לוחמת נ"מ

limilimit

New member
לוחמת נ"מ

אני מיועדת ללוחמת נ"מ אני עדיין בת 17 עד דצמבר...והגיוס של לוחמת נ"מ הוא ב-30 לנובמבר... שלחו לי מכתב מחיל האוויר שאני מוזמנת לכנס והכנס מיועד לבנות שמתגייסות בנובמבר...אבל מה עדיין לא קיבלתי תאריך גיוס סופי...אז האם להתייחס למה שהם רושמים במכתב?...והאם הגיוני שיגייסו אותי לפני גיל 18?...בנוסף הם רשמו שעם המכתב מצורף שוברי נסיעות...ונחשו מה?...גם זה לא נמצא...אז אני לא מבינה מה אני אמורה לעשות ובטלפון שרשום במכתב לא עונים...

תשובה

בס"ד 1. אם הזמינו אותך לכנס מתגייסי נובמבר, סביר להניח שתתגייסי בנובמבר. 2. איך חישבת את הגיל שלך? אל תשכחי שהגיוס עובד לפי לוח השנה העברי.. (ויתרה מזאת החלוקה היא יותר גסה, ישנו חציון שנתי שלפיו זה מתחלק.. לא זוכר את החודשים, אז לא אפרט יותר
) 3. בהצלחה

limilimit

New member
חישבתי את הגיל על פי זה

שבסוף דצמבר אני בת 18 ובסוף נובמבר הם יגייסו אותי

אוקיי.

בס"ד תבדקי אם לפי תאריך הלידה העברי שלך זה נכון. סביר להניח שלפי התאריך העברי, את תהיי כבר בת 18, ואז מותר לגייס אותך. (אם את מתעקשת, ראי חוק שירות בטחון (נוסח משולב), תשמ"ו-1986, פרק א': פרשנות, סעיף 2- חישוב גילים)

atypique

New member
מערך הנ"מ!

אהלן, הבנתי שאת מתגייסת למערך נ"מ (מס' 1 בצבא, ללא שום ספק!), במידה ותרצי - את מוזמנת לשאול שאלות ואנסה לעזור כמיטב יכולתי. זה תופס אותך

BAZUKA22

New member
ואאאאאאי ואאאאאי

את הולכת לבלות כל כך אבל כללל כךךךךךךך הרבה זמן בביסנ"מ...אך...ה"גהנום"...בהצלחההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

atypique

New member
מה רע בביסנ"מ, יא מפונק?

אחלה מקום. רמה אחת מעל כל הבט"רים, למעט צנחנים וגולני החדשים.

למעלה