לואי ת'רו

לואי ת'רו

מי שעוד לא מכיר את הבחור ותכניותיו הדוקומנטריות (סגנון ניאו-ג'ורנליסטי שכזה, שמציב אותו בעצם כגיבור הראשי, אבל נותן במה לתופעות המוזרות והקיצוניות ביותר, בעיקר בארה"ב אבל לא רק), מומלץ מאוד לראות את התוכניות שלו, או בטורנט הקרוב לביתכם, או בערוץ 8 מדי רביעי ב-22:00 (יש גם ש.ח.). לטעמי השיא שלו הוא בספיישלים, למשל על האולטרה-ציונים בשטחים, כת קיצונית בטופקה, קנזאס, ניאו נאצים בקליפורניה או בית בושת בלאס וגאס. בכל מקרה, שווה לדעתי לצפות במה שיוצא לכם.

melancholy man

New member
מצטרף לגמרי

לצערי מאז שאין לי hot אני נאלץ לתור אחר תוכניות שלו ברחבי הרשת, האיש אינטליגנטי, משכיל, רהוט וחובב Clash, מה צריך יותר מזה? דוקו ברמה הכי גבוהה שיש עם התמקדות ביום יום של הביזאר, המוזר ומה שבאמת מעניין, יש דברים שרק אנגלים יודעים לעשות.

דברים שרק אנגלים יודעים לעשות

באמת אף פעם לא הבנתי את זה. איך הם (והגרמנים) כל כך טובים בכל מה שהם עושים ? אוכל, ספורט, אומנות, תרבות, מצד אחד בליינים מכורי בירות קשים ומצד שני עומק בלתי נגמר של ידע והתעניינות .... מה הסוד שלהם ?

melancholy man

New member
דורות של השכלה ומזג אוויר שלא שורף תאי מוח

זה ומסורת של עבודה קשה... אגב, זה אני או ש״גרמנים שטובים בכל מה שהם עושים״ נשמע בעייתי

תשמע

אחרי הפסטיבל ההוא שום מחמאה לאומה המדהימה הזאת לא נשמע לי בעייתי ...
אפרופו גרמניה, בעייתי, ערוץ 8, ומחקר.... ראית את התוכנית עם ארבע חלקים של ירון לונדון על החברה הישראלית ? הפרק הראשון שדיבר, איך לא, על השואה - פשוט מעולה ! איזה זוית מעניינת הוא תופס שם. ממליץ לתפוס חבר עם VOD יש שם את התוכניות בחינם ... (אפשר גם לשלוח פקס ל YES ולומר להם שהחיסרון היחידי שלהם לעומת הוט זה ערוץ המדע ...)

melancholy man

New member
ראיתי את התוכנית של לונדון

ואני דיי מסכים עם נקודת המבט שלו (היא לא כזאת יוצאת דופן כמו שנדמה לך, היא קצת ייחודית בשיח החברתי בארץ, אבל אקדמית היא דיי באנלית) הלוואי וערוץ 8 היה ההבדל היחיד אבל למי יש כוח לשנות? ובמילא הפסקתי לראות טלוויזיה בטלוויזיה, בשביל זה המציאו את הצפייה הישירה לא?

לא בדיוק

אוכל? האוכל האנגלי והגרמני הוא בינוני עד נורא, וכמה שפים-סלבריטאים לא יישנו זאת. ספורט? בריטינה, למרות מה שנדמה לך, אינה מעצמת ספורט גדולה כל כך. בכדורגל הליגה שלהם חזקה, כמעט רק בזכות כמות הזרים והכסף הזר ששם. הנבחרת זאת פארטייה, זה ברור. באתלטיקה ושחייה הם בינוניים, בטח בהשוואה לארה"ב, אוסטרליה, צרפת, סין ויפן, ובכדורסל אף אחד לא סופר אותם. הסוד שלהם? במילה אחת - HYPE. בזה אין עליהם. הגרמנים זה סיפור שונה, אבל לא בהרבה. להם אין HYPE, זה נכון. לגבי ת'רו - חוץ מהמבטא שלו - אביו אמריקאי ואת רוב הדוקואים שלו הוא עושה בארה"ב.

שמע אולי אתה צודק

בסה"כ יצא לי להכיר הרבה ראש פתוח עם תרבות חבל על הזמן מארצות אירופה בזמן האחרון ומצא חן בעייני פועלם. זה הכל. אין מה להפוך את זה לוויכוח

מעולה

בכיף. אני פשוט מתעצבן בקלות מאנגלים, לא יודע למה...
יש שם דברים טובים באנגליה, אבל גם הרבה דברים רעים, מעצבנים, שטחיים, מתנשאים ובעיקר לא תמימים... כאילו מתאמצים יתר על המידה. לא כיוונתי משהו נגדך, כמובן.

מה פתאום נגדי

לכל הזוי יש את הסטייה החזקה שקצת מעצבנת לעיתים אך היא מרכיבה את כל הקסם האישי שלו. אני - מזיין ת'מוח ללא הפסקה ... אתה - דעתן לא מתפשר ...

אני דעתן לא מתפשר

אמרת נכון, לצערי
אפשר להגיד שאני סוג של אנטיכרייסט, כופר שלא בוחל בדעות שלא מתיישבות יפה עם הישראלי המצוי. אוהב צרפתים\יות ואמריקאים\יות על כל המשתמע מכך, מתאב בריטים\יות, אוהב כדורגל, שונא את מנצ'סטר יונייטד, שונא את הפלוגה ושונא את המדינה, וכן הלאה
אני אגב מצטער שאני מוציא פה את עצבי לפעמים, זה לא מגיע לכם
האח אולמן - ווי אול לאב יו.

אגב, אם מישהו מוכן לעזור לי במשהו -

ישנה אמרה מפורסמת יחסית של מתאגף אמריקאי שאמר לפני או אחרי הקרב שלו עם מתאגרף בריטי משהו כמו "הנשים שלכם מכוערות ואתם לא יודעים להתאגרף". מישהו יודע מי אמר למי ובאיזה הקשר? בין הפותרים נכונה יוגרלו תחתונים עם פרצוף הקוף של הנסיך צ'ארלס... תודה!

LadyG

New member
תרגיש חופשי

אם זה מרגיע אותך תמשיך. ליטוף מישהו? זה הרי בסופו של יום פורום טיפולי

ברור

אני אומר שהנושאים והמיקום של הדוקואים שלו הם רובם בארה"ב, על ארה"ב. אבל הוא עובד בבי.בי.סי, זה נכון.

LEATHER REBEL

New member
אכן סידרה טובה יש לו

ראיתי אותה לפני כמה שנים, וכעת גם בשידורים חוזרים.

למעלה