לוזון ליג-מח' 1

רז 1978

New member
הפועל ת"א הולכת להיות אכזבת העונה לדעתי

ואת העונה היא תפתח בתיקו מאכזב מאד מבחינתה - 1-1

ifa1111

New member
קשה מאוד

הפועל החליפה כ"כ הרבה שחקנים... קשה מאוד להצליח ככה כבר בעונה הראשונה. לרב זה דברים שלוקחים יותר זמן.

afc2

New member
2-0 לסכנין

הפועל ת"א פשוט בדיחה

footballguy

New member
שלום לכולם!

הכדורגל הישראלי חוזר ואתר ליגה יוצא ב-2 כתבות מעלפות עם כל המידע הנחוץ בכדי להכין אתכם הכי טוב שאפשר!

http://www.liga.co.il/viewart.php?artID=66357&cat=0&self=index.php

כמו כן, באתר שלל סקירות והמלצות ווינר למשחקים הכי אטרקטיביים:

מכבי ת"א-הפועל עכו
פולהאם-ארסנל
בני יהודה-אשדוד
רעננה-מכבי פ"ת
ליגה אנגלית, גרמנית ועוד צפויים הפתעות בהמשך היום עם סקירות נוספות וסיכומי משחקים בארץ ומחו"ל.

כנסו עכשיו לדף הבית וביחרו לכם: www.liga.co.il

תודה ושבת שלום לכולם.

afc2

New member
מי לדעתכם צריכה לשחק במשחק המרכזי במחזור הבא?

במחזור הבא, למעט מכבי חיפה שתשחק באשדוד ביום ראשון, כל המשחקים אמורים להיות משוחקים בשבת.

ככל הנראה מכבי חיפה לא תשודר שנית במשחק המרכזי, מה גם שאחרי הפגרה המשחק שלה מול מכבי ת"א כן ישודר....

מה שמוביל לשאלה איזה משחק לדעתכם הוא המשחק המרכזי....

האם מפגש בו תארח האלופה מכבי ת"א את בני יהודה ?

או שמא המשחק בו תארח הפועל ב"ש את הפועל ת"א ?

אני הולך על האופציה השנייה, רק בגלל הכבוד לנגב

zubumafu

New member
תלוי ביכולת של הפועל תל אביב מחר

שני המשחקים ראויים בסך הכל

itzikon5352106

New member
מכבי ת''א נגד בני יהודה

עם הקיצוצים הנרחבים שיש ברשות השידור יעדיפו לשלוח ניידת לבלומפילד ולא לב''ש

ifa1111

New member
זרי ליגת העל וקצת

בשנה שעברה פגעתי עם מנגה, אם השאר קצת פחות. אז השנה לא בדיוק אנסה לנבא מי יהיו האסים אלא יותר לחלוק מידע שליקטתי על הזרים שהגיעו לכאן הקיץ. אחרי הכל זה לא שמגיעים לפה כוכבי על שהיוטיוב מוצף בביצועים שלהם.

אתחיל בשוער מכבי ת"א חואן פאבלו קולינאס שבהחלט מדובר בתחליף מעולה לאניימה. באמת שוער מאוד מוכר בספרד שזוכה רק לביקורות טובות. אנשים כולל אותי לפעמים תוהים על התרומה של ג'ורדי קרוייף, להביא שחקנים כאלה זה נטו הוא, בלעדיו הוא לא נוחת בישראל.

סטפן סאנדיי של סכנין נראה כמו שחקן שמתאים לליגה הזאת. עד עכשיו הקריירה שלו לא הולכת בדיוק כפי שציפה אני מאמין. מלבד השנתיים האחרונות בנומנסיה לא הצליח להשאיר חותם בשום קבוצה בה שיחק. בקבוצה מליגת המשנה מספרים על שחקן עם טכניקה טובה שממעט לאבד כדורים. תיאור שאהבתי זה, הוא כמו גארד בNba, הוא לא כ"כ גבוה אבל קטן וחזק מאוד.
* דג'מבה דג'מבה אגב שהיה אמור לחתום ובמקומו בעצם הובא סאני חתם בפרטיזן בלגראד ממה שאני קורא באינטנרט. יש לו אחלה סוכן.

יורגן קולין, בראנקו איליץ' שחקני ההגנה של הפועל ת"א הדעות חלוקות. חבר'ה מקפריסין אומרים שמדובר בשחקנים טובים ואמינים וסוכני שחקנים מספרים לי על שחקנים בירידה ובליינים לא קטנים.

אינדאוגאס פאנקה אז לא הצלחתי למצוא אף אחד שמכיר את השחקן. מה שכן איזי שרצקי בטוח שהוא הביא יהלום, ואיזי מבין דבר או שניים ברכש. אני מאמין לו.

אייס קרים של בית"ר נראה לי נפילה גדולה. שחקן מהליגה המקדונית, שחקן בן 26 מלבד העונה האחרונה לא היה יציב בשום מקום ורק החליף מועדונים בלי לשחק יותר מדי. לא עושה עלי רושם.

אחרון חביב זהו יורו לאמין של בני יהודה. כמו במקרה של שרצקי, גם בעניין הזה כשבני יהודה הולכת בכל הכח ומאמינה בשחקן כמעט תמיד היא פוגעת בול. קשטן מתלהב ואל תופתעו אם כבר בינואר נשמע דיבורים על מעבר לאחת הקבוצות הבכירות יותר בישראל...

יצא סיקור די יבש ואופטימי. מה הסיכוי שכ"כ הרבה זרים אכן יככבו בליגת העל? אם נהיה כנים לא גבוה...

itzikon5352106

New member
קשה לשפוט אחרי משחק אחד

את אובארוב שלחו הביתה אחרי 5-6 משחקים ובסוף הוא הפך לאחד הזרים הכי טובים שהיו פה.

אייס קרים של בית''ר בהחלט נראה לי מוזר גם בגלל השם שלו וגם בגלל מה שציינת,זה המחליף של קובי מויאל? אני מעדיף שייתנו לשי חדד ואופיר קריאף לשחק בקישור האחורי.התלהבתי ממולמו המגן השמאלי,הוא אמנם לא נתן משחק גדול וגם לו היה כמה שגיאות אבל נראה לי שזה שחקן שיתרום.

לגבי יורו לאמין,קשטן לא אהב את העובדה שהוא חגג בהורדת חולצה ונראה לי שקשטן יחנך אותו.מה שהיה בארמניה שישאר בארמניה.בני יהדודה בשנים האחרונות תמיד פוגעת בזרים-גלבאן,אניימה,איינגובה,יאסקיבצ'יוס,גרידו,קובאצביץ',בטורינה.יאמין ולופסקו בהחלט יכולים להמשיך את המסורת.

אם כבר דיברת על זרים אז בוואלה הכינו כתבה על עלי דיה שגרהאם סונס נפל בפח וחשב שזה הבן דוד של ג'ורג' וואה האגדי,קראתי ונקרעתי מצחוק,אני בטוח שחובב כדורגל כמוך מכיר את הסיפור:
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2672324

ifa1111

New member
מכיר

כן חחחח בהחלט סיפור מבדר עד מאוד.

אני בחו"ל כרגע ובכלל מנסה להתנתק מבית"ר אז ראיתי רק את 30 הדק' האחרונות במשחק נגד ב"ש. מולמו נראה בעל כושר גופני מעולה, כשכל השחקנים היו גמורים הוא עוד המשיך לתת ספרינטים. לא יודע מה זה אומר לגבי איזה שחקן הוא.

somone141

New member
איפה השופט ראה נבדל במשחק של אשדוד?

מישהו יכול להסביר לי?

ממה שזה נראה, היה שחקן של בני יהודה אחרי פטי. על מה נפסל הגול????

itzikon5352106

New member
אנסה לענות ולהסביר

ברגע שיש שחקן הגנה אחד מאחורי השוער אז זה נבדל וזה מה שקרה במשחק של אשדוד.איינוגבה שכב על הדשא,הבועט של אשדוד כמדומני יא יא פטי בעט פנימה כשעל קו השער עמד שחקן אחד של בני יהודה ולכן זה נבדל.

מזכיר לי בדיוק את השער של קרלוס ולה במדי מקסיקו נגד דרום אפריקה במשחק הפתיחה של מונדיאל 2010.

השער של פטי שנפסל:
http://www.youtube.com/watch?v=3lQV6z1qniQ&feature=youtu.be&t=3m39s

השער של ולה שנפסל:
http://www.youtube.com/watch?v=CiyEfFWpt-8&feature=youtu.be&t=29s

למעלה