לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

תודות לשיני הבינה שלי (שאינן עוד) החמצתי היום את האוגנדה-פסט. אני כבר מתגעגע לשיניים האלה, היה לי יותר טוב איתן. ~שבת~ * מרסדס בנד יופיעו בצוללת הצהובה. * שתי הופעות ברזניק: דידי ארז ואביגיל רוז. * לאה שבת תופיע ב-ח7. * בועז שרעבי יופיע בתיאטרון ירושלים. * וחוזליטו בסירה. ~ראשון~ * הדס בלאס תופיע בסירה. * אוריינט אקספרס יופיעו בכנען. ~שני~ * תקלוט של שדרני רדיו הר-הצופים בסירה: אבי מוזיבוחבוט, עודד-ג'קל והייד-פלוס וענבל-מיצי. טוב שחזרו, הערבים האלה. * אבישי כהן (החצוצרן) יופיע בצוללת הצהובה. * עמית ארז יופיע לבד (ללא להקה כפי שפורסם) ברזניק. ~שלישי~ * במסגרת מופעי הפופ מחו"ל לילדודס שמשעמם להם בחופש: שון קינגסטון בהאנגר 11. * אתמול הייתה הופעה של אבישי כהן, והיום הופעה נוספת של חבר Third world love, יונתן אבישי, שישיק אלבום חדש (משותף לו ולאביו) במעבדה, עם כל מיני אורחים כמו ישראל גוריון ורונה קינן. * בין השמשות יופיעו בכנען. ~רביעי~ * אייל שטיינברכר במופע אקוסטי במיה בר. * "ירושלים בלוז" יופיעו בכנען. ~חמישי~ * אביתר בנאי יופיע במעבדה. * בבית אביחי יתחיל ב-21:00 ערב מחווה לג'ו עמר, וב-23:00 תהיה שם "הצגה שנייה", הופעה של יובל גורביץ' וה"מדור לחיפוש לקרובים". * בגוטהאם תהיה מסיבת פאקוטק נוספת, כשהאורח המרכזי הוא הדי ג'יי הברלינאי "פרזומר", ומלבדו יתקלטו אנה ורועי קדמי. ~שישי הבא בצהריים~ * ראוי לציין את מרתון ההופעות השלישי (והאחרון בינתיים) בצוללת הצהובה, בסימן "מוזיקת עולם". עם אוי דיויז'ן, מארש דונדורמה ו"טריי-ביט" (לא הצלחתי להבין מה זה), ותקלוטים של מורן פז (!). זהו, אני הולך לבלוע עוד אופטלגין, שיהיה סופ"ש נעים ושבוע טוב לכל,

fugitive

New member
כמה תוספות

הלילה (שישי): חונקי הכמרים מתקלטים בסירה. מוצ"ש באוגנדה: הקרנת הסרט "סופרפליי" ותקלוט של מארקי Fאנק. שלישי באוגנדה: מופע כפול - אלברט סופר ואלון ברגבאום.

fugitive

New member
וואלה

זה המתנ"ס של נחלאות. לי קשה לנווט שם בסימטאות אז אני בטח לא אוכל להסביר איך מגיעים אליו, למרות שהייתי שם לא פעם. איפשהו בנחלאות...

davecom

New member
זה מאוד קרוב לבית של משה שוראקי

איפה שגם היה הבית שלי. ממש בהמשך מברבור לכיוון למטה בנחלאות. אפרופו שוראקי, התחלתי אתמול להקשיב שוב ל"אי ההוא" ואני חייב לציין שאחרי הבלאגן שהיה בעיר עם אסף אבידן, החום וכל שאר הדברים, זה היה אחד הרגעים הנפלאים שהיו לי השבוע. אז ישראל גוריון מופיע השבוע בירושלים? אני חושב שצריך לרוץ ולקנות כרטיסים. אני חצי רציני, האיש הוא באמת אגדה. תרגיש טוב בוזי, שיני בינה זה אחד הדברים הכי חסרי בינה שיש. נפלאות הבריאה לא השכילו במקרה הזה. חרא.

konformist

New member
איזה בלאגן היה עם אסף אבידן?

דווקא תיכננתי ללכת אבל בסוף נאלצתי לבטל עקב גור חתולים שנלכד ליד הדירה שלי. סיפור ארוך...

davecom

New member
הבלאגן שהיה עם אסף אבידן

זה שהיו שם הרבה אנשים עם בירות ביד, שהתנענעו לצלילי מוסיקה שאני לא מחבב במיוחד. לא משהו היסטרי.

konformist

New member
לזה פחות או יותר ציפיתי

גרמת לי לחשוב שפספתי משהו מעניין

אני הבנתי שהיה עוד בלאגן

כלומר - שההופעה התחילה בשלוש שעות איחור כי המשטרה הודיעה שאסור להופיע בין שתיים לארבע.

אני הבנתי שהיה עוד בלאגן

כלומר - שההופעה התחילה בשלוש שעות איחור כי המשטרה הודיעה שאסור להופיע בין שתיים לארבע.

זה קרוב לגן התות

אבל אנחנו הפסקנו לאהוב את המתנ"ס הזה, כי הוא משכיר את שוק מחנה יהודה לאירועים פרטיים כאילו מדובר היה בעסק של אבא שלו.

Trixerin

New member
בתור מישהו מסין

אתה בהחלט מתמצא בגיאוגרפיה ירושלמית. ריספקט.

גזענית ../images/Emo31.gif

זה שאני סיני לא בהכרח אומר שאני מסין. לאריק גם היית אומרת את זה?

|שיוקי| קח פטנט מהרפואה הסינית:

"קוקטייל" של חצי אופטלגין וחצי אקמול עושה עבודה יותר טובה משני אופטלגינים. בדוק. רפואה שלמה ומהירה.

fugitive

New member
התנגשות הציוויליזציות

הרפואה הסינית פוגשת את הרפואה הקונבנציונלית. אולי אחפש פודקאסט בריאות באייקאסט ואוריד איזה 1,500 תוכניות. תודה ענבל וזחלן.

למעלה