לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * רביעיית אל פוסטר תסגור את פסטיבל הג'אז באופן רשמי בתיאטרון. * מיול דרייבר ישתלט על עמדת הדי ג'יי בפאב רזניק. מקום נחמד מאד (חכו להמשך). * וחבריו ללייבל אק-דק יתקלטו באותו זמן בסירה- ספארק או ודיג'יטל מי. ~שבת~ * חוה אלברשטיין תופיע בתיאטרון ירושלים. * קולולוש יופיעו במעבדה. * מיספלג יופיעו בצוללת הצהובה, עם חימום של side. * "ההם" וניר משה יופיעו בפאב רזניק במעונות. * איה כורם תופיע בסינדרום. * חוזילטו ברוזה. * Knuf Ykrim יתקלט בסירה. ~ראשון~ * זבוב אין גרוב יופיעו בסינדרום. ~שני~ * דאבל פיצ'ר בצוללת הצהובה: "קיצו" וגם יונתן שלמה. * הדס דגול תופיע בסינדרום. ~שלישי~ * נעם רותם בסינדרום. בלבלתי כבר לכולם במוח כמה ההופעה הזאת מדהימה. עכשיו הזמן למבחן התוצאה. האם הסינדרום יהיה מלא? שמועות אומרות שתהיה גם מכירה מוקדמת של האלבום החדש. אני חנוק מהתרגשות. * אריאל קליינר (שהשבוע היה אצלנו במסגרת האירוח של "פיתקית"), יופיע יחד עם גבי להלה ברוזה. * ג'וליאן המילטון וז'אן קלוד-ג'ונס יופיעו בחאן. * סוזנה מפאקוטק יתקלט בסירה. ~רביעי~ * ירמי קפלן יופיע בסינדרום, ויש גם חימום של דיה רז שהיא חמודה. * ההופעה של שלמה גרוניך במוזיאון ארצות המקרא כנראה לא התקיימה בשבוע שעבר, או שהיא פשוט מתקיימת שוב גם השבוע. ~חמישי~ * קווין בלקדום בארץ ותופיע גם באוגנדה, כולל חימום של ניקו-טין (היתכן כי יהיה ראיון ב"פסיכיאטר אלקטרוני"?). * עוד דאבל פיצ'ר בצוללת הצהובה: "העברית" וגם אסף אבידן והמוג'וס. * שאנן סטריט במופע סולו בסינדרום. * אביתר בנאי ואמיר צורף במופע "תן לשינוי לצמוח" במעבדה. * יש ערב מעניין במקום שלא שמעתי עליו אף פעם בשם "אמושן" (זה כנראה ליד אוגנדה): עם סקביאס, "וולטר איינשטיין צפרדע" ו- "bloke". עזרה מדודו, הר-ערנב או נתי תתקבל בברכה. * ברוזה יהיה ערב של הלייבל "תדר", אבל אין עוד פירוט לגבי מה יקרה שם בדיוק. * באוזן השלישית יתקיים ערב מחווה לאליל הנצח דיוויד בואי. * ובסטארדאסט, אחרונים וחביבים, רוצים לתת פייט לאוזן, וירימו מעכשיו כל יום חמישי ערב מחווה למישהו אחר, עם תקלוטים, הופעות, קליפים וכל זה. ערב המחווה הראשון יהיה לרדיוהד (שמה חסר לנו עכשיו עם 37 מעלות בחוץ זה דיון על רדיוהד, אז בואו נתאפק). השבוע אצלנו: יכול להיות שקווין בלקדום תתראיין אצל תמר ולילי ביום שלישי; בטוח שקוואמי יתראיין אצלי ביום שלישי, ואולי גם יובל הרינג (לבנון); רוקפור ב"רדיו הר-הצופים מארח" ביום רביעי. עוד משהו? -אני מנצל"ש כאן למטה 3 ביקורות הופעה קצרות. אני רוצה להקדיש כמה מילות פרידה לעופר, ערן ואסף, בהנחה שהם באמת שידרו בפעם אחרונה השבוע (את אסף למשל, אני לא מדמיין עוזב): תודה, היה נפלא (באמת). תחזרו כשתוכלו (הם לא חוזרים אבל אף פעם ~סניף סניף~). תשרדו את החום הנוראי הזה, שמעתי שברדיו קריר ונעים, סופ"ש נעים, שבוע טוב, ביי,

fugitive

New member
פיתקית בחלל אוגנדה

החלל החדש של "אוגנדה" התמלא ממש מהר, כנראה כי יש שם ממש מעט חלל. על הבמה עלו יוני כדן עם גיטרה הפוכה, בחורה שמנגנת בבס אבל אני לא זוכר את שמה, ואחד אריאל קליינר בתופים. "מורה חיילת" עושים מוזיקה שאין לי אלא לכנות אותה "רוק לואו-פיי", כמה שירים יפים, ואחד "כיור" (שאפשר לשמוע באוסף פיתקית 3)- הכי יפה. עם זאת, ההופעה הייתה קצת ארוכה, ועושה רושם שהלהקה, שעדיין לא הבשילה לכדי ריליס ראשון, מתקשה לסחוב הופעה באורך כזה. ובאמת, אנשים הלכו וזלגו החוצה. עד ההופעה של "פג אדיר", החלל כבר היה מלא בעיקר בחלל, וחבל, כי דווקא ההופעה הזאת הייתה גם יותר קצרה וגם יותר קולעת. "פג אדיר"- שני אנשים- אחד גיטריסט וסולן, שני לפטופיסט וסינתיסייזריסט- נשמעים כמו שהפט שופ בויז היו נשמעים אם היו מוציאים אלבום באק-דק לפני שהתפרסמו (ושרים בעברית...). האלקטרונאי מייצר מצעים מאד אקדקיים, והגיטריסט נותן איזה נהמה (עם הגיטרה מידי פעם) ובעיקר שר. הלהיט האדיר "שקר על המסך" נוגן פעמיים (גם הוא באוסף פיתקית 3). גם שאר החומר היה נשמע טוב סך-הכל (יש לנו את האלבום שלהם ברדיו). בשביל 10 ש"ח שזה עלה, היה מאד מעניין, וצפויים עוד הרבה ערבים כאלה של פיתקית באוגנדה בשבועות הקרובים. * "מורה חיילת" ו"פג אדיר" באוגנדה, לפני קצת פחות משבועיים.

fugitive

New member
"40 ש"ח עולה כניסה???" (השומר בכינסה למעונות)

למרות שהמאבטח בכניסה למעונות עשה הכל עדי שלט ניכנס, ניכנסו לפאב "רזניק" (דודו, כמה חברים שלי ואני) בפעם הראשונה, ואפילו הקלטנו את ההופעה של איזבו (נקווה שתוכלו לשמוע בקרוב...). הפאב מאד נחמד, מצחיק לראות את האולם הזה שבו ניקלטתי למעונות לפני 4 שנים בערך הופך לפאב עם באר מעוצב ובמה. מזל שאני כבר לא גר במעונות, כי פאב בכזאת קרבה היה מדרדר אותי לאלכוהוליזם כבר בשלב זה של חיי. הייתה בעיקר מוזיקה ישראלית סמי-גלגלצית (לפעמים נחמד ולפעמים לא) ואיפשהו לקראת 23 הם עלו. אולי ההגדרה של דודו לסאונד של הלהקה- "הכל יושב במקום"- מגדירה את מה שהם עושים הכי טוב. זה מקצועי וטוב, ובכלל, נדמה שהם אחת הלהקות הטובות בעולם היום. כל הלהיטים של האלבום הראשון היו שם, והיו הרבה שירים חדשים, רובם נשמעו ממש מצוין, ושיר אחד חדש שנשמר לסוף היה ממש ממש עצום. אין בעצם מה לכתוב מעבר לזה. מקווה ששאנן סטריט יביא עוד הרבה הופעות טובות כאלה למקום הזה, בעיקר אם הסינדרום ימות לנו. ולדודו היה גם יום הולדת שמח.

fugitive

New member
זה רק נראה בורגני

המחיר גבוה. הופעה בתיאטרון. שולחנות מסודרים עם נרות ומלצרים שעוברים בין לבין. אין ספק שמדובר בערב בורגני מושלם. החרדה תקפה אותי. מה אם הוא יעשה הופעה אקוסטית? ישיר רק שירים שקטים? האם הוא התברגן? בשביל זה הוא יצא במופע סולו חדש? מכת התוף הראשונה של יובל שפריר הוכיחה שהכל בדיה. עם איזה שיר הייתם חושבים שפורטיס יפתח מופע סולו חדש? אם חשבתם על שיר של "פורן אפייר" אתם ללא ספק משוגעים, וגם פורטיס, אתם יודעים, משוגע. הוא פותח עם שיר של "פוריין אפייר". הקהל היה קצת בהלם. חששתי שיש כאן התנגשות בין קהל בורגני צונן למשוגע. ואז התחיל השיר השני. ומאחור, דווקא מכיוון שולחן שישב בו זוג מבוגר, נשמעה זעקה: "כל היום את על לבן!"- לא באמת בורגנים, פשוט אנשים שחיו בטח כש"פלונטר" יצא, ויודעים את כל המילים של "המוות אינו מחוסר עבודה" בעל-פה. ב"אין קשר" שהגיע אחר כך, היציעים כבר היו מלאים ברוקדים. פורטיס זה פורטיס, ואתם לא יכולים לצפות ממנו לשום דבר פחות מהופעה מצוינת, וכזאת שתצאו ממנה שיכורים ועם צילצולים באזניים. אני חושב שפורטיס שגה רק כשביצע עיבודים חדשים וקצת חלשים ל"שקיעתה של הזריחה" ו"נעליים"- אולי קשה לי כשנוגעים בקלאסיקות כאלה בכזאת צורה. ג'נגו ויובל שפריר היו מצוינים, ועידו אגמון קנה אותי כשדייק בסולו של "תלוי על הצלב" ואפילו שיכלל את הסולו האדיר הזה. פורטיס השתגע על הקהל. בהתחלה הוא היה קצת מאוכזב מכמות האנשים, ואז הודה שרק כשיש מעט אנשים ההופעה ממש מתרוממת. נדמה שהוא צדק: בהדרן השני, עם "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" ו"אין קץ לילדות", לא נשארו כמעט יושבים, ונראה היה שלא יתנו לפורטיס ללכת הביתה לעולם. רק השעה- 12:40- כנראה הביאה אותם לרדת בסוף לקול זעקות של שמות שירים שלא בוצעו. אני לא ראיתי כזה קהל אוהד כבר המון זמן. הנה הפלייליסט של ההופעה לפי סדר כרונולוגי-היסטורי (כי אני לא באמת זוכר את סדר השירים): המוות אינו מחוסר עבודה; רד מעל מסך הטלוויזיה שלי; תחנה סופית; שקיעתה של הזריחה; אין קשר; לייפציג, ברצלונה; שיר של פוריין אפייר- לא זוכר את שמו; אין קץ לילדות; נעליים; חלום כחול; את לא; תלוי על הצלב; הירושימה מון אמור; פריז בלהבות; איפה הסוסים?; הדלת; חצי אוטומטי; חדשות מהירח; על המשמרת; להתעורר. אין מילים- אליל. * רמי פורטיס, "פורטיסחהקול", אמש בתיאטרון ירושלים.

G4rfi3ld

New member
תודה בזי!!!

איזה בונוס נחמד. יש סיכוי לכמה מילים על פורטיסמשוגע אתמול? נראה לי שאסף ממשיך איתנו עוד קצת, בעוד שעופר וערן נפרדים מאיתנו ביום שני הקרוב :(

davecom

New member
אני מתקלט בסירה ביום שני

שעה 22:00. מתכונת אסכולת רוק הרגילה פחות או יותר. בחודש הבא יואב ומירב עושים ערב רגאיי 106 לכבוד שתי התוכניות שלהם. בחודש שאחרי סדנת הקייץ אני מבטיח לארגן ערב נוסף של הרדיו. יהיה יותר רגוע אז. נתראה

למעלה