לה ליגה מחזור 26

רז 1978

New member
לה ליגה מחזור 26

המחזור ה 26 יצא לדרך כבר אתמול עם ניצחון של לבנאטה על העולה החדשה אייבר 1-2

המשחק המרכזי ייערך מחר ויפגיש את אתלטיקו מדריד השלישית מול ולנסיה הרביעית. פער של נקודה מפריד בין הקבוצות ויש לזכור שבסיום העונה המקום השלישי הולך אוטומטית לשלב הבתים של ליגת האלופות ואילו המקום הרביעי משחק בפליאוף בשביל להגיע לשם

כמובן יש לזכור ששתי הקבוצות לא רחוקות מהמקום החמישי שהולך רק לליגה האירופאית ומנגד לשתי הקבוצות פער כמעט דומה מריאל מדריד הראשונה

ריאל מדריד שלא הצליחה לנצח בשבוע שעבר את ויאראל תצא היום לחבל הבאסקים למפגש מול אתלטיק בילבאו אחת משלושת הקבוצות היחידות שתמיד היו רק בליגה הראשונה (יחד עם ברצלונה) . בילבאו מגיעה למשחק הזה אחרי שני ניצחונות רצופים על ראיו ואייקנו ועל אייבר

ברצלונה השנייה תשחק מחר בשעה מאד הזוייה (13:00 בצהריים שעון ישראל) מול ראיו ואייקנו

בתחתית ייערך קרב תחתית מעניין בין אלמריה ותומר חמד שמתחת לקו האדום שתשחק בחוץ נגד אלצ'ה המדורגת מקום אחד מעליה ומעל הקו האדום

משחקי המחזור ה 26:

אתמול: לבאנטה - אייבר 1-2

היום:

17:00 לה קורוניה - סביליה
19:00 אתלטיק בילבאו - ריאל מדריד (שידור ישיר בספורט 5)
21:00 אלצ'ה - אלמריה (שידור ישיר בספורט חמש לייב)
23:00 גראנדה - מלאגה

מחר:

13:00 ברצלונה - ראיו ואייקנו (שידור ישיר בספורט 5+)
18:00 ריאל סוסיאדד - אספניול
20:00 ויאראל - סלטה ויגון
22:00 אתלטיקו מדריד - ולנסיה (שידור ישיר בספורט 5)

יום שני:

21:45 קורודבה - חטאפה

מתן2766

New member
מחזור די מעניין

מקווה שנחזור לנצח היום, כל תוצאה אחרת וברצלונה עלולה לתפוס את הפסגה כבר מחר. ראיו, מאז שחזרה ללה ליגה, לא רק שלא עשתה אף נקודה נגד בארסה, אלא גם הושפלה ברוב המקרים. הקטלונים ניצחו בכל 8 המפגשים האחרונים ביניהן(כולל אחד בעונת 02/03) בהפרש שערים של 1-34!
&nbsp
כמה שאלות לקראת המחזור:
&nbsp
1) האם ולנסיה, המצויה בתקופה פנטסטית, מסוגלת לאיים על הכרטיס הישיר לצ'מפיונס עד סיום העונה?
2) עד כמה חסרונו של גרייזמן ישפיע על התקפת אתלטיקו מחר מול העטלפים? האם טורס יצליח לכסות את החור?
3) האם סביליה תצליח לקטוע בריאזור רצף של 4 הפסדי חוץ?
&nbsp
&nbsp

בילבאו עדיין מובילה דקה 60, לא לפתוח עין

מתן2766

New member
בתור אחד שדי אוהב את אנצ'לוטי

אני מתחיל להתגעגע למוריניו...
האמון שלי בקרלו אנצ'לוטי ממשיך להתפוגג.
חבל שיש לו בוס שמעוניין רק למכור חולצות והוא מעדיף יסמן על הקווים.
חבל, זה כבר היה בידיים שלנו. ממחר כבר לא.
&nbsp

zה ani

New member
אנצ'לוטי בעונה וחצי הביא יותר תארים ממוריניו בשלוש עונות

מוריניו בשלוש עונות בריאל - אליפות 1, גביע ספרד 1 , סופר קאפ ספרדי 1 = 3 תארים

אנצלוטי בעונה וחצי בריאל - ליגת האלופות , גביע ספרד , סופר קאפ אירופי , אליפות העולם לקבוצות = 4 תארים שהדובדבן כמובן זה ליגת האלופות

אז למה בדיוק אתה מתגעגע ?

מתן2766

New member
אני לא אומר שמוריניו לא טעה אצלנו

אבל לא נראה לי שהוא היה מצליח לדפוק 6 משחקים מול אותה קבוצה בתוך חצי שנה.
אצל אנצ'לוטי אנחנו נראים חסרי מעוף מתחילת השנה האזרחית. השפל כמובן היה בדרבי ה-4:0.
קבוצה עם כל כך הרבה כישרון נראית כמו אוסף שחקנים. אפילו אצל פלגריני, עם ליצנים כמו לאס בהרכב, נראינו יותר מגובשים.
עם איך שברצלונה נראית לאחרונה ואיך שאנחנו נראים, פער הנקודה מרגיש לי כמו תשע.

zה ani

New member
שום בן אנוש לא חסין מטעויות או מביקורת

אני רק תוהה אם הזיכרון שלך לא קצר מדי או לא מתעתע בך...

מעבר לעובדות שכתבתי בהודעה הראשונה אפשר להוסיף להן עוד כמה עובדות -

1) מוריניו עזב את ספרד לפני שנה וחצי שהוא מסיים 15 נקודות הפרש מברצלונה, האליפות באותה עונה הוכרעה כבר בדצמבר שהפער היה 18
2) בעונה האחרונה של מוריניו בריאל הוא סיים עם א-פ-ס תארים : כאמור 15 נק' פער מברצלונה בליגה, הפסיד גמר גביע ספרדי ביתי בברנבאו (מנפלאות הכדורגל הספרדי) מול אתלטיקו מדריד, ובליגת האלופות הודח בחצי גמר אחרי שריאל שלו קיבלה סטירה מצלצלת מדורטמונד עם רביעיה על אדמת גרמניה
3) מוריניו רב עם כל העולם במדריד ועזב קבוצה מפורקת חברתית. עזוב שהוא רב עם הקפטנים קסיאס וראמוס הוא אפילו רב עם הכנופייה הפורטוגלית (בני ארצו) - רונאלדו, פפה (היה ביציע במשחקים האחרונים) קונטראו

לסיכום, לכל אחד יש העדפות משלו וזה מאוד לגיטימי. רק לאור כל העובדות שכתבתי בהודעה הזו ובהודעה הקודמת לא מבין מה יש לך להתגעגע למוריניו שאנצ'לוטי על הקווים

מתן2766

New member
אני לא אומר שצריך מחר להחזיר אותו

הפרידה הייתה מאוד מתבקשת אחרי שהאגו והשחצנות שלו השתלטו עליו.
למרות שהוא הביא פחות תארים, אי אפשר להגיד שהוא נכשל - הוא הצליח להתגבר על מכשול ברצלונה, גם אם הוא חטף מאניטה בקלאסיקו הראשון. הוא השאיר לקרלו בסיס שחקנים מאוד חזק, ולא רק בריאל. גם בצ'לסי בזמנו.
לאנצ'לוטי יש אישיות שהיא 180 מעלות ממוריניו - לטוב ולרע ואולי בתקופה כזו טוב שהוא זה שעומד על הקווים, מאמן כה רגוע במועדון כל כך לחוץ. הבעיה כאן מתחילה כשעל המגרש הקבוצה נראית רע והוא לא מנסה לשנות כלום בהתנהלות שלו בתקווה ש"יהיה בסדר".

borat1

New member
הוא בסה"כ מראה סולידריות מחממת לב

של לוזריות עקב מצבה של קבוצה "האם" שלו

&nbsp
יש לו קטעים מוזרים לפעמים עוד מהתקופה שלו אצלנו. ראיתי קצת את המשחק שלכם נגד ביבלאו וזה היה מוזר איך קרליטו הגדול, שכל הקריירה שלו אצלנו שם דגש על גבול הסטייה במרכז השדה, מזניח ככה את מרכז השדה במשחק דווקא מול קצבים באסקים נלהבים בחוץ. אבל תשמע העונה עוד ארוכה, אין לך מה להכנס לפאניקה. סיכומים עושים במאי ויש לכם עוד משחק נגד ברצלונה וליגת אלופות שזה הבייבי של קרליטו.

רז 1978

New member
לא האמנתי שריאל מדריד תפסיד בבילבאו

חשבתי שריאל מדריד תנצח אך בקושי וככה חשבתי גם שריאל הייתה בפיגור
אם מחר ברצלונה לא תנצח אז היא באמת תהייה פרייארית ענקית

אני מקווה שגם אתלטיקו מדריד תנצח מחר

zה ani

New member
פחחחח - ברצלונה כולה נקודה הפרש מריאל

לפני שבוע ריאל הוליכה ב 4 הפרש

למה זו אנגליה שצ'לסי בפער 8 נק' ממקום 2 ? זו איטליה שיובה בפער 9 ממקום 2 ? זו גרמניה שבאיירן בפער 11 ממקום 2 ? הכל פתוח בספרד והליגה תוכרע על הבאזר ורק במחזור האחרון

השנה כמו אשתקד (אליפות הוכרעה במחזור אחרון) זו לא רק by far הליגה הכי טובה בעולם אלא גם הליגה הכי צמודה בעולם

1)ברצלונה 62
2)ריאל 61
3)אתלטיקו 54 ומשחק חסר
4)ולנסיה 53 ומשחק חסר (ולנסיה ואתלטיקו נפגשות היום)

ברצלונה עוד שבועיים פוגשת את ריאל בקלסיקו ( ולשתיהן יש עוד סביליה בחוץ שזה המגרש חוץ הכי קשה בספרד) וברצלונה צריכה לשחק גם מול אתלטיקו בחוץ מחזור אחד לסיום העונה. בשנה שברצלונה מפסידה בבית גם לסלטה ויגו וגם למלאגה (רק לפני שבועיים) כלום לא סגור, ממש כלום.

רוסב

New member
אני מרגיש שזה די סגור

ברסה בחיים לא היתה מקבלת 4 חתיכות מאתלטי ומפסידה לפחים בבילבאו העונה

רז 1978

New member
איזה משחק בלה קורוניה

7 שערים. 5 מתוכם במחצית השנייה ו 3-4 לסביליה

רז 1978

New member
תומר חמד ואלמריה מפסידים באלצ'ה

בקרב תחתית על 6 נקודות ומצבם בתחתית הוחמר

טל8511

New member
אחח סוארס

כמה רציתי שיגיע לבארסה ואיזה כיף שהגיע

zה ani

New member
לקח לסוארס שלושה חודשים להיכנס לכושר

החודשיים הראשונים של סוארס היו די מזעזעים אבל אפשר ורצוי לתת לו הנחה - גם קבוצה חדשה וגם היה מחוץ למגרשים עד אמצע אוקטובר. אבל אין ספק שבחודש וחצי האחרון סוארס מצא את מקומו בברצלונה והמספרים מראים זאת כל משחק מחדש . מאז תחילת 2015 יש לו 10 שערים ו 7 בישולים , סה''כ מתחילת העונה 13 שערים ו 13 בישולים ב 26 משחקים. אלו לא מספרי מסי, אבל מספרים טובים לכל שחקן שלא קוראים לו מסי

zה ani

New member
Koke is back

אחד השחקנים הכי אנדרייטדים בעולם הכדורגל בשנה וחצי האחרונות חוזר להרכב אחרי חודש, למעשה מאז הדרבי מול ריאל שבו הוא נפצע, וכובש שער סופר חשוב לאתלטי מול ולנסיה. משחק ההזדמנות האחרונה בהחלט של אתלטי השנה.

למעלה