לוגיקה הפוכה

sela v

New member
להרבה מקומות

באמריקה אין היסטוריה ארוכה, וחיקוי של מגדל אייפל בלאס וגאס למשל, ממש לא מרשים אותי, לכן כפי שכבר אמרתי אחד המקומות החביבים עלי הם ניו יורק, שבא לא היה צורך בדיסנלנדיזציה כמו במקומות כמו אורלנו ולאס וגאס. אני מעדיף את האותנטי, ולא חיקוי פלסטיק, אפילו אם הוא חיקוי יקר. האם מישהו היה בחויית הספארי שבנו באורלנדו? אני לא זוכר את השם, אבל למה לבקר במקום כזה (אני לא), ולא לסע לדבר האמיתי?

gabylevy2003

New member
בעיה או לא בעיה שלי הייתה בניו יורק

אני הגעתי לשם אחרי ארבעה חודשים בארגנטינה, ועוד חודש בכל מני מדינות בארה"ב, ופתאום, משום מה, לראשונה מזה כחצי שנה... הרגשתי שאני בארץ! אני לא יודע אם אני יכול להסביר את זה ברור, זה כל מני דברים - כמו הריח הספציפי שיש לכל מדינה, הצבעים ברחוב, האנשים... בקיצור, קיבלתי את זה ברגשות מעורבים. עברו כבר כמעט 10 שנים ועוד לא החלטתי אם אהבתי את זה או להיפך... מממ... אני בטוח אתן לעיר הזאת עוד צ'אנס!

gabylevy2003

New member
למה ציפיתם בדיוק?

אתם יודעים... לאס וגאס, אורות, מועדונים, קזינו, מופעים, לילות מרשימים... או קיי, אולי לא הטעם שלכם בדיוק - ועל טעם לא נתווכח, אבל באמת הייתם מוותרים על הימים שהייתם שם? זאת אומרת, אני אבין אם תגידו שהייתם במקום אחר, באותו סטייל, אבל הכל שם יותר גדול או יותר טוב או יותר משהו...

gabylevy2003

New member
ושוב - למה ציפית?

ואם כבר אז חוויה קטנה - לילה אחד נכנסנו לאיזה קזינו גדול במטרה "לבזבז כסף" (שני זרוקים אחרי 5 חודשים טיול שהצליחו להתארגן על בגדים נקיים לילה אחד ושהתקציב הענק שלהם היה 100$ לאותו הלילה - לשניהם ביחד), הרווחנו 10$ ויצאנו משם בצהלות כאילו זכינו ב-lottery. טוב ולשלנו - נו לא יודע מה... אני די אהבתי את כל האוירה שם...

siniver

New member
../images/Emo91.gifלאס וגאס - גדול

על טעם ועל ריח אפשר להתווכח,אני למשל הייתי פעמים בעיר המדהימה בעולם. כן לאס וגאס עיר שמגיעים אליה 30 מיליון תיירים בשנה. עיר שקצב הגידול שלה הוא בין הגבוהים בעולם. הייתי בהרבה מקומות העולם אבל העיר הזאת היא משהו מיוחד, יש מלונות מפוארים בטירוף בפעם הראשונה באתי הפסדתי 1000 $ כמעט ולא ראיתי כלום,אבל עדיין חזרתי עם חיוך. בפעם השנייה באתי הפסדתי שוב 1000 $ אבל הפעם עשיתי סיור ברוב המלונות. יש שם המון דברים מיוחדים ,כמו אקווריום עם סוגים שונים של חיות. הנמרים של הקוסמים ז&ר ,אוסף הפרחים המדהים,חנויות של קולה וM&M . כול מלון מושקע בטרוף,אוירה שמחה למרות שאתה מפסיד. נ.ב קניון ארנה בהרצליה חיקוי עלוב של המלונות בלאס ואגס (התקרה למי שלא יודע). לסיום אחזור שוב

sela v

New member
זה לא מה שאמרתי

השקיעו הרבה בחיקויים. אז כאן אי אפשר להגיד שזה חיקוי עלוב וזול. אלא חיקוי יקר, ואם הוא יפה או לא, זה כבר שאלה של טעם. אני יודע שהרבה אוהבים את העיר, עובדה שהרבה תיירים מגיעים לכאן כל השנה, אבל העיר לא לטעמי.

maz

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתי מוותרת על לראות את לאס וגאס ודי נהניתי להגיע לעיר מדברית בצהרים, לנוח קצת ולצאת בערב אל הפאר והנצנוצים. אבל לי הספיק יום אחד והעדפתי להמשיך הלאה.

א י י ל 20

New member
לא הייתי בלאס וגאס, אבל

זה מצחיק אותי כל פעם מחדש, שאנשים שאני מכיר, או לא מכיר, נוסעים לערים כאלה במיוחד, ומתרברבים, כשהם חוזרים, שהם הימרו. מסתבר שהסכום שהם בכלל הקציבו לזה היה 20 דולר, הם הפסידו את כולם, והסתובבו בכלל ליד מכונות המזל לתיירים (או פנסיונריות צעירות ברוחן), ואף אחד לא הכניס אותם לבתי-קזינו הגדולים באמת, למביני עניין. טוב, אותי זה מצחיק.

gabylevy2003

New member
אז ככה - כמה הבהרות

זה לא כמו המקומות המבאסים באירופה או בהפלגות הנופש שלפעמים גובים איזה 50$ כניסה, וגם יש גובה הימור מינימאלי ברולטה של 50$. נכון לתקופה שאני הייתי שם, ולא נראה לי שהתקציבים משתנים שם באופן דראסטי, הקזינוים הגדולים במלונות הגדולים הם כל כך רחבים שיש שולחנות עם הימור מינימאלי של 2$ (ואני גם שמעתי ממשהו על דולר אחד) ובנוסף לא זכור לי ששילמנו כניסה (לא 50$ בכל מקרה). מה שאני אומר זה שלא צריך להיות מליונר בשביל להנות שם לילה אחד... ותשמע זה די מגניב. הבחור של הרולטה מעביר דאחקות (אני בכל אופן עם האנגלית שלי אז הבנתי בקושי חצי) ומשעשע את המהמרים... ובנוסף תמיד יש איזה במה קטנה עם הופעה כלשהי והנה העברת לילה "כמו בסרטים" בלי להיות איזה מהמר ענק ששילמו לו על החדר במלון בשביל שיהמר שם. אה כן - בסוף הערב אתה חוזר למאורה שלך ב-60$... לגדולים באמת בטח יש איזה אפטר-פארטי במךון אבל את זה באמת לא יכלנו לבדוק...

NUTHZ

New member
מלון מסריח

אישתי אני והבן בן השנתיים טיילנו בהודו. טסנו לאיי אנדמאן וניקובר והמליצו לנו על המלון הכי "תרמילאי " בפורט בלייר. אורווה מסריחה בעל ביית מסריח יחס מגעיל. מה שהרגיז זה שאנשים נהרו לשם רק בגלל המלצה אומללה מהלונלי פלנט. מלא חורים להצצה בקירות העץ המיתפוררים. אין מיים זורמים בכלל שלא לדבר על מיים חמים. ושוב אין עם מי לדבר,הבעל בית : אשמאי זקן חרמן ומתנשא" לדברי אישתי. הפסקות חשמל תדירות מקמצנות ולא בגלל שלכולם אין חשמל ועוד ועוד ועוד. אז אם אתם מגיעים לאנדמאן שזה מקום מדהים. בפורט בלייר אל תלכו למקום הממולץ שבלונלי.

ddorrittoss

New member
אגם אטיטלן - גואטמלה

הכוונה לא לאגם (מדהים, עם השקיעות הכי יפות מפנחצ'ל), אלא לכפרים שליד.. אי אפשר להתרווח בערסל כמו שהייתי מצפה מאגם שכולם (אבל כ-ו-ל-ם. וגם אני) מדברים בשבחו.... (אם אפשר- תכתבו את המדינה.... איך אני אמורה לנחש איפה כל עיר נמצאת??)

רזמטז

New member
san diego zoo למרות המוניטין

המפורסם,שעמם אותי למוות,נכון המקום מושקע ובניין הזוחלים מרתק אבל רוב החיות התחבאו או ישנו למרות השעה(בוקר+צהריים) חוץ מהפנתר שראה אותי ומכיוון שזאת החיה לדעתי הכי יפה החליט לעשות מופע קטן בשבילי של נהימות,וגרגורים(איזה קול עושה חתול?) אבל לסכום גן החיות ברמת גן נשאר אצלי בזכרון כגן חיות לא פחות מוערך ואפילו יותר לאחר הביקור ודרך אגב מאז שינתי את דעותיי ואני לא מבקר בשום מקום המכיל חיות כלואות ומעדיף לראות אותם בטבע

sela v

New member
לא מסכים

אני דווקא התאכזבתי מגן החיות של לונדון, הייתי שם שהייתי בן 8, ושוב לפני 3 שנים, וכנראה בגלל שהקטינו את הגן או יכול להיות גם בגלל זכרונות הילדות, די התאכזבתי, אבל אני עדיין חושב שגן החיות בלונדון די יפה, במיוחד לטיול עם ילדים.

רזמטז

New member
סלע,כנראה שהיינו ילדים היתה לנו

השקפה בהרבה יותר ורודה של גן חיות וכל החיות המוזרות והנפלאות,והיום כבר השתנתה ראיית העולם שלנו כמה כיף היה להיות ילד וכמה כיף להתנהג כמו ילד למרות שזה לא אותו דבר

LoL1111

New member
באר שבע חחחחח../images/Emo13.gif

סתם סתם... אמממ...הייתי בכל מיני מקומות בעולם... אבל מה שלא נראה לי מיוחד מי יודע מה זה הדיסנילנד בפאריז.. כמה שהוא עושה גלים אבל כמה שאין שם כלום לא לילדים בוגרים ושלא נדבר על מבוגרים בכלל!

שיאנה

New member
אחלה שאלה

תאילנד- מה כולם מתלהבים מקנצנבורי?? מקסימום יום אחד כדי לראות את מוזיאון השואה הנוראית שלהם (כל עם והשואה שלו) אבל אני לא חושבת שזה הכרחי, מותר כמובן לחלוק עלי יש המון אנשים שאהבו את המקום. מסיבות ירח מלא בקופנגן. שוב,בזבוז זמן לדעתי,בארץ עושים מסיבות יותר טובות. לאוס- וונטיאן עיר הבירה, שער נצחון מכוער להפליא,מן גוש בטון מגושם וחסר יחוד שממרומיו אפשר להשקיף על עיר מגושמת וחסרת ייחוד. יש שם גם שוק בשר מחריד לאוהבי הסדיסים העצמי. נאם נאגום,הרבה אנשים שהייתי איתם נהנו,לגעתי היתה שקיעה יפה וגאקו ענקית ומהממת,אבל יש את זה בהרבה מקומות. הודו-בנגלור,למה ואיך הגעתי לשם??? ומה עשיתי שם יומיים.???? פורט קוצ'ין,קסם של מקום. משום מה הרבה אנשים ישנים בעיר שממול (שכחתי את שמה...), חבל חבל,צריך לישון על האי. זהו.

למעלה