לוונים

לוונים

יש לי ממיר מגנום 250XL האם משהו יודע איך מכניסים את הקודים המפורטים פה? במקום 6 תוים, אני לא מצליחה להכניס את הקוד עם ה-18 תוים האם הקודים מתאימים גם לממיר הזה? וחוץ מזה יש לי גלים החולפים ביעף באלכסון מימין לשמאל בטלויזה? זו הצלחת? הקליטה? הממיר? משהו יכול לעזור?????

דיווד בימקום לעזור לגולש .

אתה מפנה אותו לפורום אחר . הרי רציתה להיות מנהל פורום לא .?

DAVID523

New member
רציתי אבל אני יותר מידי מיתלבט

מצד אחד לתת לגולשים יד חופשית יכול להיות ריב. ביד קשה יכולים ליתבוע אותי על מחיקת הודעות לא מוצדקת שבאמת לא מוצדקת. אז אני מאוד מיתלבט אם להיות פה מנהל.

השאלה היא . למה את מפנה לפורום ההוא

במקום לענות על תשובה של הגולש . זו הייתה שאלתי

בקשר לגלים . איך מחובר הממיר

דרך RF . או בחיבור AV . אים זה חיבור דרך RF אנטנה יככול להיות שיש לך היתנגשות עים תדר מהאויר . או שנה את תגר היצאה או חבר שרך AV הקודים אני היכנסתי כמה קודים לממירים לא זוכר בעל פה . מחר אני אכניס כמה קודים וארשום את דרך הפעולה . וארשום פו

yoramile1

New member
כל הכבוד קרמר

תבורך

jacov111

New member
כמה עלה לך המגנום 250 XL

למי שלא יודע שידרוג של המכשיר הזה עולה כסף לפחות 50ש"ח צביקה גובה על זה תשלום אף יבואן אחר לא גובה כסף על שידרוגים במיוחד בתקופת האחריות

כל יבואן עים החישובים שלו

פנורמה לא גבו כסף על דברים קטנים . וסגרו בסוף . שצביקה יגבה אבל ישאר בשוק כי אני צריכים אותו לשרות

jacov111

New member
לגבות כסף בתקופת אחריות?

זאת עברה פלילית אדוני שלא נדבר על חוק הגנת הצרכן לפחות כשתגמר תקופת האחריות שיגבה לא לפני ככה אני חושב ומצידי שיגבה גם 500ש"ח אני לא נגד האיש אני נגד השיטה . לגבי פנורמה ומה קרה להם בסוף הם נעלמו ואינם בגלל הקטעים האלה אף אחד לא בוכה על 50ש"ח רק בגמר האחריות. תגיד קרמר כשאתה עושה התקנה אתה נותן אחריות נכון? אז אחרי חודש באים אלך אתה גובה מהם כסף ?

בתעודת האחריות שלי כתוב

אין אחריות על שינויים שנעשים בלווינים . החלפת קודים זה שנוי שנעשה בלוויין . כאשר ממיר היפסיק לעבו' החליף לי ספק חינם במיסגרת האחריות

jacov111

New member
אתה צודק אבל ההבדל הוא שאצל

צביקה הוא צריך לתת קישור להורדת התוכנה בחינם ולהסביר איך עושים את זה אם מישהו לא ירצה לעשות אז שיפנה לצביקה וישלם לו אז מה כל פעם שישתנו הקודים תלכו לצביקה בסוף תפשטו רגל קרמר אז על מה אתה נותן אחריות? רק על ההתקנה עצמה מה קורה אם הצלחת עפה יש לך ביטוח לזה ( ביטח רשלנות מקצועית) בקשר לספק בטח הוא חייב להחליף כי זה רכיב קודם כל צביקה לא מוכר לך קודים או תוכנה כי זה אסור הוא מוכר מקלט ולמה קונים אותו בגלל שהוא מאפשר לקלוט ללא כרטיס או קאם

אני מישתתדל לחזק את הצלחת

עים עמוד 2 צול מגולוו . את האמת ניתלשו לי כמה צלחות . אבל עבר בשלום כל העניין . אני לומד מיחורף לחורף . איך להיתמודד עים רוח

jacov111

New member
אני קושר אותם עם שרשרת ברזל

ב 2 הכיונים ואז היא לא זזה לאף כיוון זה בטח בגלל הגומי והזפת על הגגות עם קצת מים ורוח זה עף

מה שניטלש זה גוף הצלחת מהגב

צריך לשים שייבות גדולות מיתחת לברגים . אולי זה מוריד אחוז אחד מהעוצמה . אבל חשוב הבטיחות

VIDE0KID

New member
צלחות שעפות ברוח..? (גם לקרמר)

דווקא ראיתי התקנה שלך בלי שייבות בלי כלום ודווקא הצלחת לא עפה לשום מקום... (אולי מזל..? :) בכל מקרה, אם תשתמשו בעמוד יציב וחזק, ברגי קונגו 1/2 שייבות וכל העניינים וזה מחוזק כמו שצריך זה לא אמור לעוף ברוחות של עד 100 קמ"ש. חוץ מזה, הצלחת אמורה להיות בנויה ככה שמקסימום תסתובב על העמוד ולא תיטלש לחלוטין... (אני יודע שלפני כמה שבועות בסערות שהיו באיזור הצפון הצלחת שלי פשוט הסתובבה לה... כל מה שהיה צריך זה לכוון מחדש...) ותמיד טוב לאבטח אותה בכבל פלדה (יס עושים ככה...) אגב בקשר ל"יס" שמתי לב שהם בכלל לא מקבעים את הצלחת לגג אלא רק מניחים אותה... (היא יושבת על בלוקים מבטון) אולי באמת כדאי להתקין צלחות "הפוך" כמו יס... זה מקטין את התנגדות הצלחת לרוח פלאים... קרמר... למה אתה לא מתקין הפוך? אולי זה יפתור בעיות? (בקטע הזה אין לי נסיון ככה שסתם אני שואל...) בעצמם מה החיסרון של להתקין אותה הפוך?

ariels1

New member
העלות יקרה

והתקנה כזו נקראת התקנה על בסיס כובד ולעלות 4 בלוקים לקומה 6 זה לא תענוג גדול

VIDE0KID

New member
אמרתי שאני חוזר בגלל שהמנהל הלך

אז אולי עכשיו סוף סוף זה פורום דמוקרטי ולא מכור... זה מה שנקרא צ'אנס נוסף...

למעלה