לוח הופעות

A t z a

New member
נש, אחד מהבארבים בת"א, לא?../images/Emo80.gif

שניהם כתובים בכפ"ס... ובחרתיייייייייייייייי 2 הופעות. עוד לא החלטתי איזה, אבל באלי שתיים.

Oyster Girl

New member
תודה נש ../images/Emo23.gif ../images/Emo54.gif

אני החלטתי איזה שתיים אל פחד

vagz

New member
לדעתי על "נען" ויתרתי

אחרי כל הדברים הרעים ששמעתי על המקום, אני מקווה להגיע למג'יקל אחד כי באופן לא יאמן אף פעם לא הייתי בהופעה שלהם, ואיפה הילד בארבי כפ"ס אין שום סיכוי שאני לא שם..

vagz

New member
לפי התיאורים שקיבלתי על המקום

-מקום מלא בערסים ופרחות שרק מחפשים ריבים -הופעות שמתחילות באיחור של שעה וחצי -מחסן שהפכו אותו למועדון -וסאונד מעפן

שמע,

לגבי המחסן והסאונד אני אוכל להגיב רק בסוף השבוע, אבל לגבי הערסים שמחפשים לריב-זה תלוי בהופעה. אתה יכול להגיד את זה גם על הבארבי. בהופעה האחרונה שהייתי של היהודים חשבתי שהורגים אותי. גם ניסו להתחיל איתי מכות בהופעה של שייגעצ. זה נורא תלוי מי הקהל של האמן, אין מה לעשות.

hen20001

New member
../images/Emo91.gif המג'יקל שווים, גם בגלל ובעיקר בגלל

האורחים. הייתי בהופעה שלהם שהתארח שם מאור כהן. היה ענק. ועכשיו כשיש את חמי רודנר אז בכלל...

ל i ל ה

New member
ומה עם עוד הופעות של איפה הילד?

נראה לכם שיהיו מתוכננות עוד חוץ מהשתים האלו?

vagz

New member
כנראה רוק עצמאות,

ומעבר לכך אני די בטוח שיהיו עוד..

ל i ל ה

New member
../images/Emo3.gif אבל רוק עצמאות זה מעפן

זה כבר סתם נהפך למומסחר ומלא בילדים בני 12...

Oyster Girl

New member
יהיו מלאאאאאאא הופעות../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

את כבר תמצאי את ההופעה שמתאימה לך ותעשי בה חיים

דווקא זה שזה מלא בילדים בני 12 זה יתרון

אפשר לראות מכל מקום, בלי חשש שמישהו יסתיר לי... אני זוכר שבכתה ט' כשהייתי, לא הצלחתי לראות חצי מההופעות. בשנה שעברה, זה כבר לא היה ככה. הגיל הממוצע שם צנח. וגם הגובה

ל i ל ה

New member
חח יש בזה משהו...

האמת היא שגם אני זוכרת שכשהיתי שם בפעם האחת היחידה (גם בט' נראה לי) אז הרבה הסתירו לי... ואני גם זוכרת שהיו כל כךך הרבה אנשים. זה היה מטורף... היו צריכים להיות שם בקהל המון אנשים שאני מכירה, ואל הצלחתי למצוא אותם מרוב ההמון...

למעלה