לוח הופעות

פזית 1

New member
לוח הופעות../images/Emo35.gif

מדוע לוח ההופעות המעודכן עדיין לא הועלה לפורום, המקום בו אנו אמורים לשאוב מידע עדכני. הרי בתאריך 07. 3. 27 נאמר ע"י מנהלת הפורום שהיא תעלה את לוח ההופעות ביום למחרת הווה אומר ב 28.3.07 ועד היום הוא לא הועלה....מה קורה עם זה?

ו ר ד ב

New member
לא אתייחס לעוקצנות שבהודעה...

אבל כן אתייחס לטענה... לרוב האנשים פסח הוא חג של חופש - למעטים מהם הוא החופש היחידי בשנה של המשפחה כולה (אני מן המעט) יצאתי לנפוש, מודה באשמה!
אסף, חברי ההפקה (וגם אני) יצאנו לחופשה (כנראה שלא בין החפצים - אלא בין החברים) פסח הוא חג של חופש וניקוי ראש עבור כולם, ולא נוהגים לעבוד ולעסוק בו בדברי חול... אני כמו כולם(!) גם כן תלויה בעידכונים של ההפקה, נכון להרגע עדיין לא עודכנתי. בע"ה בלי נדר כאשר יעדכנו אותי אעדכן את כולם למרות שעפ"י השיחה האחרונה שלי עם איתן (אתמול) גם הוא לא מעודכן בלוח הופעות חדש עד מחר זה עוד נחשב חג ולכן לא אציק לאסף בו (כמו שלא רציתי שיציקו לי) - אחרי הפסח אתקשר לברר מה קורה עם לוח ההופעות שתיהיה לך פזית ולכל חברי הפורום מימונה נעימה ושמחה... ותזכרו תמיד ש.... מופלטה זה משמין

איתן? ../images/Emo12.gif מופלטה משמין? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ואגב, באילת לא כל כך חישבנת למופלטה.......הלכת לניבי - וקנית את כל הקרטיבים באילת.........מופלטה אלק

ו ר ד ב

New member
נו באמת, זה היה קרח!/tapuzforum/images/emo10.gif

חוץ מזה זה לא נחשב אם לא אוכלים כל היום...

פזית 1

New member
הבהרה לדבריי...

עכשיו משהתפנתי מהכנת המופלטה, מאכילת העוגות והעוגיות שהכנתי וניקיון הכל...שיהיו בריאים משפחה, חברים וכל מי שנכנס... (בלי עין רעה
) אין בדבריי ולו במעט מן העוקצנות, את אשר אמרתי שאלתי אך ורק מדברייך שנכתבו בפורום : דף מס' 3 - " מחר בע"ה יהיה לוח הופעות מעודכן...ו ו ר ד ב ו 22:15 | 27/03/07 אז אוכל לעדכן גם את זאת (שלא ידעתי עלייה) תודה" אכן החג הינו תקופה נהדרת לבלות עם משפחה, חברים וקרובים ואני בטוחה שכולם נהנו עם יקיריהם לפחות כמוני. ואכן הוסיף לדבריך את ברכת המימונה המסורתית, תירבחו ותסעדו

למעלה