לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

השבוע: בעיקר ארועים שאני לא יודע מה קורה בהם. זה כנראה סימן טוב: ~שבת~ * ירמי קפלן ודנה ברגר במופע המשותף שלהם בצוללת הצהובה. * נחשו איפה יש הופעה גרועה? נכון, במעבדה. בית הבובות יופיעו שם. * עודד גדיר יופיע ברזניק. * הפרוייקט הברזילאי של דניס סובלב בדי-גריי ארט קפה. * באימושן תהיה עוד מסיבת דראם'נ'בייס, וחוץ מהאמסטר שלנו שהוא קבוע שם, יהיה שם גם מארקי Fאנק שלנו, שידו בכל ויד כל בו. * גרונדיק ואורחים מצדיעים לגגרין באוגנדה. אל תשאלו אותי. ~ראשון~ * הצדפה הזוהרת יופיעו בתקליט. * השקת דיסק חדש לליאור אשכנזי ברוזה. אז הוא יתקלט, ויהיה גם פעמיים כי טוב VS פיקה קין. * אינפו- סשן של הרד בול אקדמי באוגנדה. אל תשאלו אותי. ~שני~ * קודם כל: התקלוט טו אנד אול תקלוטים של רדיו הר-הצופים בסירה. עם מארקי Fאנק וליאור אסטרו (גב אל גב?) ומיצי השחורה. * מופע כפול ברזניק: רם אוריון ואסף ארליך (בנפרד, למיטב הבנתי...). מגניב. * יהודה עדר יופיע בכנען. ~שלישי~ * איתי בלטר יופיע בארטל. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית אלברט בגר. * מופע משולש ברוזה: להלה, מוג'הדין, ולהקת ישראל. הרוזה חי ונושם. * אסקימוFאנק יופיע בינקיז. * הרביעייה של מאסטרו@אלבלאק יופיעו בגוטהאם. אני באמת לא יודע במה מדובר, אבל מובטח גרוב ו-Fאנק. * באוגנדה, השקת הגיליון החדש של MFM. תמורת 25 ש"ח, תקבלו את הגיליון החדש ותזכו לראות כמה הופעות ותקלוטים. ~רביעי~ * דויד פרץ וטל אורן יופיעו באוגנדה. * להקת הדוס-רוק "המושב" תופיע בצוללת הצהובה. * "הכנר ההיפי" מיכאל גריילסאמר יופיע בכנען. * עופר גולני ינגן בבירמן. * מארקי Fאנק הבלתי נלאה ינהיג מסיבת סיקטיז בתקליט. * האמסטר שלנו וגם רובוקוף יתקלטו בגוטהאם. ~חמישי~ * קולולוש יופיעו בצוללת הצהובה. * אנומה אליש יופיעו ברזניק. * אפרת מישורי, שהוציאה לא מזמן ספר שירה (כך כתוב) וזאב טנא, במופע רוק-שירה במאלביץ. * פנדה פורן ברוזה. * הסרט התיעודי "היימה" על סיגור רוס, יוקרן שוב באוזן השלישית. זהו, שבוע-שלפני-פסח מוצלח לכולם. תיזהרו מחומרי ניקוי קטלניים.

fugitive

New member
לא יודע בדיוק

אבל מניסיון, ההופעות ברזניק מתחילות מאוחר מאד, אפילו לקראת 23:00. בגלל שיהיו שתי הופעות, אולי יתחילו שם מוקדם יותר. אם אני מבין נכון את הפרסומים, אוריון יעלה לפני ארליך. כמובן שבאופן לא אובייקטיבי לחלוטין, מומלץ להגיע לסירה באותו ערב...

davecom

New member
אני חושב שברוזה

זה כבר קשור לפסטיבל סגירה שלהם. האם אני צודק?

אפרת מישורי היא משוררת ותיקה ושנויה במחלוקת.

במילים אחרות, אוהבים לעשות ממנה צחוק כי השירים שלה לא ממש קונבנצינליים ומאוד פוסט-משהו. הדאחקה הכי מפורסמת על חשבונה היתה באיזשהי תכנית בידור ערוצשתיימית לפני כמה שנים, כשצחקו על שירה הרפטטיבי-משהו "תמיד יש מישהו בבית". אני אישית מאוד אוהבת אותה, בעיקר כשהיא לא מתעקשת להיות גימיק. אפילו הקראתי שיר שלה בתכנית הזו (שנמצאת גם בתחתית דף האייקאסט שלנו, ושלילי לא היתה בה).

אפרת מישורי היא משוררת בינונית ומטה

שלא הביאה שום ערך מוסף לשירה העברית, מלבד כמה קוריוזים.

לא בקרוב, אבל ההתרגשות כבר מעכשיו

איאן בראון בארץ ! סולן הסטון רוזס לשעבר ובעיצומה של קריירת סולו מצליחה, מגיע להופיע בגני התערוכה ב31 במאי :) הנה הפרטים-www.ianbrown.co.il

גם לפני שבועיים וגם עכשיו

כשאמן ברמתו של איאן בראון מגיע לארץ ההתרגשות מסרבת להיפסק :)

davecom

New member
למען האמת

חשבנו לארח אותו (אין סיכוי) ולהפיץ את השמועה לגורמים פטריוטים במיוחד בארץ. לאור האמירות האחרונות שלו זה היה יוצר הפגנות מול הרדיו. וככה היינו מגיעים לכותרות. מה אתם אומרים?

רעיון טוב../images/Emo6.gif

לדעתי, סתם עשו עניין מההתבטאויות שלו ומה שבאמת חשוב זאת המוסיקה המצוינת שלו ממנה נוכל להנות בסוף מאי.

למעלה