לוחם האור יקרי

s a l a l a

New member
לוחם האור יקרי

חסרת לי היום . אני בטוחה שתרומתך האישית לפורום זה תיהיה בעלת משמעות עבור כל אחד מהנוכחים פה . התרומה שלך , ההקשבה שלך , האהבה והחום (שאפילו קורן מהקרחת) בעלי השפעה עצומה , גם אם אני לא אומרת כל יום , אני מודה לך בפני כל מי שייכנס ויראה את ההודעה , ומי שיעשה שימוש בתבונתך ובאהבתך שאיננה משתמעת לשני צדדים , אלא רק לצד אחד , צעד האהבה. כי אתה ראוי להכל . עזרת ותמכת והודדת בדרך הייחודית והמיוחדת. היית ישר ובוטה , אבל גם ידעת לחבק ולהשיב לי את כוחתיי. אני מאחלת לך חיים מלאי אהבה ומשמעות (למרות ש - "החיים ריקים וחסרי משמעות") העיקר שתבין למה אני מתכוונת . אתה מדהים !!! ולנדמרק מחכה לך ... אני בטוחה שתצליח. אוהבת המון . אתה כבר יודע מי.. נ

בעיניים שלך טמון האושר שלי

בעיניים שלך טמון האושר שלי בעיניים שלך קראתי את המצוקה,החוכמה,הספקות.. בעיניים שלך ראיתי את הרוך ואת העוצמה הנסתרת מחכה כארי בסורג לפרוץ החוצה אל העולם כמה רגישות הן עינייך,כמה כאב,כמה.. רק רציתי לומר: באהבה אין סייגים באהבה אין גבולות באהבה אין תנאים תני לה חופש,חבקי אותה סלאלאה ,חבקי את הילדה הקטנה שהחליטה שלא מגיעה לה להיות נאהבת. שחררי אותה מתהומות הנשייה,מהחדלון שלא מרפה,מרפיון ידיים,מהתפתלויות אגו מוטרפות,מכוונות נסתרות הורסות. אי שם עמוק היא נמצאת ,מדי פעם מגיחה מזכירה שהיא רוצה חופש להיות.. רוצה לומר תודה רוצה להוקיר את מי שאת עבורי את אי של ספקות בים הרדידות של האנשים האהובים שסביבי שמתעקשים להתפס בהגיוניות,בנוחות,בבועה של כביכול הכל בסדר.. אני חייל בצבא האור,חייל של אהבה.. כלי הנשק שלי הם חמלה והקשבה איתם אני כובש בכל פעם חלקות של אטימות,שטחים נרחבים של סתגלנות,ומרחבים של אדישות.נלחם נגד השגרה של: נקום בבוקר,נלך לעבודה,נחזור הביתה, נישן..נקום.. לא רוצה להיות כזה,נלחם בשגרה,מביא אהבה,מחפש בנרות להיות לא הגיוני מפתיע,מחדש,מרענן לא רוצה לשקוע ולו לרגע בשגרה מנוונת והורסת. תודה שאת שם עבורי..תודה שאני שם עבורך.. א.א.ג לוחם האור

כיף לקרוא את ההודעות של שניכם ../images/Emo13.gif

את האהבה הזאת בהודעות

Hila26

New member
איפה הם הלוחמים????

מחפשת לוחם אור בנרות. כמהה וצמאה לשתף ולחלוק. מבקשת כל ערב ומתפללת כל יום שיבוא אלי אהוב נפשי האמיתי. מרגישה לבד במערכה כבר כל כך הרבה זמן, עם זאת יודעת שכל דבר קורה בעיתו. שמחה לדעת ולזהות שיש כמוך. יהיה עולמך רק אור. אור ואהבה, הילה

הודעה מופלאה ../images/Emo24.gif

אפשר לפתוח שרשור היכרויות בפורום
(לא צוחקת) לוחמים מחפשים לוחמות לוחמות מחפשים לוחמים

למעלה