לוח הופעות מאחר

fugitive

New member
לוח הופעות מאחר

אני לא שמעתי על יותר מדי הופעות השבוע, אנא הוסיפו על-פי מקורותיכם. ~שבת~ * דפנה והעוגיות יופיעו בצוללת הצהובה. * אריאל הורוביץ יופיע בסינדרום. * עמרי, אל תתלהב יותר מדי, אבל סינרגיה יופיעו במעבדה. פשוט תקנה כרטיס כבר עכשיו. * מארקי פאנק יתקלט בסירה. ~ראשון~ * בני בשן יופיע בטוביה. בבקשה תבואו... מגיע לו... זהו. * rebbe soul יופיעו בסינדרום, לא יודע מה זה. ~שני~ * פרח אדום במוסיקה יוונית בסינדרום. ~שלישי~ * בסירה יתקיים ערב השקה לאתר החדש של הלייבל האלקטרוני המקומי אגיטפופ, בין השאר יתקלט שם סקביאס. * יעד מבית המוסיקה (שפעם עשה אצלנו איזה תוכנית), יתקלט באוגנדה. ~רביעי~ * יונתן גוטפלד יופיע בסינדרום. ~חמישי~ * ברי סחרוף (גם הוא היה אצלנו!) יוצא במופע חדש בליווי רע מוכיח ועדי רנרט, והחבורה תופיע באכסדרה של תיאטרון ירושלים. נשמע מאד מעניין וגם מאד יקר. * תמורת סכום סמלי לעומת זאת, תוכלו לראות הופעה מצויינת (זאת הבטחה) של להקת דבק בסינדרום. * טיפקס, רגע לפני תהילת האירווזיון, יופיעו במעבדה. אם לא תשרשרו למטה בדיחות שקשורות לחיקוי של קובי אוז מארץ נהדרת אני אודה לכם. * באוזן השלישית יוקרן סרט תיעודי על להקת פייבמנט שאני לא כל כך מכיר אז אין לי עוד מה לכתוב. ברי סחרוף, בני בשן, דבק וכמובן סינרגיה המופלאים! ובכל זאת- איזה שבוע חלש... עמרי- האם ניתן להכריז על פתיחת "שבוע יאצק סקולימוסקי"? האם בזאת נפסיק להתעסק בקים דיל? שבת שלום,

G4rfi3ld

New member
הרמפף

אני לא יודע, תפס די חזק עניין הקים דיל. מה קרה, היא לא אינדזי מספיק בשבילך? אה? אה? גם מאחר עם הלוח וגם מתלונן. אני די להוט על ההופעה של סחרוף-מוכיח, השילוב הזה עושה לי אתזה. האמת שאני לא סובל באותה מידה את דפנה והעוגיות ואת סינרגיה, אבל כפי שידוע לך יש לי כניסה חינם לדפנה והעוגיות (מי שרוצה, אפשר להשיג עוד אולי) אז אולי אלך.

davecom

New member
דווקא שבוע סצינתי מעניין

קודם כל - דפנה והעוגייתים זה כבר 5 אנשים לפחות. ואריאל הורוביץ זה כבר אומר לפחות נעמי שמר אחת ברקע, מה צריך יותר? אבל ברצינות, שלישי בסירה ערב של אגיטפופ זה אומר כל מיני אנשים שכבר נמצאים אצלנו כמו מארקי ויואב THC. אפרופו האתר החדש, אני חושב שיש שם קישורים לרדיו שלנו, בזכות התוכניות של הנ"ל. באותו יום אני בעד יעד באוגנדה. דרך אגב, המיניין המדוייק של התוכניות שלו עד עכשיו הם 2 תוכניות לבד ו 2 ספיישלים... אולי יהיו עוד כמה בעתיד. בכל אופן, אני חושב שהפוסטר לערב הזה הוא אחד המשעשעים שאני מכיר, תמונה ישנה של יעד מימי טיול שנתי או משהו יחד עם כמה חבר'ה מחטה"ב שלו כנראה. השם המקורי שהיה אמור להיות לערב הזה הוא "יעד מתקלט מהקירות", שזה אומר תיקלוט מדיסקים שנמצאים על המדפים באוגנדה, מה שמאוד משעשע בעיניי. דבק נשמע מעניין. אם הייתי יכול הייתי מגיע. תודה בועז.

למעלה