לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * בשעה זו: יהודית רביץ ("קים דיל אנדרייטד") מופיעה בלובי של תיאטרון ירושלים. * בשעה זו: מתרחשת מסיבה פתוחה בגן-סאקר של רגאיי, דאב, היפ-הופ ודראם'נ'בייס. * התקווה 6 יופיעו בצוללת הצהובה. * מארקי Fאנק שלנו יתקלט באוגנדה. * די ג'יי תריחו את הרגליים שלי (שאנן סטריט) יתקלט ברזניק. ~שבת~ * Fאנקנסטיין יופיעו ב-ח7. * חם ומחמם (בום?) יופיעו במעבדה ויארחו את מפיק אלבומם הבא, דן תורן. * דניאל סלומון יופיע בצוללת הצהובה. * פטר ואולה, גב אל גב, תקלוט ברוזה. ~ראשון~ * נועה בביוף תופיע בתקליט. הפעם כנראה לא יהיה חימום של יהודה לדג'לי. ~שני~ * להקה בשם Feelabout תופיע בכנען. ~שלישי~ * ידיעה שמשמחת כנראה רק אותי: בני בשן יופיע בבית-שמואל. נקווה שיבוא קהל. * The Fans שלא היו כאן בלוח הרבה זמן, יופיעו באוגנדה. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: אילן סאלם. * אורלי פורמן במופע ג'אז ובלוז בינקיז. * הדס קליינמן, הצ'לנית והאגדה, תתקלט בתקליט. ~רביעי~ * דניאל זמיר יופיע בצוללת הצהובה לשמחת כמה וכמה מהקוראים כאן. ~חמישי~ * באוגנדה מוכיחים גם השבוע, שהם פחות או יותר המקום היחיד שמקפיד להביא לכאן הופעות מעודכנות ומעניינות, היום יופיעו שם צ'ארלי מגירה והטרלהלה(לה) בויז. * עמיר לב יופיע בצוללת הצהובה. * מירי מסיקה במופע "שלום לאמ(ו)נות" בתיאטרון ירושלים. * בינקיז יהיה תקלוט ויוקרנו קליפים, ע"י רובוקוף (מסתבר שכך צריך לכתוב). סופ"ש נעים ושבוע טוב לכווווולם.

G4rfi3ld

New member
תודה בזי!

אני כבר לא שמח למשמע הופעות של דני זמיר. אולי העלייה לירושלים של מר מגירה זו הזדמנות להביא אותו לרדיו סופסוף?

davecom

New member
מארקי Fאנק באוגנדה היום

זאת בעצם מסיבת האזנה (!) לדיסק החדש שלו. כבוד.

davecom

New member
היה מאוד יפה, אגב

עבודה של חמש וחצי שנים, רק סימפולים מתקליטים + שירה בקטע אחד של מיצי שחורה שלנו (בדיסק, לא בלייב). היו הרבה מוזמנים. היה נחמד מאוד. מוצ"ש הבא - מארקי vs חונקי הכמרים בסירה. נשמע מעניין.

fugitive

New member
עוד שתי הופעות שנשכחו, ברביעי

בשעה 14:00 בדשא של הפורום יופיע עמית ארז, שב-22:00 גם יתארח אצלנו ברדיו הר-הצופים מארח. ובערב, בחניון של כפר הסטודנטים, הופעה של פורטיס, במחיר שווה לכל נפש (40 ש"ח). נראה לי שכדאי להגיע.

למעלה