לווין טורקי

orange2

New member
לווין טורקי

האם כל האלומות בלווין הטורקי ב-42E נקלטות בארץ ובאיזה גודל צלחת?? תודה!

לא כולם -רק אלה המצויינות בעמוד

הבא בטור מימי במילה east - כאן. מרבית הערוצים באלומה המזרחית ניקלטים לגמרי לא רע בצלחת של 140 ס"מ. אבל : בגלל פרמטרים של שידור ירודים מאוד בחלק מהערוצים, גם אלה לא ניקלטים תמיד היטב אלא רק בצלחת גדולה יותר.

orange2

New member
בקשר לאלומות...

רק אלומת EAST נקלטת בארץ? אני מעוניין לקלוט את הערוצים STAR TV,STAR MAX,TRT1234,ANS TV ו-SHOW TV או בקיצור את כל הערוצים בלווין הזה שמשדרים כדורגל מגביע אופ"א ומליגת האלופות. אותי מעניין רק כדורגל וספורט ואני שואף להתנתק מהכבלים ומיס ולקלוט ערוצים שמשדרים כדורגל אירופי וספורט בכלל.שמתי לב שבלווין הטורקי יש לא מעט ערוצים שמשדרים משחקים אירופיים בשידור ישיר! אין שום סיכוי לקלוט את שאר האלומות בלווין הזה??

orange2

New member
עלי

ברשימה שאתה נתת לי יש רשימה של אלומות אחת WEST אחת EAST ובסוף יש S1 זה נמצא בסוף הרשימה,בערוצים האחרונים. מצאת?

לוויין S1 הוא לוויין נוסף וחדש

שמשדר גם ב42 בהספק מאוד חזק . אגב יש תחנות גם של מיזרח וגם מערב שניקלטות בישראל לא כולם לכן הוא לא מוגדר מיזרח מערב אלה הוא מחסה את כל האזור

orange2

New member
תודה קרמר אבל....

אז מה שאתה אומר זה שאפשר לקלוט את כל הערוצים בלווין בעמדה הזו,כלומר,את כל האלומות שלו?? איזה גודל צלחת מינימלי צריך? שוב תודה על המידע!!

תראה אחי .

אצל הגבר הגודל קובע . ולצד השני יותר כייף. כך גם בצלחות ככול שהצלחת תהייה יותר גדולה . אז הGIN יהיי יותר חזק ותיקלוט יותר תחנות. מינמום 1.8 מטר 3 מטר טוב מאוד . כמובן שאפשר גם עים 90 ס"מ . מניסיון שלי ליפעמים צלחת של 90 ס"מ יש לה GIN יותר חזק מצלחת של 115 ס"מ. אני ערכתי מדידות על גג השבוע 2 צלחות כוונו לאותה תחנה עים אותו LNB והייה הפרש של 5 מיספרים במד שדה סאטלוקס

orange2

New member
קרמר...

למרות הלשון הפיוטית/ציורית שלך עוד לא הבנתי(סליחה שאני קשה לפעמים) ואני אשתדל לשאול בשפה הכי פשוטה שיש:האם אפשר לקלוט את כל הערוצים בלווין ב-42E?? כל האלומות ואיזה גודל צלחת מינימלי יעזור לי לקלוט?? אני משווע לתשובה עניינית ומקצועית בבקשה!! תודה וערב טוב:)

ידיד הפעם

מה אתה חושב שיש כאן בפורום אנשים שעברו דוקדורט . ויודעים הכל .!! איזה אלומות?. איזה ערוצים?.מה כן ניקלט מה לא ניקלט . אני היתקנתי עשרות צלחות לתורקים כולל צלחות של 1.8 מטר כמו השבוע . אז אתה חושב שאני זוכר מה כן ניקלט מה לא ניקלט או מתקין או חבר פורום אחר יודעה . אחרי ההתקנה היזנתי את התדרים שיש בידי . מה שיצא יצא אמרתי ללקוח זה מש יש . ולקחתי את הצ´ק והלכתי לדרכי . ולא זוכר כלום מהאלומות שניקלטו . אים לא היבנתה את התשובה הקודמת . אז אתה קשה הבנה או קשה קליטה . תרכיב צלחת לבד ואחרי ההתקנה תדע את כל התשובות לבד .ואין חכם כבעל ניסיון בהצלחה

orange2

New member
יש פה מישהו

שקולט את הערוצים STAR ו- TRT בלווין הטורקי הזה? לשאלה כזו פשוטה לא צריך דוקטורט קרמר... הרי לא חסרים פה אנשים שיש להם צלחת אחת או כמה ביחד ובטח הם קולטים את הלווין הזה,אז השאלה מופנית אליהם,לא אליך! תודה בכל מקרה...

אלומה S1 תיקלט בארץ - תראה את

העוצמה שלה בדציבל ותוכל לראות שאין שום בעיה לקלוט אותה ערוצי TRT ניקלטים כולם וגם סטאר נמצאת על האלומה הזו.

orange2

New member
שאלה נוספת עלי,ברשותך..

מה הכוונה,פרמטרים של איכות שידור ירודה? הערוצים פשוט לא משדרים באיכות טובה? מדובר בעובדה שמשפיעה על הקליטה באופן דרסטי? תודה.

אחי אולי תכין את כל השאלות במרוכז

ולא על כל תשובה תישאל שאלה חדשה . אתה סובל מחוסר תשומת לב הא

orange2

New member
מה לעשות כש..

מקבלים תשובות נורמליות אז אפשר להתחיל לפתח שיחה נורמלית!! ככה זה בחיים..

בדיוק כך , ראה את ה-SR של ערוצים

תורכיים רבים. ישנם מקלטים שבכלל לא מסוגלים לפתוח ערוצים עם SR כאלה. הקליטה עלובה במקרים רבים - ייתכן בגלל שימוש בחלקי משיבים ואז העוצמה של כל ערוץ ירודה מאוד 0 הם משדרים הרבה פעמים ב-SCPC - ערוץ בודד לתדר עם עוצהמ נמוכה יחסית).

למעלה