לוזון ליג-מח' 10

nyr1994

New member
כי בכית על הפנדל שקיבלנו

כאילו שמעולם לא קיבלתם מתנות

afc2

New member
בכיתי?????????

"אם זה היה הפוך ואבידור היה קופץ משולשת הוא לא היה מקבל פנדל" - ציטוט של משה פרימו

והסכמתי איתו.

האם אמרתי על קבוצת המילונים של מיצ' אפילו לא שמצ של ביקורת? (כי הרי זה פשע שאין לעשותו לתת ביקורת עליה....)

כמו שאתה לבטח הבנת, ואני אסביר זאת שוב, אני לא יצאתי נגד מכבי ת"א אישית, אלא הסכמתי שאם זה היה קורה הפוך השופט לא היה שורק. זה הכל. עברית שפה קשה, בלאט??

nyr1994

New member
ומה היה בדרבי אשתקד

כשפסלו להם 2 גולים חוקיים ולכם אישרו פנדל שלא היה?
די לקטר

afc2

New member
מה?

תוכיח את דבריך או שתתנצל.

אחרי שאמרו לך שסילפת דברים לבנאדם (ולא התנצלת על כך) אתה מנסה למצוא דרך פתלתלה לבלבל ת'ביצים?

afc2

New member
"בכית על הפנדל שקיבלנו"

גבר, אם תשים לב ציטטתי פרשן שאמר שקבוצה קטנה כמו הפועל חיפה אם היה מקרה ששחקן שלה היה דופק כניסה של שחיין לבריכה ברחבת היריב הוא לא היה מקבל פנדל.

מי התייחס בכלל לקבוצה המסריחה שלך?

nyr1994

New member
אז פרימו אמר

ביג פאקינג דיל

למה הוא לא אמר כלום על הבזיון שהיה לכם בדרבי

מי התייחס? אתה ואלילך פרימו

afc2

New member
עוד פעם אתה מבלבל את המוח???

"אלילך פרימו" = בצורה נדירה ביותר אני מסכים עם מה שכתב החצר משה פרימו אמר...

ובוא תן לי קישור למה שקרה בדרבי? לפחות תאריך, משהו שאני אדע.

וכמו שאמרתי אני לא יורד לרמה העלובה שלך בקטע של בוא ניכנס עכשיו לחשבונאות בין קבוצות, זה מראה שאתה די ילדותי. גם לנו היו טעויות שופטים לטובה ושלילה, לא יותר ממכם וזה המילה האחרונה בנושא זה, שהוא בכלל לא קשור לדיון על השופט.

אני דיברתי בדיון על שופטים שקבוצה קטנה כמו הפועל חיפה לא הייתה מקבלת בחיים מתנות כאלו. זה הכל.

nyr1994

New member
העיתוי העיתוי

הייתם צריכים לומר זאת אחרי הדרבי האחרון בעונה שעברה ה-1-1

מה הפואנטה שלך לדבר על השופט דווקא הפעם

afc2

New member
כי השופט זה הדיון

ושופטים כמו אלי חכמון גונב הצגות.

דיברתי על כפיות הטובה של השופט שגם עשה טעות מקצועית (לא באתי אליה בטענות קורה שטועים למרות שזו חתיכת פאשלה), אבל יותר מכך עשה טעות בהתנהלות שלו.

ההרחקות של עזאם ודורה נבעו כנראה מיכולתו הקוסמת של חכמון לגנוב את ההצגה. נגד סוזה ושחקן בצהוב שהיו במקרה כזה - חכמון לא היה מרחיק אותם. זה הכל.

אל תעלב אבל זו האמת.

nyr1994

New member
חסרות דוגמאות שמכבי קופחה

ע"י שיפוט עוין והורחקו לה שחקנים?

חלאס עם הדמגוגיה

afc2

New member
מותר לטעות בפנדל

אסור לטעות באיך שאתה מתנהל במגרש.

אתה שופט כדורגל גט דמט, תתנהג בצורה מכובדת ולא כמו איזה פרח.

לא פעם ראשונה, לא שנייה ולא שלישית שתמיד שאלי חכמון באזור.

afc2

New member
היה מחזור - עשר!

האמת, וואו.

איזה סוף שבוע, הלוואי עלינו כל שבוע כל כך הרבה שערים, שערים, שערים.

הרי בשביל מה אנחנו באים למגרשים?? לראות כדורגל רווי בשערים ומתובל בהמון שחקנים שיתנו לנו כמה שיותר מהם.

27 פעמים המחזור הזה רעדו הרשתות, 27 פעמים צעקו השדרים "שער", 27 פעמים ב-6 משחקים. נתון פסיכי לגמריי.

ואם קשה לכם לעשות את החשבון, אל תדאגו.

4.5 שערים למשחק

אגב, בכל 9 המשחקים בליגה ההתקפית ביותר בעולם (גרמניה) ביחד נכבשו 26 שערים. הם כבר לא יעברו אותנו, גם אם יהיה שביתה בב"ש ולא יעלו לשחק הערב.

אשמח לדעת מתי היה המחזור המאוזן האחרון שנכבשו בו כל כך הרבה שערים (מחזור מאוזן = מקסימום לקבוצה 5 שערים)???

למעלה