לוח הופעות בעעע

fugitive

New member
לוח הופעות בעעע

זה לא בגלל שיש פה מוזיקאים שאני לא אוהב או מעריך (דווקא שבוע ממש מוצלח), סתם כי יש לי בחילה קלה. ~שישי~ * אירוע שלישי ואחרון בינתיים של "חופשי בקיץ" בצוללת הצהובה, הפעם בסימן מוזיקת עולם: אנסמבל טרה רוסה, אוי דיויז'ן, מארש דונדורמה וטריי-ביט, ותקלוטים של מורן פז. עוד קצת פחות כאבים, אולי אני אלך. החל מ-13:00. * עוד ב-13:00, תקלוט של אקיוט בסירה. * מ-14:00, הופעה של קנגרו בקובייה. * בערב: למז לואבס, איש להקת "אוי ואבוי" (איך הם לא חשבו על אוי דיויז'ן...) יתקלט במעבדה (בעעע). לפניו יתקלט עצמון אברהמי. * באוגנדה יתקלט/ו "טוסטר". לא יודע מי זה או מה זה, ורשימת התפוצה של אוגנדה (אני ממליץ לכולם) מוסרת פרטים בעיקר על ממציא המכשיר (טוסטר). ~שבת~ * שאנן סטריט יופיע ב-ח7. * להקה בשם טרנטינו תופיע ברזניק. * גלעד שגב וג'וזי כץ רצים כבר זמן מה עם מופע מחווה משותף לשירי החלונות הגבוהים, והערב המופע הזה יגיע לצוללת הצהובה. * "אנדרלמוסיה" שמנגנים הרבה סגנונות "עולם" וג'אז, ינגנו במוזיאון ארצות המקרא. * סינרגיה (בעעע) יופיעו במעבדה (בעעע). * מארקי Fאנק יתקלט בסירה. * הילה וייסמן - היא התחילה אצלנו, והיום היא די ג'יי מבוקש - תתקלט בתקליט. ~ראשון~ * מיכאל גוטליב (?) יופיע בתקליט. * אטלנטיקה יופיעו בקצה. ~שני~ * החל מ-17:00, דיספרה! בתקלוט צהריים באוגנדה. * בן ארצי (בעעע) יופיע ברזניק. ~שלישי~ * קטב מרירי יופיעו באוגנדה. * יא יא כהן אהרונוב יופיע בכנען. * נועם פנחסוב יופיע ברזניק. * סוזנה יתקלט בסירה. ~רביעי~ * מסיבת התרמה גדולה לארגון ויצ"ו במתחם הרכבת החדש - הופעה של אסף אבידן והמוג'וס. * היה פה מישהו שנכנס והיה מוטרד מאד בעניין ההופעות בכיכר הדפוס. עכשיו כשאנחנו יודעים איפה זה, אפשר לבשר שבמסגרת אירועי הקיץ שם, יופיעו היום קיצו ומיספלג. * זבוב אין גרוב יופיעו בכנען. * איתמר ואולה יתקלטו באוגנדה. שוב, רשימת התפוצה של אוגנדה מסגירה שלא בטוח שהמקום יתפקד בזמן התקלוט הזה. ~חמישי~ * "לילה בדילה", מרתון הופעות וכל מיני דברים לא ברורים אל תוך הלילה בדילה, כולל קומוקלאסי, אורי מרק, ועוד הרבה הופעות. * מלככי הפינקה וקרוסלה יופיעו (שוב) ברזניק. * התקווה 6 יופיעו בצוללת הצהובה. * מארקי Fאנק יתקלט בסירה. * עינב שיף (אני אשתוק) יתקלט באוגנדה. הנה, התאפקתי. שבוע טוב וקריר לכולם,

davecom

New member
עכשיו גם אני מוטרד לגבי ההופעות בכיכר הדפוס

מה יהיה?

X A I M

New member
אפשר לשים פה הזמנה?

עיצבתי לבד בצייר של וינדואוז

ענבל מ

New member
לגבי יום רביעי-

ראיתי איזה פרסום על יוני רכטר בגן הפעמון. אין לי מושג לגבי עוד פרטים.

davecom

New member
יש שם הופעות במסגרת איזה יריד משהו

היה גם שנה שעברה עם אפרים שמיר, אולארצ'יק והחבר'ה. מסתבר שהם לא הולכים רחוק מידי.

למעלה