לה לה...

לה לה...

(חיחי אני מתה על הכותרת הזאת
) אז ככה קניתי יומן נוער, ויש שם כתבה על מייקל, אז הנה היא: החברים האמיתיים של מייקל ג´קסון "איך הייתם מרגישים אם בלילה, כשאתם הולכים לישון. היו נשארות אתכם בחדר, כל הלילה 17 בובות בגודל אדם? מתברר שבחדר השינה של הזמר מייקל ג´קסון יש בדיוק את הדבר הזה. אבל מייקל לא פוחד מהבובות, <יש בכלל אחד שמפחד מבובות?
> להיפך - הוא קנה אותן, כדי שלא ירגיש שהוא לבד ולא יהיה לו משעמם אף פעם. מייקל, כמו מפורסמים-גאונים-מוזרים אחרים, הוא טיפוס בודד שמפחד מחברת אדם, מתרחק מהמונים, נמנע להתקרב אל המעריצים שלו ואפילו מכסה את פיו ואפו כדי לא להידבק בחיידקים, כשהוא נמצא במקומות ציבוריים. על מי הוא כן סומך? על 17 בובות אדם בגודל טבעי, שנמצאות אצלו בחדר. למייקל ג´קסון יש אחוזה מפוארת, ממש ממלכה, שבתוכה הוא גר. ה"ממלכה" הזאת מוקפת גדרות תיל ושומרים, כי מייקל מאד קנאי לפרטיות שלו, ובעצם גם מאוד מפחד שמשהו רע יקרה לו. לכן הוא גם נותן לבובות לשמור עליו. כשהוא מרגיש בודד, הולך מייקל לאולם הקולנוע שיש לו ב"ממלכה". הסרט האהוב עליו ביותר הוא - "צלילי המוסיקה"(סרט מדהים!!!): "בכל פעם שהייתי ממש מדוכא הסרט הזה היה מצליח להוציא אותי מהדיכאון." העיתונאית, שגם הייתה מעצבת פנים, הוזמנה ל"ממלכה" <רבקום> של מייקל ג´קסון כדי לעצב חלקים מהבית שלו. היא עיצבה את הבית המרכזי, אולפן ההקלטות, מוזיאון וחנות ממתקים. <יש לו חנות ממתקים!!!
גם אני צה!>. אבל, היא אומרת, "החלק המאתגר ביותר עבורי היה חדר השינה שלו. הוא אמר לי: ´אני לא רוצה מיטה. אני רוצה ספה. כמה כיסאות, ואני רוצה בובות´. אז ביררתי איפה אפשר לקנות בובות ומייקל ואני בחרנו 17 - שישה מבוגרים, והשאר ילדים בגילאים שונים. הלכתי עם אמא שלו ואחותו, לה טויה, לקנות בגדים, והלבשנו את כולן". "הם אמיתיים בצורה מדהימה וזה כל כך מוזר", סיפרה, "הוא אוהב את זה ואני לא בטוחה מדוע, אולי בגלל שהוא מרגיש שיש לו חברה"." זהו. שמו תמונה חמודה (ואני הוספתי תמונות
) אה ורק מה שבסוגריים כאלה <> זה אני הוספתי

למעלה