זרי ליגת העל וקצת
בשנה שעברה פגעתי עם מנגה, אם השאר קצת פחות. אז השנה לא בדיוק אנסה לנבא מי יהיו האסים אלא יותר לחלוק מידע שליקטתי על הזרים שהגיעו לכאן הקיץ. אחרי הכל זה לא שמגיעים לפה כוכבי על שהיוטיוב מוצף בביצועים שלהם.
אתחיל בשוער מכבי ת"א חואן פאבלו קולינאס שבהחלט מדובר בתחליף מעולה לאניימה. באמת שוער מאוד מוכר בספרד שזוכה רק לביקורות טובות. אנשים כולל אותי לפעמים תוהים על התרומה של ג'ורדי קרוייף, להביא שחקנים כאלה זה נטו הוא, בלעדיו הוא לא נוחת בישראל.
סטפן סאנדיי של סכנין נראה כמו שחקן שמתאים לליגה הזאת. עד עכשיו הקריירה שלו לא הולכת בדיוק כפי שציפה אני מאמין. מלבד השנתיים האחרונות בנומנסיה לא הצליח להשאיר חותם בשום קבוצה בה שיחק. בקבוצה מליגת המשנה מספרים על שחקן עם טכניקה טובה שממעט לאבד כדורים. תיאור שאהבתי זה, הוא כמו גארד בNba, הוא לא כ"כ גבוה אבל קטן וחזק מאוד.
* דג'מבה דג'מבה אגב שהיה אמור לחתום ובמקומו בעצם הובא סאני חתם בפרטיזן בלגראד ממה שאני קורא באינטנרט. יש לו אחלה סוכן.
יורגן קולין, בראנקו איליץ' שחקני ההגנה של הפועל ת"א הדעות חלוקות. חבר'ה מקפריסין אומרים שמדובר בשחקנים טובים ואמינים וסוכני שחקנים מספרים לי על שחקנים בירידה ובליינים לא קטנים.
אינדאוגאס פאנקה אז לא הצלחתי למצוא אף אחד שמכיר את השחקן. מה שכן איזי שרצקי בטוח שהוא הביא יהלום, ואיזי מבין דבר או שניים ברכש. אני מאמין לו.
אייס קרים של בית"ר נראה לי נפילה גדולה. שחקן מהליגה המקדונית, שחקן בן 26 מלבד העונה האחרונה לא היה יציב בשום מקום ורק החליף מועדונים בלי לשחק יותר מדי. לא עושה עלי רושם.
אחרון חביב זהו יורו לאמין של בני יהודה. כמו במקרה של שרצקי, גם בעניין הזה כשבני יהודה הולכת בכל הכח ומאמינה בשחקן כמעט תמיד היא פוגעת בול. קשטן מתלהב ואל תופתעו אם כבר בינואר נשמע דיבורים על מעבר לאחת הקבוצות הבכירות יותר בישראל...
יצא סיקור די יבש ואופטימי. מה הסיכוי שכ"כ הרבה זרים אכן יככבו בליגת העל? אם נהיה כנים לא גבוה...