוללת הצהובה תתחפש לסינדרום לערב אחד, עם הופעות של דן תורן ונעם רותם. * ענת בצלאל במופע סול-אתני-אקוסטי, באברם. * סולפארם יופיעו במעבדה. * פנינים לחזירים ואביעד אלברט בטיפה. * אולה וזהר יתקלטו בסירה. * Vova יתקלט באוגנדה. וואו, הרבה ארועים. סופ"ש נעים ושבוע טוב,

davecom

New member
ככה פרסמו את קוריס? שהוא עובד בהליקון?

פששש. אני מכיר אותו מימים ימימה. אני לא חושב שהוא עובד שם יותר. הוא בעיקר עבד. אבל רונית, ידידה טובה של שנינו, אחראית על הדיסקים הלועזיים היחידים שנוחתים אצלנו ברדיו. הוא היה מתקלט בסטארדאסט המון פעם. סדנת אמן עם אורפנד-לנד בבית שמואל זה הדבר הכי הזוי ששמעתי בזמן האחרון. אם נזכיר עוד קשרים "אישיים", הבסיסט שלהם למד איתי סאונד ולפני חודש ומשהו הוא זה שגיהץ את האשראי על האלבום הראשון של Helmet בויניל שקניתי ב"מטאל שופ" בתל-אביב. אני לא אשכח לו את זה. היה שווה כל גרוש. נשמע אחלה שבוע. מחר פית/קית בבאסס. האירוע המנצח של השבוע. תודה רבה בזי.

fugitive

New member
באדיבות תמר, יש גם פוסט חדש בבלוג שלנו

בעקבות השבוע הסוער אשר עבר על התחנה.

תוספת: האזרח צודרוב והשפנפן בגוטהאם

ביום ג'. שזה מחר, בעצם. יש פלאייר - העיפו מבט. ובואו, כמובן.

למעלה