לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~היום~ * אריק ברמן יופיע במעבדה. * מארקי Fאנק שלנו בנוצ'. * די ג'יי קארס יתקלט ברזניק. * באוגנדה לא כל כך הבנתי מה הולך. בלאגן. יש משהו בשם Go To 80 משבדיה, שזה כולל גם תערוכה, ויש גם תקלוט של אקיוט ועוד המון אנשים אחרים. דודו, תעשה סדר. ~שבת~ * חמי רודנר במופע "מכונת השירים הגדולה" בצוללת הצהובה. * טריו יוליה פלדמן במקום שעד עכשיו התעלמתי ממנו למרות שהוא פעיל עם הופעות כבר כמה שבועות- די-גריי ארט-קפה. השבוע פשוט נתקלתי בבעלים... ~שני~ * טומי סאנדס, שאמור להיות אגדת Fולק-ארי, בצוללת הצהובה. ~שלישי~ * פאב הרוזה חוגג עשור לקיומו. יתקלטו בין השאר: נימוי, ליאור אשכנזי, רוקי בי, חוזליטו, אלון אבנת ועוד ועוד. ~רביעי~ * יש תקלוט של הרדיו בסירה, לא? מה עם הליין-אפ? * מיספלג ועמירם אינק.- שתי הופעות בכרטיס אחד בצוללת הצהובה. * בתקליט ייפצח ליין חדש- "אלסטיק פלסטיק"- "אלטרנטיב צ'יק" (יש לה קשר היסטורי לרדיו, לא?) תתקלט אייטיז, ניו-ווייב ופוסט-Pאנק. ~חמישי~ * הדרה לוין-ארדי אוהבת להופיע בסמוך לתקלוטי הרדיו, והערב היא בבית אביחי. * אהובה עוזרי במופע "צלצולי פעמונים" בצוללת הצהובה. * התקווה 6 יופיעו במעבדה. * ציפינו שיגיע המקום שיחליף את הסינדרום, והנה זה מגיע: עידן יניב (!) יופיע ב"מנטה מגה-בר" בתלפיות (???). * ערב היפ-הופ באוגנדה: עם מארקי Fאנק שלנו, רבל-סאן ואבירי השולחן העגול. * די ג'יי סקביאס יתקלט בסירה. * ערב מחווה ל"סאונדגרדן" באוזן השלישית. נדמה לי שביום רביעי יהיה גם ספיישל לקראת פסטיבל "אינ-די-נגב" שיתקיים בסופ"ש הבא במצפה גבולות ליד צאלים. אני הולך באמת לבלות הרבה באיזור צאלים בשבוע הבא. ספיישל שתמר כנראה שקדה עליו רבות. קיפ אפ דה גוד וורק, שבת שלום,

G4rfi3ld

New member
וביום שלישי אני מתארח בקול הקמפוס

בתכנית אספסוניק. ב-17:00, נדבר על השרת העיוור וכאלה יחד עם שני המנהלים האחרים של האתר, נופר ואסף. ביום רביעי אכן יש ספיישל אינדג'ינגב, בו יתארחו נעמה מס שלנו (הידד לגילוי העריות!) ו-Oceanic ואולי יהיו עוד הפתעות. ההופעה של סאונדגרדן באוזן היא מהימים המוקדמים שלהם (עוד לפני באדמוטורפינגר) יחד עם מי שהיה הבסיסט שלהם למשך איזה חצי שנה ושגם היה המתופף של נירוונה ומשהו במלווינס, מי שממש רוצה יכול להשאיל ממני את הקסטת וידאו.

למעלה