לה לה לה^^

Light woman

New member
לה לה לה^^

סתם החלטתי לפתוח שרשור אוף קטן, והלודיע לחברי פורמינו שאוהבי יוגי הו שיש לי שירים מהדיסק^^ למרות שאנשים מתקמצנים, הצלחתי להוריד שני שירים ביפנית וארבעה רגילים^^ וזה כזה יפה 0.0!!!! ויש את השיר של פגסוס, ועוד שני שירים מגניבים על יאמי יוגי ויוגי, ואיזשהו שני שירים ביפנית ועוד שיר אחד ששכחתי P: ויש גם את השיר של ג'ואי (או אולי קאיבה או טריסטן) וטיה אבל אני לא יודעת אם להוריד או לא... P: קוג'יצ'י: עוגייה? אני: בטח^^ אני במצב רוח נדיב היום^^ *מביאה לקוג'יצ'י שקית עוגיות ענקית^^* קוג'יצ'י: יה! עוגיות! אני לאהוב לייט^^ ועוגיות^^ ויוגי הו^^ והמון עוגיות שלייט מביאה^^ *מכרסם עוגיה* רוצה אחת? אני: זאת שאלה מכשילה? (בעע אני חייבת לתקוע את המשפט הזה^^ לא יעזור^^)

ב ס ל י

New member
|גהיום אני אהיה בקהל של ערוץ הילדים

חברה שלי משתתפת, אני הולכת לארגן לי שיחה אישית עם המפיק או מי שזה לא היה, בקשר לדרגון בול זי!!!!!!

עדן me

New member
היי ביסלי נחשי מי זאת???!

כול נעמה כשאת נכנסת לפורות תתקשרי אליי כדי שנתכתב טוב??? תחזירי לי תשובה!!!

OFIRB9

New member
היי לייט! תביאי עוגיה

מממממ >פה מלא< רציתי לומר שהלכתי לצעוק קצת על ערוץ הילדים הנודיק הזה (זה היה כיף, נראה אותם עונים לי) ואמרו לי שבייבלייד חוזר, דיביזי יגיע בדצמבר (מתי זה? אני מזכירה שאני מפגרת) ויוגי הו בתחילת 2004 (יחד עם שרק 2, סבבה) >בולסת< מצממממממ לייט את הכנת? יש לזה טעם מענייו כל עוד השירים לא בעיברית לייט אחלה בחלה

למעלה