לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * ב-15:00 (עכשיו!)- מסיבה בעמק המצלבה בהשתתפות לוס קפרוס. * ערב מטאל נוסף בהובלת שוורצע חיה בצוללת הצהובה. עוד יופיעו: באזר, וייפרס ו- Spawn of Evil * טריו אגרה בדי-גריי ארט קפה. ~שבת~ * יובל בנאי ועמיר לב במופע אקוסטי ומשותף בצוללת הצהובה. * איה כורם תופיע במעבדה. * גפן בי'ז רד סויל יופיעו ב"קצה" (ה"שושן", לשעבר). *השובבים שהיה להם פעם איזה שיר על חנייה, יופיעו ברזניק, איפה שיש הרבה חנייה. ~ראשון~ * נעם רותם עם הדס קליינמן בתקליט. ~שני~ * יהונתן שלמה יופיע באוגנדה. ~שלישי~ * האירוע הרשמי של ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה בירושלים יתקיים בבנייני האומה, ובמסגרת הטקס יופיעו גם מתי כספי, מאיר בנאי, אהרון ויונתן רזאל, שי גבסו, עובדיה חממה ועוד. ~רביעי~ * נתחיל שוב מהמיינסטרים: ערב יום העצמאות, בבמה המרכזית בכיכר ציון יופיעו אריק ברמן, ישי לפידות והמופע המשותף של דנה ברגר וירמי קפלן (שיעלה גם בבמה של גילה...). בכיכר ספרא תופיע אילנית, ובחומת שמואל (מה זה?) יופיע שלומי סרנגה. יש עוד הופעות איומות ואיזוטריות בכל מיני שכונות. * טיפה שמאלה מהמרכז, בגוטהאם, יתקלטו כל מיני אנשים וגם ניב הדס. * בתקליט יתקלט רועי באופן מפתיע. * רון כהן יתקלט בסטארדאסט, וזה גם אמור להיות כאילו מיוחד. * אבל נראה לי שיהיה הכי כיף בצוללת הצהובה, כי שם תהיה מסיבה של פאקוטק עם שתי רחבות,הופעות של רוק סטאר וואנאבי וניקו-טין, ותקלוטים של סוזנה, רובוקוף ודי ג'יי מברצלונה בשם אילאה. ~חמישי~ * לא מצאתי שום דבר חוץ מהקרנת סרט תיעודי על הפיקסיז באוזן השלישית. זהו. סופ"ש נעים ושבוע טוב גם.

davecom

New member
התיאורים האלה של ההופעות ביום העצמאות

הזכירו לי את המפגעים שעברתי במרכז העיר ובגילה בזמנו. איזה קטעים. רק השמות מזכירים לי את הסטייל של פעם. אפילו לא זוכר מי הופיעו אז. אבל בטוח שהבמה המרכזית בכיכר ציון תהיה בלתי נסבלת. בטח זוועה. לאו דווקא בגלל המופיעים. סה"כ אין לי בעיה עם קפלן וברגר. טוב, אני לא מתייחס לאחרים. חומת שמואל זה נראה לי גבעת משואה, למי שממש דחוף לו להגיע לשם. אפרופו קפלן בגילה. מנחם פרי אני מניח עדיין מנחה שם את ההופעות. אני בכל אופן ראיתי בגילה, לא ביום העצמאות דווקא, את הברירה הטבעית ובהזדמנות אחרת גם את מני בגר. הופעת רוק מצויינת, אגב. ברדיו יהיה יום שידורים מיוחד, כנראה לא משהו מאורגן באופן מתוקתק, אבל עם הרבה מוסיקה וכמה ראיונות טלפוניים מהשטח. חג פטישים נסבל לכולם. תזכרו להחזיר אם אתם יכולים. גז מדמיע בתגובה לספריי שלג נשמע לי פתרון הוגן.

פורים השנה נראה באופן חריג כמו יום העצמאות;

כל מיני שרצים למיניהם במרכז העיר שהשתוללו עם ספריי שלג והתנהגו כמו ערסים מיניאטוריים לכל דבר הזכירו לי למה יום העצמאות הוא זמן שכל כך גרוע לצאת בו מהבית: הוא מוציא את המירע מכלל האוכלוסיה. אחרי כמה נסיונות ביסודי ובחטיבה, הגעתי למסקנה שכל מי שאני מתעבת בעולם יוצא מתחת לאבן שלו ביום הזה ומבטא את עצמו בקול רם במיוחד, וזה סתם מדכא להיזכר שהם קיימים. בעיקרון, יום העצמאות הוא כמו יום כיפור - זמן אידיאלי להתחפר מתחת לשמיכה עם ספר טוב ולהעמיד פנים ששאר העולם פשוט לא קיים.

lcasei

New member
במרקיה יש מסיבת רחוב..

רביעי בערב.. כמדיי יום העצמאות במרקיה יש מסיבה על הכביש (שנסגר עקב האירועים) ואני נוהג לפקוד את המקום כבר כמה שנים.. אמור להיות נחמד.. אם לא יהיה, אולי נלך לפאקו.. אין משהו בשוק?

shellyland

New member
אפשר לקבל פרומו לשישי ושבת?

אני מנסה לעשות תכניות עם אורחים מחוץ לעיר.

fugitive

New member
לפי מה שאני יודע (וגם חרטה)

לא ראיתי עדיין הרבה- חיים אוליאל יופיע בח7 במוצ"ש, ובאוגנדה (וזה כבר בטוח לא מעניין אף אחד), יתקלט גיל כהן, שהוא אחד האלקטרונאים האהובים עלי. חוץ מזה, כמובן שנשמטו הרבה ארועים מהלוח של השבוע (אני באמת לא יודע איפה עוד צריך להתעדכן) כמו ההופעה שדודו וענבל היו בה באוגנדה בשישי ואולי גם ירצו להגיד עליה משהו. ובערב יום העצמאות בברזילי בת"א (שזה מקום מגניב באופן כללי) יופיעו סימיאן מובייל דיסקו, שיגיעו למרות הכל. מי שיחמיץ את ההופעה יוכל להאזין לספיישל שהילה-בריטניקה הכינה, וישודר כנראה במקביל להופעה פחות או יותר...

davecom

New member
המממ, לגבי ההופעה ביום שישי

אין הרבה מה לספר חוץ מזה שאבישי אפרת באמת הופך ליוצר מאוד מעניין. ההופעה שלו היתה מצויינת, נראה לי שבשם ענבל (צ'ילי) אני יכול להגיד שממש נהננו. הוא מנגן מצויין ושר מצויין. בסוף ההופעה הצלחנו לחלוב ממני הרבה אינפורמציה על Famous People ז"ל, הלהקה שבה היה חבר והתפרקה. האלבום החדש שלהם ממש מצויין. לגבי האניד-בירד. בחורה מאוד... אמממ... נחמדה וחברותית. אבל בואו נגיד את זה ככה, עשו לה חסד מאוד גדול שהיא הגיעה עד לראש פורום Ynet (בשווה ציטוט), שיחות בין אנשי רדיו הר-הצופים וכו' + הופעה עם שני קידר בסאבקוצ' בת"א. סיי נו מור.

ענבל מ

New member
אין לי הרבה מה להוסיף.

יצא לי לעקוב אחרי כמה הופעות של אבישי, והשיפור מהופעה להופעה ממש ניכר. זה יפה בעיניי. והוא באמת יוצר מעניין יחסית בנוף הסינגרז-סונגרייטרז המקומיים. אגב, הוא ויונתן בירנבאום (אקס-Ed) יתארחו ברדיו בעוד כשבועיים ותוכלו להווכח בעצמכם. האניבירד היתה... הזויה. הווידאו-ארט היה מגניב דווקא. ואם אנחנו כבר בענייני הופעות- בינתיים אני מרוצה מההופעה של נעם רותם שהייתי בה אתמול. היה מחוספס למדי, וזה מאד הלם את מצב רוחי אמש. לא היה מושלם, אבל קרוב יותר להופעות שלו שאהבתי, ומתחיל להתרחק מה-feel בהופעות שפחות אהבתי. לא היה זכר להדס קליינמן, אבל שיקו סיני הפתיע על התופים. נראה לי שחלק משביעות רצוני מההופעה נעוץ בזה :) לגבי ש. שבן ביום חמישי- אני מתקשה להתנסח. ברחתי באמצע ההדרן ואני עדיין לא מצטערת. אולי זה עניין של טיימינג, אבל משהו שם די עלה לי על העצבים.

britanica

New member
yo yo

כן, ספיישל סימיאן מובייל דיסקו עם שירים מאלבום הבכורה, סינגלים ורימיקסים שלהם + כל מיני ממתקי אלקטרו ופאשלות מבית היוצר של בריטניקה. אגב השיר שפותח את התוכנית הוא השיר הכי טוב בעולם.

ענבל מ

New member
לא ידעתי לאן להגיב, אז שיהיה כאן-

ביום שלישי, ערב יום הזכרון, תשודר "הקונכיה" בעריכתי ברדיו קול נתניה. הייתי אומרת לכם מתי בדיוק, אבל זה חופף ל"עיר מקלט", אז אני רק אפנה אתכם לאייקאסט ואתנצל בפני בעז שגנבתי לו מתחת לאף את "הרדופים" ואת הבילויים. [נעמה, את מוזמנת להתעלם מהשיר הראשון :)]

fugitive

New member
זה בסדר, ויתרתי על שניהם

יש הסכם חלוקת מאזינים בין "הקונכייה", ו"עיר מקלט", היות והלילה היינו אמורים להרוויח הרבה מאזינים מכך שאין "הקצה" (סתם). בכל מקרה- התוכנית להלילה ערוכה, תוך ויתור על שני השירים המדוברים, כשאני חוסך מעצמי את ההתמודדות עם זה שהייתי עשוי להשמיע שלמה ארצי בפעם הראשונה (שיר יפה, אבל).

fugitive

New member
ואם כבר, באותו הפורום

אם כבר ענבל התייחסה להופעה של שבן בצוללת במוצ"ש, יש שם גם ביקורת של ארז ומישהי שהוא כנראה מכיר (...) על ההופעה.

ענבל מ

New member
למרות מחאתי לגבי כמה דברים שהיו שם

ממש ממש אהבתי את המזבלה! לא רק שהייתי על הרצפה מרוב צחוק כשהקשבתי, המזבלה (ואתן) מקבלות אצלי המון נקודות על זה שהכרתן לי את השיר הפנומנלי של רונית ראסטה. זה פרקטיקלי הציל אותי בתק' המבחנים האחרונה :) אני לא מבינה איך חייתי קודם בלי להכיר את השיר המזעזע הזה. טראש מזוקק ואיכותי המופק לעילא. בקיצור, מחכה בקוצר רוח למזבלה הבאה. אני רצינית.

למעלה