לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

אני שונא את תל-אביב. זהו. ~שישי~ * בת"א השנואה, יתקיים היום מופע של The Streets בזאפה המקולל. * עוד בת"א, עוד מופע של "רביעיית מיתרים" של ג'ון זורן, בלבונטין 7. אתם יכולים לקרוא בבלוג של עמרי את הרשמים מההופעה שהייתה בבית אביחי לפני שבוע בערך. * אצלנו, ה"ניו-אורלינז ג'אז בנד" ינגנו בדי-גריי ארט קפה. * מארקי Fאנק שלנו באוגנדה. * ודי ג'יי תריחו את הרגליים שלי (שאנן סטריט) ברזניק. ~שבת~ * בהאנגר 11 בת"א, יתקיים מופע סיום חגיגי לסיבוב ההופעות של "גג" של ג'ירפות. יתארחו שם: ברי סחרוף, הדג נחש וגם The Streets. * אצלנו, Usless ID יופיעו ב- ח7. * שרון הולצמן חי ואוהב את זה, ברזניק, עם חימום של Doolee. * אפרת גוש חרא (סתם סתם! די, אל תיקחו אותי ברצינות. יופי בעז, מאד בוגר) בצוללת הצהובה. * באוגנדה יופיעו "איש ביש" ו"בנדיט". אני לא יודע במה מדובר, אולי אתם יודעים. * מופע "זוכרים את מאיר אריאל" בכנען, בהשתתפות אחד משני בניו. * מאיה פנינגטון במופע ג'אז בדי-גריי ארט קפה. ~ראשון~ * יום ראשון, ויש דווקא לא מעט הופעות. לבנון יופיעו באוגנדה, שזה תמיד טוב. * ההומסיקס יופיעו בתקליט. אני אוהב את ההומסיקס, אבל ההופעה שלהם באינדי-נגב הייתה כל כך משמימה שקשה לי להמליץ ללכת. * גפן בי וה"רד סויל" שלה ("שריל קרואו הישראלית" אמר מישהו לא כזה חכם) יופיעו במסגרת מסיבת פתיחת האביב בתמול שלשום. * סוזנה יתקלט בסירה. ~שני~ * ארי גורלי יופיע ברזניק. * אסי זיגדון יופיע בכנען. ~שלישי~ * בתיאטרון ירושלים יופיעו "תזמורת המהפיכה", ואחריהם Third World Love, הידועים גם בשמם העברי "סיפורי אהבה מהעולם השלישי". * נעם רותם יופיע באוגנדה. כפי שכתבתי לפני ביקורו של שי נובלמן במקום, שמישהו יספר להם שהוא מיינסטרים. * זה כבר באמת מחריד: בינקיז יבצע אוהד עילם (בבקשה אל תשאלו אם יש ביננו קשר כי אין וגם אם היה הייתי מכחיש) שירי פופ של זמרות כמו בריטני, כריסטינה וסינדי לאופר, בגרסאות אקוסטיות. נשמע מבטיח. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: העכברושים. ~רביעי~ * פגועי מוח באוגנדה. ~חמישי~ * מופע הארנבות של ד"ר קספר, הפעם כנראה באמת לפני אלבום חדש, בצוללת הצהובה. * מוש בן-ארי יופיע במעבדה. * מתיתיהו (זה רציני? מי זה, מתיסיהיו? מתיסיהו וואנבי?) יופיע ברזניק. * רומן אלכסייב טריו ינגנו בדי-גריי ארט קפה. * גילי הילד (ארגוב?) VS. עצמון אברהמי, ב"קצה", שהוא השושן לשעבר (נדמה לי). שיהיה סופ"ש נעים ושבוע טוב גם.

davecom

New member
ההופעה של לבנון באוגנדה

לא מצויינת, נדמה לי, במיילינגליסט שלהם. מוזר. אולי בגלל רוב הפעילויות של יובל הוא קצת שכח את המקום הזניח הזה. אני-וואי מדובר באחד האנשים הכי פעילים כרגע ברמות מטורפות. ההופעה שלו עם הטי.וי.בודהאז באוגנדה היתה מצויינת. למרות היחצנות הבלתי נלאית שלו לעיתים, אני ממש מתרשם. והופעה של לבנון באוגנדה נשמעת משהו ששווה לבדוק. הם רק משתבחים עם הזמן. הומסיקס בתקליט ינגנו על לא פחות מאשר מערכת התופים שלי. התשובה ללמה נמצאת פחות או יותר בהמשך. אז כנראה שאני אהיה שם באזור. בעז, תגיד לאחיך שיפסיק עם הקאוורים המגוחכים האלה. באמת. אם כבר מפרסמים הופעות בת"א, אנחנו (סוליי) מגיחים להופעה ראשונה מחוץ לירושלים. יום רביעי במרסנד. עכשיו אני לא יכול כבר להגיד עיר שנואה, כי יש לנו אינטרסים. אבל ברצינות, נראה לי שאפשר לקפוץ לשם לפעמים. דעה קצת שונה מהלך הרוח הרגיל שלי לגבי הנושא. יש לנו פה את הביצה שלנו. שהיא די מעיקה לפעמים.

ענבל מ

New member
פרסם גם פרסם. להלן ציטוט מ-15.3:

דג במים הפקות מציגים : לבנון בגדה השמאלית 27.3, באוגנדה ב 6.4 http://www.toonislaami.com http://www.myspace.com/fitwbooking לבנון, להקת הפוסט רוק הישראלית חוזרת לגדה השמאלית לסט ארוך ללא הרכבים פותחים. הסט יכלול את מרבית שיריהם מהאלבום הראשון – Sunken City, שירים מהאלבום Planet Rubble , ואת כל האי פי החדש שיצא בסוף השנה. במקום ימכרו שארית החולצות שנותרו מסיבובי ההופעות, וכן שני האלבומים. לבנון תעלה אותה הופעה בירושלים בחנות "אוגנדה" ב-6.4 . שתי ההופעות יתחילו ב-21:00. עלות המופע בתל אביב – 40 שקלים, בירושלים 20.

fugitive

New member
לכל עניין ת"א

פשוט אתמול בערב אנה ואני היינו באיזה פאב מעוצב (פעם היו קוראים לזה "לאונג'") עם סלקציה שמבוססת על חוקי גזע, וחוקים פאשיסטיים אחרים באופן כללי, וזה היה די מחריד. היינו שם בגלל יום הולדת של ידידה, ולמען ההגינות, אני חושב שזה די ברור שגם בירושלים יש מקומות מגעילים כאלה. זה פשוט שבת"א יש הרבה יותר מקומות מגעילים כאלה, ובירושלים תמיד איכשהו הרבה יותר נח להיכנס לפאב ופשוט לשבת. כל זה כמובן בלי קשר להופעות, ברור שאתה צודק, ובהצלחה ביום רביעי במרסנד. אני לא שונא את ת"א, ואני גם אוהב את צה"ל. כל הסיפור של הפאר במקום שהיינו בו אתמול, הזכיר לי את הכתבה שהייתה בשבוע שעבר במעריב על "ג'ירפות", לא יודע אם קראתם. היו שם זכרונות של כל חברי הלהקה מכל מיני הופעות. אז המתופף סיפר שפעם הם הופיעו במקום נורא מפואר כזה, ובמהלך ההופעה גלעד כהנא פצח במונולוג שבו הוא הסביר לקהל שכל הפאר הזה הוא עניין חיצוני והם צריכים להסתכל פנימה לתוך עצמם. בלהט הדברים הוא תלש מהקיר איזו מראה והפנה אותה לקהל, ומאוחר יותר גם למתופף, תקרית שהסתיימה במראה שבורה ולא מעט חתכים בידיים של אסי ששון. לפחות אם היה שם איזה גלעד כהנא אתמול אולי היה קורה שם משהו מעניין...

davecom

New member
דווקא על צה"ל אפשר להתווכח

יש לנו הופעה בדילה מתישהו... לגבי הפאב. היית צריך לכתוב "פעם היו קוראים לזה לאונג', היום קוראים לזה פיק-אפ בר". איך הזמנים משתנים.

fugitive

New member
ואני מבין שלבנון באוגנדה מבוטל. הבנתי נכון?

צריך לחזור לרעיון של דודו לעשות לוח ביטולים...

davecom

New member
מחר, שני, אני מתקלט בסירה

החומרים כרגיל. הפעם אולי קצת יותר דברים חדשים. משעה 22:00. דודו

shellyland

New member
וביום שלישי תתקיים בת"א השנואה

ההשקה הרשמית של אלבום הבכורה של אלה.

Trixerin

New member
אוי אולי די כבר

עם ניל יאנג הישראלי, ג'וני מיטשל הישראלית, ניק דרייק הישראלי, אליוט סמית', בוב דילן, פאטי סמית', ביטלס, סופר פרי אנימאלז ואנלא יודעת עוד מי? לא נמאס להם להגדיר ככה מוזיקה? ואני גם לא קונה את זה כשישראלים מגדירים את המוזיקה שלהם כ"אמריקנה". ישראלים יכולים לעשות רק ישראליאינה, מקסימום הם יכולים לעשות אותה באנגלית.

fugitive

New member
לא נראה שצריך להתרגש...

נראה לי שאם הלוח היה סתם אינפורמטיבי היינו משתעממים למוות. ספציפית לגבי גפן בי, לדעתי זה קצת עלבון להיות שריל קרואו הישראלית, אבל באמת הכל בצחוק.

britanica

New member
ואם בקפיצות לת"א עסקינן..

יום שלישי הבא אני מתקלטת בריף ראף שזה אחלה פאב ליד נחלת בנימין (גרוזנברג 22) ויש גם פלייאר (סוג של!). יהיה מגניב אם תבואו :)

למעלה