לוח גרפי של ACECAD

We came in

New member
לוח גרפי של ACECAD

לפי מה שהבנתי הלוח של ACECAD עולה כ200 שקל ואילו כל שאר הלוחות של שאר החברות עולים 1000+ (במיוחד WACOM!!!) יש איזושהי סיבה מיוחדת (מלבד גודל אולי ומותג) לפער העצום במחירים? יש משהו נגד הלוחות של ACECAD? תודה,

scalla

New member
הוא נתמך חרא בווינדווס.

בזמנו קניתי יומקס A5 ב300 שקל. חוץ מזה, בכנות זה הרבה מעבר למותג. כשתעבוד עם לוח כמו שהיה לי מקודם לעומת האינטוס 3 שיש לי עכשיו תבין שאלה שני עולמות שונים לגמרי

We came in

New member
פרטים נוספים בבקשה

מה שם המותג בדיוק באנגלית ואיפה קנית? :X היה לי ממזמן ACECAD/T והוא שרד בערך לשנתיים, אני לא זוכר שהיו איתו בעיות בזמנו, אבל עכשיו כשאני מסתכל בדיעבד על מה שהייתי מצייר, נראה זוועה (רק לא יכול לשייך אם זה בגלל הכשרון או העט ) לכן אני מתייעץ עכשיו, כי אני מתכנן לקנות שוב. למה הכוונה נתמך חרא בווינדוס?

scalla

New member
ככה...

היה לי umax יש להם רק שני גדלים של לוחות ולי היה את הגדול. טאבלט של אייסכד היה לחבר של אחותי. הבעיה שבנו אותו למקינטוש ולא לחלונות, ולדוגמא אצלי הדרייברים שלו לא תפסו בכלל ואצלו עבד יפה. בעניין היומקס. הוא שורד לבנתיים יפה כמעט שנה אצל ידידה שלי.

chatenoire

New member
היה לי אחד

לא זוכרת את נוחות העבודה, אבל הוא החזיק מעמד כמה חודשים לעומת ה-WACOM בן החמש+- שלי. לוח באותו גודל של WACOM עולה כ-600 ש"ח, הפרש בהחלט הגיוני בשביל לוח טוב ועמיד.

saarshai

New member
לא מסכים

יש לי ACECAT כבר 4, אולי 5 שנים. העט שלו נפל אינספור פעמים ואני ממש לא טורח לנקות אותו. הוא עובד מצויין, ההתקנה שלו הייתה קלה להפליא. עבדתי גם עם WACOM. אין שום הצדקה להפרש במחיר.

leshemAmit

New member
היה לי אותו, עבד איזה שנה, שנה וחצי

הבעיה העיקרית שלו זה שיש צורך בבטריה, והעט מתחילה לגמגם מחוסר "מיץ" בבטריה כבר בשלבים מוקדמים כשהבטריה עוד די מלאה. ועט מגמגמת זה מעצבן, אבל הצלחתי לסבול אותה עד שהוצאתי כמה אלפים על wacom בגודל A4.

למעלה