לוגו לפורום

FlamMAble

New member
לוגו לפורום

הי חברי פורום, רציתי לספר לכם, שידידי משכבר הימים (סתם- אני בכלל לא מכירה ת'בנאדם
) הכין לנו לוגו לפורום (תודות ל PERRINAD
) הצביעו עכשיו
בעד ללוגו הזה שיהיה הלוגו של הפורום.
נגד הלוגו הזה ושימו לוגו משלכם! משי

lifes sucks

New member
פחח...לא יפה מצידכם

:) זה נחמד אבל באמת זה לא זה אוו יש לי אחד טוב! אני כבר יעלה אותו

lifes sucks

New member
הינה הלוגו

הוא ממש טוב הוא לא שלי והוא שייך לאתר אחר...אבל ל"אתר" לא לפורום וחוצמזה אתר לא ישראלי תעשי מזה לוגו מהלוגו הזה..

ganja man

New member
לוגו אחר

אני הכנתי אותו אז אל תעליבו אותי ותרשמו שהוא מגעיל

Friends G i r l

New member
למה או ממש...

נחמד אם אתם רוצים תבחרו תמונה שלפי דעתכם היא הכי הכי ויש לי תוכנת גרפיקה וכמה תוכנות אני יכולה לנסות לעשות משהו אם אתם רוצים...

FlamMAble

New member
K, לא הבנתם כל כך

אבל באמת באמת בלי להעליב- אנחנו מחפשים לוגו לפורום, לא תמונה/כמה תמונות מחוברות שכתוב עליהם "פורום נירוונה" (יש הבדל) ועוד משו.. לוגו מאתר אחר זה לא זה- צריך לוגו משלנו...

גררררר

ניסיתי להכין אבל זה יוצא לי כל כך גרוע שעדיף שאני לא אראה, הלוגו שהראית נחמד אבל נראה לי שאפשר להכין דברים יותר טובים מזה (למרותשהוא בהחלט לוגו אחלה) . לדאבוני המחשב שלי סובל מבעיות נפשיות חמורות ככה שזה לא ממש יוצא לי.... אולי אני אנסה בכל זאת לנסות להכין איזה משהו . בכל מקרה הנה תמונה שלדעתי די מתאימה ללוגו -> ומשי , לא בדיוק הבנתי מה את רוצה שנשים בלוגו ? אם לא תמונה או כמה תמונות שכתוב עליהם פורום נירוונה , אז מה כן ?

FlamMAble

New member
אני מסבירה:

הרי לוגו=סמל בלוגו צריך להיות משהו סמלי....והרי אם אנחנו עושים לוגו של הדגש|פורום-נירוונה צריך להיות סמל של תפוז (פורום בתפוז) ואת הכיתוב "נירוונה" גם בלי תמונה... משהו סימלי- זה לוגו עם תמונה זה בטח יהיה יותר נחמד ולכן אפשר לצרף גם תמונה ללוגו.

amylin2

New member
יפה...אבל באמת נראה לי שזה דיי גדול

תנסי להקטין...
לזכרו של אילן רמון

למעלה