לוזון ליג-מח' 18

afc2

New member
סכנין לא תפסיד משחק 3 רצוף, ק"ש עם האף למעלה

מריח לי כמו 0-3 ביתי

itzikon5352106

New member
הפועל רעננה-הפועל ת''א

רעננה במקום ה-10 עם 19 נק'.הניצחון האחרון שלה היה במח' ה-10,כשאשדוד חטפה ממנה 0-3.מאז ב-7 משחקים רעננה השיגה רק 2 נק'(תיקו 0-0 בב''ש ותיקו 1-1 במח' האחרון במשחק חוץ נגד בית''ר י-ם).רעננה התחזקה השבוע בשני חלוצים-ליליו הברזילאי ואחמד סבע שלא מצא את מקומו בעירוני ק''ש וחזר לשחק באזור השרון רק שבמקום מכבי נתניה הפעם הוא ייצג את הפועל רעננה והוא ישמח לשחזר את ימיו היפים בנתניה(להוציא את העונה שעברה בה נתניה ירדה ליגה) במדי רעננה.

הפועל ת''א במקום ה-6 עם 25 נק' והמאבק שלה על כרטיס לפלייאוף העליון הולך להיות צמוד מאוד.היא מגיעה למשחק הזה אחרי 2 ניצחונות רצופים ומקווה להשיג עוד ניצחון במשחק חוץ לא פשוט נגד רעננה שבסיבוב הקודם הגיעה לבלומפילד ועשתה בונקר מחריד והמשחק הסתיים בתיקו 0-0

ההימור שלי: 1-3 לת''א

תקשורת ספורט איכותית

הייתה חוזה מראש את מה שקורה לשתי הקבוצות האלה, רעננה אחרי הפתיחה החלומית מתחילה לצנוח, והפועל ת"א מתקרבת לצמרת. אבל במקום זה עשו פסטיבל לקורצקי וצלבו את רב"ש, כל כך חשיבה רדודה ונחרצת של רגע נתון. היחיד שמלמל משהו בכיוון היה יונתן הללי שאמר "בסוף הכל יתיישר" , והנה, זה מתיישר.

למה זה סיפור כזה גדול? כי האידיוטים האלה כמעט העיפו את רב"ש הביתה והביאו מאמן פחות טוב ממנו (כן, התקשורת קובעת, לא הבעלים), רק בפוקס הוא נשאר כי אין כסף לפיצויים, ובדיעבד יתברר שהדבר הנכון קרה לא מתוך אג'נדה ואמונה אמתית.

אפרופו הוויכוח על המקצוענות של מכבי, מה שכל קבוצה צירה לאמץ מהם זה את הסטריליות מהכתבים והאוהדים, לנעול אימונים, לכו הביתה תבואו בשבת.

afc2

New member
התקשורת מכבסת התקשורת תולה

אלו החוקים וזה המשחק.

afc2

New member
ועדיין תודה רבה לצדיק פרימו

לפחות היה מבדיל בין אול-וויט לצבעונית

itzikon5352106

New member
בית''ר י-ם-עירוני רמה''ש

בית''ר י-ם במקום ה-9 עם 20 נק',5 נק' פחות מהמקום שמוליך לפלייאוף העליון.במח' האחרון בית''ר כבר הוליכה 0-1 נגד רעננה בדקה ה-2 בבית ובמקום לגמור את הסיפור הלכה אחורה ונענשה 2 דקות לסיום והמשחק הסתיים בתיקו ובית''ר איבדה הזדמנות פז להתקרב למקום ה-6.

בית''ר התחזקה השבוע בעוד 3 שחקנים שיצטרפו למשה לוגסי שבמח' שעבר ערך הופעת בכורה.שלומי אזולאי הגיע ממכבי חיפה והוא אמור לעזור לאיציק כהן בהתקפה,ג'ונתן וילה הבלם-קשר הספרדי והקשר הארגנטיני פאבלו ברנדאן שרוני לוי מאמן בית''ר אימן אותו אימן אותו באוניראה אורזיצ'ני וסטיאווה בוקרשט.חיים מגרלשוילי על סף חזרה ואם יחזור המגן השמאלי לנדרייי מולמו שהגיע בקול תרועה ייחתך וישוחרר.
רמה''ש מגיעה מהמקום הלפני אחרון עם 13 נק',נקודה אחת מתחת לקו האדום.במח' האחרון היא הוליכה פעמיים על אשדוד בבית אבל נכנעה 2-3.כל השבוע עסקו בקבוצה בפרשת השחקן החשוד בהטיית המשחק נגד אשדוד.אם רמה''ש לא תתחזק יהיה לה קשה לשרוד בליגה.

ההימור שלי: 0-2 לבית''ר כמו בסיבוב הקודם

afc2

New member
רמה"ש תנצח 0-1

מה?!?

לא יודע זה מה שיצא לי מהמקלדת

למעלה