לוזון ליג-מח' 14

afc2

New member
מה תגיד עכשיו?

שאולי אתה לא זוכר כמה חתולים שחורים עוברים בהגנה ממול?

באמת שאני לא זוכר הפועל ת"א כל כך חלשה.

זאת אותה קבוצה שבמשך 3 שנים ברצף (2011,12,13) סיימה כאלופת הסיבוב??

afc2

New member
כליבאת-מוגרבי-גדיר הפקות: משולש הפחד

מצחיק לומר אבל פיראס מוגרבי למעשה עם שער ראשון העונה (כבש שער אחד במשחק שבו סכנין ניצחה טכנית והשער נפסל).

כל כך חבל שאיבדנו את מוחמד גדיר. סך הכל ילד טוב, בן 22, מהיר מאוד. להתקפות מעבר זה כלי שובר שוויון שהיה נותן לאריק עומק שמאוד מאוד חסר.

Benedictus2

New member
חולק עליך בעניין גדיר

אחרי סלאלום נפלא שהוא עשה באחד המשחקים, הגיע לזווית קשה לבעיטה לשער והעדיף בכל זאת לבעוט למרות שעמאשה עמד בוש ונכלם במרכז הרחבה, לבד מול שער ריק - זה היה בעיני אות וסימן ששחקן עם אישיות כזו, מוטב שלא ישחק במכבי חיפה (למרות שגדל בה מגיל ילדים). שיצליח בסכנין או בכל קבוצה אחרת. אני לא הייתי משיב אותו למכבי חיפה

afc2

New member
ושם בהרכב איזה חנתריש כמו אבוחצירא, אנדקוקו

או יתר הסתמיים שמאתרים את הסגל של הקבוצה שצריכה להיות הטובה בארץ??

עזוב אותך מכל החרא הזה, צריך דם חדש. צריך אנשים ווינרים ולא חבורה של חלוצים שמגיעים מול שער ריק ומעיפים כדור ליציע במקום להביא שער קל.

רב"ש מכניס את טועמה

כדי שיציל אותו, כשזה שחקן שיהיה שמח לקבור אותו עוד יותר.

pgprince

New member
רב"ש ימשיך לדבר על ה"דרך" וה"תהליך" שקבוצה

עוברת, והפועל תמשיך להפסיד

אני לא בטוח שאין תהליך

לא שופטים לפי משחק אחד אלא לאורך זמן, אז לגבי העונה כולה- זה שהם לא יסיימו בטופ 3 כמו שציפו לא אומר שצריך לפטר אותו, כי הוא מאמן מצוין שאין יותר טובים ממנו בחוץ. שיתנו לו עוד עונה, הוא יתקן פה ושם, ואם הם ירוצו בצמרת- אז היה תהליך.

אני עדיין סבור שמה שדפק להם הרבה זאת ההדחה מאירופה, לא הגיע כסף ומאז הבעלים ממורמרים והמומנטום הרע לא נגמר.

אין דבר כזה

יש את הדבר ההפוך- מאמנים שיודעים להצליח רק בגדולות, שאלה כמובן מאמנים גרועים במסווה שהבלוף שלהם נחשף בסופו של דבר. אבל מאמן עם הצלחה סיסטמטית בקטנות שמתבטאת בהרבה מעבר להישארות בליגה? לא הגיוני, אתה כאילו אומר שבנאדם שיכול לחצות נחל לא יכול לעבור שלולית.

itzikon5352106

New member
אף פעם לא החזקתי מבן שמעון מאמן

גם שק''ש זכתה באליפות זה הייתה יותר אובדן אליפות של מכבי חיפה מאשר זכייה של ק''ש.

הפועל סיימה את העונה,ישחררו שם שחקנים כשבראש ובראשונה עומר דמארי יימכר למכבי חיפה ומי יודע אולי לבית''ר י-ם,טביב ולוזון ביחסים טובים לכו תדעו מה מתבשל לנו.

להפסיד ככה בסכנין? אני לא מחבב את 2 הקבוצות אבל שמחתי מאוד שסכנין השפילה ככה את הפועל ת''א.שחקני הפועל יהירים,בכלל הפועל זו קבוצה יהירה והנה קיבלו מראש מקבוצה שרק לפני חודש האוהדים שלה צעקו למרקו בלבול להתפטר.טוב שהוא לא שמע אותם....

טל851

New member
הגול הרביעי של סכנין

היה שווה רק כדי לשמוע את הארררררררררררררררררררררבע של מוטי חביב

רז 1978

New member
הפועל תל אביב קבוצה ביזיון

רן בן שמעון אם יש לו כבוד שילך הביתה ויתפטר

לא ציפיתי מהקבוצה לפני תחילת העונה להיות במאבקי האליפות אבל העליבות שלהם אתמול הייתה מביכה

itzikon5352106

New member
מכבי ת''א-הפועל עכו

אפשר כבר להכין את כיכר רבין לחגיגות האליפות

מי יעצור את מכבי ת''א? נראה שאף אחד.מקום ראשון,32 נק',כשב''ש אמנם מאחוריה בפער של 4 נק',פער סביר אבל מכבי פשוט קבוצה קטלנית עם הישראלי הכי טוב בליגה כיום-ערן זהבי.נכון שבמח' האחרון מכבי נראתה חלש בדרבי וניצחה 0-1 אבל עדיין היא הקבוצה מס' 1 בליגה.פאולו סוזה עושה שיטת רוטציה שעובדת טוב,בליגה האירופית מכבי בשלב 32 הגדולות נגד באזל(שוב) ואם תעבור את השוויצרים מצפה לה המנצחת במשחק בין אייאקס לרד בול זלצבורג כשאייאקס כבר ספגה הפסד לצהובים בליגת האלופות ב-04/05 כשברוך דגו במשחק חייו הכניע פעמיים את ההולנדים שצימקו ל-1-2 משער של דניאל דה רידר ההולנדי/ישראלי שהיה שותף לדאבל של הפועל ת''א ב-09/10.לרד בול זלצבורג אין זכרונות נעימים ממפגשים נגד קבוצות ישראליות....

מכבי פוגשת את הפועל עכו שתבוא להסתגר ולנסות לחלץ נקודה.עכו בינתיים עם 15 נק',שזה מכובד מאוד לקבוצה שבקיץ כבר הייתה בדרך לפירוק.יובל נעים עם תקציב קטן בנה קבוצה לוחמת ומלוכדת כשהמנהיג שלה הוא ג'וליאנו ספאדסיו הברזילאי שהוא כבר לא ילד אבל מראה ניצוצות.אולי הוא יפתיע את מכבי ת''א? בסיבוב הקודם מכבי ת''א כבשה פעמיים תוך 7 דקות וחזרה מעכו עם 0-2.

ההימור שלי: 0-3 למכבי ת''א

nyr1994

New member
דה רידר זכה לפנינה ארבלית בדמות

איך יהודי עושה לנו דבר כזה אחרי שערו המצמק

למעלה