לה ליגה - מחזור 5

מתן2766

New member
לה ליגה - מחזור 5

כן, אז בזמן שאנחנו היהודים צמים ומענים את נפשנו, הגויים האלה הולכים ומשחקים כדורגל. במוקד יהיה המשחק בבלאידוס שם סלטה ויגו, שפתחה נפלא את העונה, תארח את ברצלונה המושלמת.
גם לריאל לא יהיה משעמם. הבלאנקוס ייצאו לסן ממס למשחק נגד בילבאו ויקוו לנצל את פתיחת העונה הצולעת של הבאסקים כדי לשמור על שער נקי בליגה ואם אפשר גם לנצח באצטדיון העוין לראשונה מאז אפריל 13.

בנוסף, אתלטיקו מדריד תארח את חטאפה לדרבי הקטן שיפתח לנו את המחזור.

כל המשחקים:
אתלטיקו מדריד - חטאפה(היום, 21:00, ויסנטה קלדרון)
אספניול - ולנסיה(היום, 21:00, קורנלה)
גרנאדה - ריאל סוסיאדד(היום, 23:00, קארמנס)
סלטה ויגו - ברצלונה(רביעי, 21:00, בלאיידוס)
לבאנטה - אייבר(רביעי, 21:00, סיוטאט דה ולנסיה)
ראיו וייקאנו - ספורטינג גיחון(רביעי, 21:00, וייקאס)
אתלטיק בילבאו - ריאל מדריד(רביעי, 22:00, סן ממס)
לאס פלמאס - סביליה(רביעי, 23:00, גראן קנאריה)
מלאגה - ויאריאל(רביעי, 23:00, רוסאלדה)
בטיס - לה קורוניה(חמישי, 23:05, בניטו וילאמרין)

צום קל וגמר חתימה טובה!

zה ani

New member
לבנדובסקי כבש אתמול חמישיה ב 9 דקות....

באיירן שיחקה אתמול מול וולפסבורג (הסגנית אשתקד) ופיגרה בבית 1-0 בהפסקה. לבנדובסקי שפתח על הספסל נכנס בדקה ה 46 , והחגיגה התחילה מהר מאוד :

⚽️ 50:40
⚽️ 51:40
⚽️ 54:01
⚽️ 56:21
⚽️ 59:38

צמד תוך דקה
שלושער ב 2:21 דקות
רביעיה ב 5:41 דקות
חמישיה ב 8:58 דקות

לבנדובסקי הופך למבקיע החמישיה המהיר בהיסטוריה בחמשת הליגות הבכירות, והוא גם המחליף הראשון אי פעם שכובש חמישיה

https://www.youtube.com/watch?v=sX31vjy-KaY

pgprince

New member
אינטר שוב עם 1:0 קטן. הפעם על ורונה

פאולו סוזה ופיורנטינה במקום שני

somone1411

New member
מישהו ראה אתמול את יאגו אספס?

מתעלל בהגנה של הקבוצה הטובה בעולם? צמד, יכולת אישית מדהימה, סיומת מול השער בכזו קור רוח.
&nbsp
הושאל לסביליה, לא קיבל הזדמנויות, בא לסלטה ופורח בינתיים.
לא יכול שלא לגחך איך שחקן כזה נבעט מליברפול הנוכחית. פשוט מצחיק ואמרתי בזמנו שהיא תתחרט על זה. נכון, עוד מוקדם, אבל אם אספס מראה יכולת כזו מול ברצלונה, אין סיבה שלא יעשה את זה מול קבוצות פחות טובות. כישרון נהדר, גם נוליטו אחלה. בכלל, סלטה נתנה הופעה לפנטאון, והיה תענוג לשמוע את רביבו מפרשן את האקסית. אני כל כך נהנה מרביבו, שאפילו אם יפרשן את מלאגה-חטאפה אני אצפה בהנאה.
&nbsp
&nbsp

somone1411

New member
אגב פיקה כזה זבל

במקום ברצלונה אני מזמן כבר בועט אותו לכל הרוחות. איפה ורמאלן???

ifa1111

New member
לא ראיתי

לא צפיתי במשחק אתמול ויכול להיות שאספס באמת היה מעולה.. אבל אני חושב שהלתמקד בו ולהזכיר שגם נוליטו אחלה זה לפספס לגמרי את יחסי הכוחות.
אספס הוא שחקן נחמד, לא בטוח שכזה פספוס של ליברפול, נוליטו מבחינתי הוא אחד החלוצים הכי אנדרייטד בכדורגל בשנתיים האחרונות.

somone1411

New member
אספס היה הטוב במגרש

כמובן שנוליטו היה מעולה, אבל אספס היה ברמה מעליו.
גם בעיתוני ספרד בחרו בו למצטיין.

שומו

New member
ודאי שאספאס היה הטוב על הדשא אמש

אבל אם תרחיב את הפרספקטיבה שלך לפתיחת העונה הנהדרת של סלטה ולא רק למופע של ליל אמש בבאלאיידוס, אין ספק שנוליטו הוא השחקן הטוב ביותר בליגה הספרדית כרגע מחוץ לריאל מדריד וודאי שהוא גם השחקן הטוב ביותר של סלטה. האיש פנומן.
&nbsp
כמובן שהוא לא לבד- אספאס חוזר לעצמו בהדרגה, ג'ון גוידטי מוסיף כוח אש מהספסל, הוגו מאלו וג'וני קאסטרו חורכים את האגפים, דניאל וואס הוא אחת הרכישות הטובות של הקיץ האחרון, סרג'יו אלבארז מחפה על חסרונו של השוער רובן בלאנקו, שנפצע ל-10 שבועות כבר במחזור הראשון, גוסטאבו קאבראל נועל את ההגנה, פאביאן אורלאנה מלהטט בקישור ההתקפי ואוגוסטו פרננדז מנהיג את כולם בשקט מופתי.
וזה עוד לפני שדיברנו על אדוארדו בריזו, המאמן הארגנטינאי המצוין שמנצח על התזמורת המופלאה הזאת ביד רמה.
&nbsp
יש עוד הרבה למה לצפות מסלטה, התרווחו לאחור בכיסא ופשוט- תבלו

ifa1111

New member
קטנוניות

פעם הבאה ארשום בשבילך שחקן התקפה... שיהיה

שומו

New member
לא אישי. כשמדובר בקבוצה שאני אוהד, אני די משתדל להקפיד

ifa1111

New member
אוהד סלטה?

מהקבוצות האהובות עלי בספרד... מרגיש לי שיחד עם הצוללת הצהובה השתיים הולכות להסתער על המקומות שפינו ולנסיה וסביליה.

שומו

New member
מוזמן לצחוק עליי כמה שאתה רוצה

סלטה הולכת העונה עד הסוף. שזה לא בהכרח אומר זכייה באליפות, אבל היא תדבר חזק בצמרת עד הסוף, לפחות. קבוצה פשוט נפלאה.

somone1411

New member
נצלש רומא לא תיקח אליפות עם גרסיה

לא מבין את השנאה שלו לטוטי. למרות גילו טוטי עדיין שחקן נהדר ובעיקר אחד שיודע לחבר בין כולם עם האישיות שלו. אתמול אפילו לא היה בסגל (פציעה? לא שמעתי) נגד ססואלו היה הכי טוב והוחלף. משהו דפוק קורה שם בין שניהם.
&nbsp
גרסיה בכלל מאמן מאוד בינוני. לדעתי רומא חייבת לשדרג את עצמה, קאפלו פנוי.
&nbsp
אינטר עושה את שלה, עד כה טפו טפו טפו אנחנו מושלמים. היכולת רעועה אבל לא איכפת לי, זה יבוא עם הזמן והביטחון שנקבל. רק שאיקרדי כבר יגיע לעונה הזו. לגבי יובה, כאן אלגרי נמדד כשהוא בונה את הקבוצה בעצמו, נכון שצריך לתת לו עוד זמן אבל בינתיים זה נראה רע. לא אהבתי אף שחקן רכש שהם הביאו, אולי מלבד קואדראדו, שגם הוא בסגנון לא מתאים ליובנטוס.

מתן2766

New member
כמה עובדות על התבוסה המפתיעה של בארסה אמש

- הרביעייה האחרונה שבארסה ספגה בליגה הייתה לפני כמעט 3 שנים, באוקטובר 2012.
גם אז זה היה בגליסיה - נגד לה קורוניה, מה שלא מנע ממנה לנצח 4:5 כשמסי כובש שלושער, אלבה וטייו הוסיפו.
&nbsp
- זה היה הפסד הליגה הראשון של בארסה בהפרש של יותר משני שערים מאז מאי 2008.
אני מדבר כמובן על ה-4:1 המשפיל שחטפה בקלאסיקו בברנבאו, מה שגם היה משחק הפאסיו של ריאל שהבטיחה אליפות מחזור לפני כך שההשפלה אז הייתה כפולה.
&nbsp
- אם ריאל סוסיאדד תנצח את בארסה גם העונה לפחות פעם אחת, זו תהיה הפעם הראשונה ששתי קבוצות מצליחות לנצח את בארסה בשתי עונות עוקבות מזה 6 שנים.
הפעם הקודמת הייתה כשבארסה הפסידה לאתלטיקו ולמאיורקה הן בעונת 2007/08 והן בעונת 2008/09

אף כחול

New member
כמובן שהם גם ירדו על 4 בבילבאו בסופר קופה

אולי בכל זאת יש תקוה לאלופה חדשה

למעלה