לוח הופעות עמוס

fugitive

New member
לוח הופעות עמוס

לכבוד סוף הקיץ. ~שישי~ * הברידרז (שהבריזו בסוף לקול הקמפוס אם אתם לא יודעים), הופעה שנייה בזאפה ת"א. ערן היה בהופעה של אתמול וארז נמצא שם עכשיו. נשמח לשמוע דיווח מהשטח. * פסטיבל חוצמזה 2 בקיבוץ פרוד נפתח היום בצהריים. עכשיו מלכת הפלקט מופיעים, עוד מעט יעלו מידנייט פיקוקס עם קוואמי, אחריהם קרוסלה, ואז יגיע שיא הערב בהופעה של פורטיס. גם שם יש לנו נציגים אמיצים - נתי ואבי. * אצלנו, אלון אבנת, כרגיל, בסירה. ~שבת~ * פסטיבל חוצמזה בקיבוץ פרוד, מ-10:00: רגאייסטן, גרוטאות, ממלושן, סטרוברי ג'אם, שי נובלמן, דיוויד בלאו, אסף אבידן ועמיר לב. * ברי סחרוף יסגור את יריד חוצות היוצר בבריכת הסולטן. * דן תורן ומיקי שביב במופע משותף בבית אביחי. ~ראשון~ * אנטיביוטיקה (שלוש השמעות השבוע אצלנו בתחנה) יופיעו ב"קצה". מעולה, הלוואי ישחררו אותי מספיק מוקדם מהאימון מחר ואני אוכל להיות שם. ~שני~ * הפרוייקט 1:1 (להקת דבק וחברים למילים של המשורר ערן בר-גיל) חוזרים לסיבוב שני, ויופיעו בבית אביחי. ~שלישי~ * לא רק קים דיל, גם ג'ו קוקר יגיע השבוע לארץ, ויופיע באזור שספג כבר הופעות סיקטיז מחו"ל השנה - אמפי גלבוע במעין חרוד. * אצלנו מתחילות הופעות קיץ מול החומות, במשכנות שאננים כל ערב. הבנות נחמה יהיו ראשונות להופיע שם. * עיריית ירושלים דואגת שהתיכוניסטים יחגגו כמו שצריך את סוף החופש הגדול, אז הן מארגנות שלושה ערבים של הופעות לבני הנוער הפוחזים. הערב תהיה יריית הפתיחה על גג קניון הדר (בחיי, זה הזוי לחלוטין), ויקה פינקלשטיין (!) תנחה ו-knob יופיעו. * אריה בורשטיין ונעם תרשיש יופיעו בינקיז. * רונית שחר תופיע בכנען. * אסף רוט (מי זה?) יופיע בתיאטרון. * ובאוגנדה יעלה המופע "הייבריד", עם מורן סנדרוביץ' ופיקה/קין, שזה שדודו לא משמיע אותם בתוכנית הרדיו הקיקיונית שלו הוביל את סצנת הנויז בישראל למקום בו היא נמצאת היום. אם אתם מגיעים לאוגנדה תיכנסו למופע ואל תצאו לדבר עם אנשים בחוץ עם הבירה שלכם. זה יתנקם בכם. ~רביעי~ * ערב שני לבני הנוער הפוחזים על גג קניון הדר, הפעם עם מופע הארנבות של ד"ר קספר. * נורית גלרון קראה מה נכתב עליה כאן השבוע ותגיע לסגור חשבון במופע מול החומות במשכנות שאננים. * בבית אביחי יתקיים ערב לציון 30 שנה למותה הטראגי של תרצה אתר. אז יהיה שם מופע בו ישירו בין השאר עופר בשן, רוני אלטר ונתן סלור כמובן. * הופעות הקיץ בכיכר בית הדפוס - יופיעו "ההם" ורגאייסטן. * וגם, פסטיבל עיר הבירה ייפתח במתחם הרכבת, כולל הופעה של "פשוטי העם", הם פליטי "שוטי הנבואה" (חשבנו שנפטרנו מהם, מסתבר שטעינו). ~חמישי~ * בעיר הבירה (היום השני והאחרון) במתחם הרכבת: ג'ירפות. * מול החומות במשכנות שאננים: גידי גוב. * במעבדה: ארז לב-ארי. * בגן-דניאל (כתוב שזה בכיכר ספרא): מג'יקל מיסטרי טור. * באוגנדה: להקת "ציון ראסטה". * והתרחקו מגן-העצמאות, שם יתקיים הערב האחרון של עיריית ירושלים עבור בני הנוער (הפוחזים), עם הופעות של התקווה 6, סינרגיה והיהודים. שומר נפשו ירחק. כל הכבוד לעיריית ירושלים על ההשקעה, כל הכבוד לקים דיל ולתמר אפק (ולנורית גם), שיהיה לכולם סופ"ש קים דיל ושבוע קיקיוני.

הו נורית

אולי נביא אותה לרדיו כפיצוי על כך שלא הצלחנו להשיג את קים דיל? ונתן סלור הוא מאוד לא קים דיל, למרות הייחוס המשפחתי. רשמים מההופעה של הברידרז, מפסטיבל חוצמזה 2 וכמובן מההופעה של התקווה 6, סינרגיה והיהודים, יתקבלו בברכה.

davecom

New member
האמת שחשבתי לבוא להופעה של היהודים

והאחרים שם. מאיזושהי סיבה נראה לי שדווקא אהנה. אפילו רק מהגיחוך של סינרגיה, לראות את התופעה. הלוח השבוע מצחיק מאוד, בזי. נראה לי שפיקה/קין יסתדרו בלעדי. הלילה חלמתי באמת חלומות מוזרים. באחד מהם קין מבקש ממני סליחה ופיקה דווקא עושה ממני צחוק. מוזר.

ענבל מ

New member
הו לא.

אם הווליום בגן העצמאות ביום חמישי הולך להיות כמו שהיה ביום הסטודנט לפני כמה חודשים, אני מתחילה להצטער על שהחלטתי להשאר בירושלים בסופ"ש הבא :(

הגרופי

New member
דיווח מורחב יגיע בהמשך

אבל הייתה הופעה ממש טובה. רועש, שמח, אנרגיות טובות מהקהל (לפחות מי שהיה מקדימה) קים ומדי פעם קלי שהייתה יותר עניינית, מקשקשות קצת בין השירים ונראות נהנות להופיע. הבנתי שהסאונד בחמישי היה גרוע, בשישי הוא היה סביר חוץ מזה שהמיקרופונים של קלי והגיטריסטית השלישית שעשתה גם קולות רקע היו חלשים מדי. מתישהו בהופעה היא סיפרה שהיא הפסיקה לעשן ופנתה למתופף ואמרה לו " It used to be a lot cooler man " וכך הוכיחה שוב שאין קים דיל יותר מקים דיל עצמה.

למעלה