לוא ניתן לכם ל...................

לוא ניתן לכם ל...................

צייר את גן העדן שלך ``! תתאר לך שאתה נמצא בתוך קבוצה , כל אחד יושב בנפרד עם שלל צבעים ומצייר לעצמו את גן העדן שלו. בגמר ציור גן העדן שלך , עליך להעביר הציור הלאה ובמקביל לקבל ציור גן עדן של מישהו אחר !! היית מוחק דברים של האחר ? היית מוסיף עוד משהו לציור של האחר ? היית כועס ? איזה צבעים היית מוסיף ? או קיי עשית שינוי בציור שקיבלת והנה , יש לך עוד ציור חדש בו 3 אנשים שינו או הוסיפו חלק מגן העדן שלהם על גן העדן של משהו אחר !! ולבסוף קיבלת את הציור שלך בו שינו הוסיפו או אולי תיקנו והנה הוא שונה ממה שחשבת. איך אתה מרגיש כעת ? באהבה חלומית :) נוגעת לא נוגעת לך זה מוכר:) , גשו הנה גם אתם חברים יקרים , הביעו דעה , דמיינו , כתבו דעתכם .

יופיאל

New member
מעניין...

תרגיל מעניין , אבל את חושבת שאת יכולה לדעת איזה גן עדן מתאים למישהו אחר? אני לא הייתי משנה שום ציור של אדם אחר , כל אחד צריך לבחור את מה שהוא רוצה , ואף אחד לא יכול באמת לדעת מה יהיה גן עדן בשביל האחר. קורה הרבה פעמים שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים מה יהיה טוב בשביל האחר , אבל אנחנו רק משליכים על האחר את רצונותינו. היית רוצה שמישהו אחר יקבע לך איך יראה גן עדן?? באור ואהבה , יופיאל המלאך

נוגעת לא נוגעת את ................

נוגעת כל כך עם תשובותיך המענינות :) אהבתי! מה שלומך בבוקר זה ? יום חלומי יום אור לך נוגעת לא נוגעת :)

יו איזה התרגשות !! תודה

מאחר וזאת לי פעם ראשונה להבחר , רציתי לשאול ברשותך נוגעת לא נוגעת חמודה , האם את יודעת מי הבוחר בהודעות הנבחרות ? איך נעשה התהליך הזה ? לידע כללי שלי , תודה מראש חמד . אני ממש מתרגשת , יש לי הכבוד להיות חלק מיכם !!!!!!!1 מרגישההההה באורררררררררררר כאן אהבה ואור לכם :) וגם .............

יופיאל

New member
מדהים :)

איזה ציור מדהים :) עשית לי את היום B-) באור ואהבה , יופיאל המלאך

חלומית...

ת`אמת?! אין לי מושג... (אפילו שחוויתי את ה``כיף`` הזה כבר פעמיים)... והתמונה ששלחת שם... הפעימה!!! :)

יופיאל המלאך !

תודה על תגובתך :) יופיאל ידידי היקר, התכוונתי שהתרגיל הוא הדמיה למה שקורה לנו בפועל בחיים. וכמובן לראות ולהרגיש איך אני שומר על גן עדן שלי ומתמרן בינות גני עדן של אחרים. שהרי כל אחד מאיתנו הוא גן עדן בפני עצמו:) יום חלומי יום אור לך יופיאל

למעלה