לוחות למה אין כאן "לוחות" בפורום כמו בפורומים אחרים? אפשר לפרסם ימי הולדת, מפגשים וכו'... מה דעתכם?
M MommyHug New member 19/11/05 #1 לוחות למה אין כאן "לוחות" בפורום כמו בפורומים אחרים? אפשר לפרסם ימי הולדת, מפגשים וכו'... מה דעתכם?
L L L B New member 20/11/05 #2 איך מכינים לוח שכזה../images/Emo35.gif מפרסמים הודעה שתשתרשר וכולם יכתבו בה נניח תאריכי ימי הולדת, נכון?
איך מכינים לוח שכזה../images/Emo35.gif מפרסמים הודעה שתשתרשר וכולם יכתבו בה נניח תאריכי ימי הולדת, נכון?
M MommyHug New member 20/11/05 #3 זה תלוי במנהלת הפורום. היא צריכה לארגן סעף של "לוחות" ואז אנחנו שולחים לשם תאריכים והיא מאשרת (נראה לי שזה הולך ככה...)
זה תלוי במנהלת הפורום. היא צריכה לארגן סעף של "לוחות" ואז אנחנו שולחים לשם תאריכים והיא מאשרת (נראה לי שזה הולך ככה...)
ק קצת דיווה New member 20/11/05 #4 אני אבדוק את זה אפשר לעשות שרשור יום הולדת ואני אכניס אותו בהודעה רצה למעלה בפורום השני שלי.. הכל היה בנוי רק עיצבתי
אני אבדוק את זה אפשר לעשות שרשור יום הולדת ואני אכניס אותו בהודעה רצה למעלה בפורום השני שלי.. הכל היה בנוי רק עיצבתי
M MommyHug New member 20/11/05 #5 ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifשרשור ימי הולדת../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif אני אתחיל MommyHug 14.8.81
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifשרשור ימי הולדת../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif אני אתחיל MommyHug 14.8.81
L L L B New member 20/11/05 #8 אופסססס.... אני דיסְקָלקולית... ../images/Emo2.gif דִיסְקָלְקוּלְיָה לכל המעוניין, זה דיסלקציה במתמטיקה...
אופסססס.... אני דיסְקָלקולית... ../images/Emo2.gif דִיסְקָלְקוּלְיָה לכל המעוניין, זה דיסלקציה במתמטיקה...