לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * עכשיו מתקיים באוגנדה מרתון הופעות של: גורקאס, אכזבות' ו"אשכרה דד". * בערב באוגנדה: מארקי Fאנק יתקלט. * בדילה יתקיים כאמור מרתון הופעות נוסף וממש מגניב: מיסטר ארור סאונדסיסטם, קרוסלה ואקשן! אטנשן! מ-20:30. * אנומה אליש יופיעו ברזניק. ~שבת~ ליל הסדר ~שני~ * אחרי שהתארח אצלנו אתמול, יגיע המוכתר להופעה בתקליט. * רונה קינן תופיע בצוללת הצהובה. * בבית אביחי תופיע נורית הירש עם צמד רעים. חבל שלא עם צמד ריאות. זה היה יכול להיות מגניב. ~שלישי~ * כאמור, ההופעה המדוברת כאן בפורום של אלעד זאב ודיוויד בלאו (כל אחד לחוד), הערב באוגנדה. * השבוע מתקיים באמת פסטיבל הסגירה של הרוזה, שאם הבנתי נכון, ביום חמישי תוכלו להגיע אליו בפעם האחרונה. אז במסגרת פסטיבל תרועת הרוזה (כפי שהוא נקרא), היום: רייסקינדר, "פועלי הרוזה", פעמיים כי טוב ובייקון. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית פרננדו קנוף. ~רביעי~ * להקת "אידקור" שנמצאת בארץ וגם יוסלס איי די, בצוללת הצהובה. * במסגרת פסטיבל "תרועת הרוזה": האנוכיסטים, טפט, אחת 2 כזה ויואב THC שלנו. * Winter Family יופיעו באוגנדה. * ריטה תופיע בתיאטרון ירושלים. * איתי פרל יופיע בכנען. * שחף יפהר יופיע בדי-גריי ארט קפה. * נורית הירש וצמד רעים, הופעה נוספת בבית אביחי. * להקת דליילה, תזנח לערב אחד את כלי הנגינה, ותתקלט מוזיקה שהשפיעה על החברים בתקליט. * אנה מפאקוטק, דינה ואלטרנטיב צ'יק יתקלטו בגוטהאם. ~חמישי~ * הכי חשוב: תקלוט של רדיו הר-הצופים בינקיז, בפעם הראשונה. אני יודע שתמר-פסיכיאטר וערן הקונפורמיסט יתקלטו, אני לא יודע מי עוד... * אז בפעם האחרונה, במסגרת פסטיבל תרועת הרוזה: להקת ישראל, פיקה/קין, מאורין וגל, ויוסף עובד ג'ה. * מיספלג יופיעו ברזניק. * איתי וייסמן יופיע בדי-גריי ארט קפה. * באוגנדה תתקיים השקה לגיליון החדש של "סטודיו". אני לא יודע בדיוק מה מתוכנן שם, אבל נדמה לי שאוהד פישוף ערך אותו (זכור לי איזה ראיון עם בן שלו ב"הארץ"), אז אולי הוא יעשה שם משהו? * באוזן השלישית יהיה מרתון ביטלס, ויקרינו שם כל מיני סרטים תעודיים על הלהקה האלמונית, וגם את ההופעה המלאה ההיא על הגג. זהו, חג שמח וכשר למי שאוהב את זה כשר, תנוחו, תכתבו עבודות (או שלא) ותחזרו עם כוחות מחודשים.

G4rfi3ld

New member
תודה בזי

פישוף ערך אוסף מוזיקה שצורף לגיליון האחרון של מגזין "סטודיו". כל כך מעניין אותי לדעת מה השפיע על להקת דליילה, אני רץ לתקליט.

konformist

New member
לא ממש מכיר את דליילה

אבל הופעה קצרה אחת שראיתי הספיקה כדי להבין שהם ממש לא "...מנגנים גראנג' שנשמע כאילו הוא נשלף הרגע מסיאטל". בכלל, הפרסומות האלה של התקליט ב"מסיבות בטחוניות" מצליחות לשבור שיאים של גיחוך ומבוכה כל פעם מחדש. עוד משהו שדליתי מ"מסיבות בטחוניות" - האירוע הזה עלול להיות ממש נוראי ומצד שני דווקא יכול להיות חביב. בכל מקרה, נחמד לראות שמארגנים אירועי DIY שכאלה (לא חושב שזה קשור לעירייה או לגורם מסחרי כלשהו). ושאלה לגבי הערב של הרדיו בייאנקיז - סגרתם על סדר התיקלוטים? חג שמח

davecom

New member
דרך אגב

שמועות מספרות שדליילה תזנח את כלי הנגינה לא רק לערב אחד. צירפתי תמונה של "אשכרה דד" מהיום. או יותר נכון "אשכרה מתים". למעריצים - אסף (רייסקינדר) בשירה, וובה (מזאביק וובה) מימין בגיטרה. בר (מרובוקופ2) בתופים, ובאמצע קיריל (soleil). שלא תגידו שאני לא מעדכן מהשטח.

fugitive

New member
ואיך שכחתי את מיצי...

שמופיעה מחר באוגנדה! פאשלה. תבואו.

davecom

New member
אני מתכוון להיות שם

ענבלסו באוגנדה. בערך 21:00 ומשהו. אני חושב. רק כבוד.

Mmmitsi

New member
גם CASSEXX VIBRATO מופיעות

CASSEXX VIBRATO הן אולה וזוהר מאוגנדה, וההופעה שלהן לפני שבוע הייתה מצויינת . אנחנו החימום לWINTER FAMILY שהם צמד שהופעתו כוללת מוסיקה והקראת טקסטים, אז צריך להיות מעניין.

למעלה