לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

המקורות שלי היו ממש דלילים השבוע, או שזה סתם שבוע דל וחלש. כל היודע עוד, שיוסיף: ~שבת~ * לבנון יופיעו בסירה. * פוצ' יופיע ביסנדרום. ~ראשון~ * האחים והחיות יופיעו בסינדרום. ~שני~ * מגדת' יגיעו מארה"ב להופעה אחת בהאנגר 11 ת"א. * במתחם הרכבת יהיה אירוע שיחגוג את פתיחת אירועי הקיץ שם. יופיעו בין השאר: "ורטיגו" והדג נחש. * הרכב הראפ הלודאי DAM של הראפר תאמר נאפר יופיע ברזניק. * מלכת הפלקט- שכל הכריטיסים שחילקנו אזלו להופעתם- יופיעו בסינדרום. ~שלישי~ * נעמי זיסבלט במופע רוק אקוסטי בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית תומר בר. ~רביעי~ * ליבי אנד דה פלאשבק יופיעו בסינדרום. * להקת "המשפחה" תופיע בצוללת הצהובה. * זלטן שלנו יתקלט בסירה. ~חמישי~ * אין לי כח לבדיחות קים דיל, אז רק נגיד שהדרה לוין-ארדי בהופעה אקוסטית בסינדרום. * ערב מאד פינק פלוידי ייפתח בצוללת הצהובה, שם שליחי הבלוז יבצעו מופע קאברים לפינק פלויד. * ובסטארדאסט יקרינו איזה הופעה של אותה הלהקה. דאטס איט פרום מי. נראה חלש ומשעמם. השבוע ברדיו: - רונית רולנד זה השבוע נכון? ברדיו הר-הצופים מארח? - אצלי תהיה שעה של איגי פופ והסטוג'ס לקראת הופעת במצ"ש הבאה. ומה עוד? ספרו ספרו. אם יהיה לי כח נפשי, אני אכתוב על ההופעה של נעם רותם שהייתה ביום שלישי מאוחר יותר. יאללה ביי.

G4rfi3ld

New member
אין לך כוח לבדיחות קים דיל?!?!

דודו, תחסום אותו עד שיחזור בו. (אני רוצה ללכת מחר ללבנון, אבל ספק אם זה יקרה)

הגרופי

New member
גם ניסיון לפצות על יום הסטודנט

וכך במקום missflag ,עמיר לב עם ג'ורג' וסאלם, גבע אלון ולא זוכר מה עוד, נקבל את משינה! גדול. באמת פיצוי הולם. אני לא יכול לחכות. אה, וגם מוניקה סקס וקיצ'ו, הלהקה של יונתן שלמה. מקוה שזה אומר לכם יותר מאשר לי. האירוע ביום ד' מתחם הרכבת והוא חינם לסטודנטים ו 40 ש"ח לאורחים.

הלהקה של יונתן שלמה...

אם אני לא טועה, הייתי בהופעה שלהם במסגרת תחרות להקות צעירות של עכבר כל העיר... ונדמה לי שהחצי השני שלי היתה שם גם... למיטב זכרוני מדובר בבחור עם קול יפה להפליא, שירים נחמדים מאוד, ועוד כמה אנשים שמנגנים בכמה כלים מאחורה. כלומר, זה שהלהקה נקראת על שמו זה לא במקרה, זה יותר זמר עם ליווי מאשר להקה... אבל מוצלח. כל זה, כמובן, נאמר מתוך הנחה שאנשים מודעים לכך שאני סנילית ויכול להיות שאני מדברת על אנשים אחרים לגמרי.

Trixerin

New member
קיצו והלהקה של יונתן שלמה

שתיהן השתתפו בפרוייקט הלהקות הצעירות של הצוללת וזכו בהזדמנות לקדם את ענייניהן בתור ההבטחה של מוזיקה טובה בעיר. בכל מקרה, מדובר בשתי להקות נפרדות. אם אתם רוצים לראות את קיצו לפני כן (אהממ... ) הם מופיעים במזרקה באונ' ביום שני בשתיים.

מישהו יודע משהו

על הנעמי זיסבלט הזו? האם היא שווה ויתור על שידור בלייב ביום ג'? ואגב הופעות, ההופעה של אסף אבידן והמוג'וס אתמול היתה מעולה, רק חבל שהקדימה אותה הופעה בינונית של העברית.

davecom

New member
NIN?

שמעתי שהם בשיא פריחתם... סתתאאם. האמת שהדברים האחרונים באמת לא...

הר ערנב

New member
שכחת את המופע הכי חשוב.

דויד פרץ מחר (שבת) בבית המוזיקה. ומצורף פלאייר של הרוזה.

אכן שבוע לא משהו

קיצו, הלהקה שמופיעה יחד עם יהונתן שלמה המדוברר, קשורה בעבותות של חיבה ועבודה משותפת עם טריקסרין ידידתנו, הלא היא נעמה מאסקינטייפ. למרות שלטענתה היא לא מכירה את המוסיקה שלהם. תודה לערנבנו על הודעת דוד פרץ שלו והקישור לרוזה. לאוהבי המטאל שביננו (שאותם אפשר לספור על חצי יד..), ב 4 ליולי יש פסטיבל מטאל בת"א, בחסותו של יחיא משוורצחייא ועוד אנשים. יחד עם Buzzer הסטונרים החביבים (שאני ועמרי ראינו בסירה). ככה, שתדעו. עוד משהו? נראה...

Trixerin

New member
אני באמת לא מכירה את המוזיקה שלהם!!!

אין להם שום דבר מוקלט לבד מ- Baloon (המעולה) ולכן אפגין נוכחות במזרקה.

davecom

New member
מישהו שאל אותי איך מגיעים להופיע במזרקה

נדמה לי שנעמה. הפיתרון לדעתי, לקפוץ לבפנים כמו אחרי המשחקים של מכבי ת"א בכדורסל או משהו בזמנו. אז רק להזהר לא לקבל מכה מיהונתן שלמה (אין קשר להשבוע, זה משבוע שעבר). ההופעות במזרקה, מסתבר, הפכו להיות סוג של קונטרה להופעות בבצלאל. רק שנראה את האגודה נותנים למונוטוניקס להופיע מול החלונות של הספריה...

fugitive

New member
עכשיו אני ממש ../images/Emo46.gif

שצעתי על ההופעה הזאת וחיפשתי פרסום רשמי. כמובן שלא מצאתי ועכשיו לצערי הרב אני אחמיץ אותה... זה ממש מעצבן. על מי הכי כדאי לסמוך בעניין לוח ההופעות של בית המוזיקה???

ואם כבר בית המוזיקה,

יש שם מתישהו החודש הופעה של שני קדר. מישהו (חיים?) מוכן לעדכן? אה, ולילי - זה באמת היה יונתן/יהונתן שלמה, ואת אכן התלהבת ממנו ומהלהקה שלו בעוד שענבר התלהבה מאיסתרא ואני לא ממש התלהבתי מכלום שם (אבל יונתן/יהונתן שלמה היה בסדר).

davecom

New member
לאיסתרא

יש היסטוריה מעניינת עם הרדיו. לא משהו רציני אבל סתם היו לנו את הסינגלים שלהם לפני כולם ואני מכיר מישהו משם. לא התלהבתי לגמרי באופן אישי.

רק על יעד

שזה אומר או להרשם למיילינג-ליסט של בית המוסיקה דרך: [email protected] (כל מי שרוצה מוזמן), או להתקשר ביום חמישי אחה"צ ל 02-6241377 ולברר על הופעות השבוע הקרוב. כנראה שזה יעזור.

למעלה