הרקע מפריע לראות את הטקסט, הקו שיש שם ממש לא הבנתי מהו, ולא ברור הקשר בין הלוגו לבין אפקט התנועה בטקסט. איזה מין אתר זה אמור להיות? בכל מקרה, אין פה משהו מגובש שניתן לקרוא לו לוגו, רק אוסף של אלמנטים שלא עובדים טוב יחד. הכי טוב- תשב עם נייר ועיפרון,תחשוב מה אתה רוצה להעביר ורק כשיש לך אלמנט גרפי יותר מגובש תיצור אותו במחשב. אחרת זה סתם אוסף אפקטים לא ברורים. בהצלחה!
קודם כל שלום לך ליהי טוב לשמוע ביקורת אבל..... לא רואים שזאת קרס קשורה לחוט דיג?! האפקטים אמורים לתת הרגשה של מים וים וחוט דיג מה לעשות זה הצבע שלו. במידה ויש לך פיתרון או רעיון אני אשמח לשמוע אותם. בן.
הדברים נטמעים זה בזה בצורה שאניה מאפשרת להבין את מה שרצית לומר. תנסה גם לדמיין את הלוגו הזה בגדלים שונים ובמקרים מסויימים גם בשחור לבן, אני לא חושב שזה יעבור טוב.
קודם כל - כמו שהצעתי - לשבת ולחשוב עם נייר ועיפרון. לא לרוץ ישר לפוטושופ. ולגבש סקיצה שנראית טוב גם בשחור לבן ומשדרת מסר ברור. אח"כ, לעבוד עם פריהנד. פוטושופ היא לא כלי טוב ליצירת לוגואים. לא ברור למה השימוש בה לצורך זה כל-כך נפוץ בקרב המעצבים ברשת. פריהנד היא תוכנה וקטורית שמאפשרת לך ליצור את הלוגו הבסיסי. אם תרצה תוכל להעביר אותו אח"כ לפוטושופ להוספת אפקטים. ראיתי מהציור שהעלית שאתה משתמש בפוטושופ ככלי איור (ואתה עושה זה לא רע) אבל זה לא מביא תוצאות טובות בעיקר בלוגו. עכשיו, לגבי הלוגו - לא ראיתי בכלל שזה קרס קשורה לחוט דיג, וגם אחרי שאמרת היה לי מאוד קשה לזהות את זה. מציעה להשתמש בויזואל של חכה מושלכת למים, או רשת דיג (יותר מתאים). והכי חשוב - ליצור קונטרסט בין הטקסט לרקע. תנסה ליצור סקיצות (ביד או בפריהנד) ולהעלות לכאן. אשמח לתת הערות.