לודייייייי פריבט!!!! אני חדשה פה!!!!!! :)
E eMiFrEaK New member 1/4/04 #7 אמ..... תודה לכולם!! אני... אנה.. מאשדוד... והיה לי כבר יומולדת לפני 12 ימים בדיוק!! בקשר לתמונה... זה בתהליכים
אמ..... תודה לכולם!! אני... אנה.. מאשדוד... והיה לי כבר יומולדת לפני 12 ימים בדיוק!! בקשר לתמונה... זה בתהליכים
E eMiFrEaK New member 1/4/04 #9 טוב.. בגלל שאני חדשה פה.. ואני לא מכירה פה אף אחד אז הגיע הזמן שנכיר אחד את השני!! חוץ מהתמונות..... ספרו על עצמכם, מי שרוצה כמובן, שם? מאיפה אתם? בני כמה? זה יכול להיות נחמד
טוב.. בגלל שאני חדשה פה.. ואני לא מכירה פה אף אחד אז הגיע הזמן שנכיר אחד את השני!! חוץ מהתמונות..... ספרו על עצמכם, מי שרוצה כמובן, שם? מאיפה אתם? בני כמה? זה יכול להיות נחמד
A arkasha New member 1/4/04 #10 אז סתם בגלל שמשעמם לי בצב שמי בישראל :ארקדי גר בקרבת י-ם בן 21 חייל בצהל : )
R rej New member 1/4/04 #11 טוב................... אני עוד 23 יום לצערי אהיה בת 19 מהמרכז והיום אני נוסעת לסופ"ש אצל החבר
V vicki16 New member 1/4/04 #15 היייייי......./images/Emo9.gif אני ויקי בת 16 מבאר שבע, לומדת בכיתה יא... נעים מאוד
Y YuLi825 New member 1/4/04 #17 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני יוליה בת 16 מאזור השרון..בכיתה י'. תהני בפורום )