לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * ברגע זה: "חיה מילר", הידועים גם בכינויים "חיה סמיר", ושפתחו את אינדי-נגב בשבוע שעבר עם קאבר לחווה אלברשטיין, מופיעים באוגנדה, וגם "הפשרות" שיש להם קליפ מאד יפה ביוטיוב. * בלילה, כמובן, קראו לזה תקלוט ליל כל הקדושים, או תקלוט נקבות, או תקלוט אינדי-בייבס, אבל יהיה תקלוט של רדיו הר-הצופים בסירה. עם: ענבלצ'י, בסימן גרדה ותמר (זאת מעכבר העיר, לא אפק). * בגוטהאם מנסים לחקות את רדיו הר-הצופים ויערכו מסיבת ליל כל הקדושים משלהם. ~שבת~ * בדרך חברון 39 ,מ-19:00: יופיעו נמק (קובי אור ובועז גולדנברג) והדגים (להקה נוספת של אדם קומן). * לא רחוק משם קצת אח"כ, במעבדה, יופיע גבע אלון. יהיה "פלייבק" גיטרה חשמלית? * קת'י פארמר, זמרת בלוז וג'אז אמריקאית, בצוללת הצהובה, ובייבוא לבונטין 7. * הטרומבוניה של סלוצקי ב-ח7. * רותי נבון תופיע בבית שמואל. ~ראשון~ * השבוע, כל יום ב-13, לכבוד פתיחת שנת הלימודים, הופעה על הדשא של בצלאל. יפתח את השבוע: צ'ארלי מגירה. * מסיבת הרחוב שהייתה אמורה להתקיים בעמק-רפאים בשבוע שעבר נדחתה בגלל הגשם, ותתקיים היום, מ-17:00: בין-השמשות, מארש דונדורמה, יולקי פאלקי ויהלי סובול. גם רובוקוף יהיו שם. ~שני~ * בבצלאל ב-13:00: רגאייסטן. * בת"א, בהיכל התרבות, לורי אנדרסון תופיע. * בירושלים, מתכוננים לבחירות, ותנועת "התעוררות" מביאה את ירמי קפלן לקונסטנטין. ~שלישי~ * בבצלאל ב-13:00: ביצים + אשכרה מתים. * לורי אנדרסון, הופעה שנייה בת"א, ברדינג 3. * ליין ג'אז בצוללת החינמי חוזר, השבוע עם אריק שטראוס טריו. ~רביעי~ * בבצלאל ב-13:00: קולולוש. * דן תורן (גם זה קשור לבצלאל) יופיע בינקיז. ~חמישי~ * אברהם טל יופיע בצוללת הצהובה. * מסיבת פתיחת השנה של בצלאל בבצלאל מ-23:00 עם שלוש רחבות: תהיה הופעה של אונילי והמון המון המון תקלוטים, בין השאר של אנה, דינה, רובוקוף והאחד והיחיד (אם הבנתי נכון) - אבי בוחבוט. נתראה אני מקווה הערב בתקלוט, שיהיה סופ"ש נעים ושבוע טוב,

G4rfi3ld

New member
יש גם כתבה שלי במוסף הארץ

וגם באתר האינטרנט של הארץ איפשהו

davecom

New member
מזל טוב, עמרי

אני אחפש את המוסף. או בגרסא האינטרנטית. סחטיין.

כתבה מעולה!

סוף סוף יש עיתונאי אמיתי ברדיו, לא כמו כל הלוזרים האלה שכותבים בעכבר העיר אונליין וחושבים שהם שווים משהו! וברצינות - מזל טוב, אחלה כתבה!

למעלה