לה לה לה ונה נה נה

לה לה לה ונה נה נה

לא, אחותי הקטנה לא השתלטה על המחשב! מה הנה נה נה והלה לה לה הכי טובים בשירים? אני מציע 3 שירים: hey jude hush ו july morning מקווה שהבנתם את הכוונה..

matanbu

New member
בג´נסיס!!!!

קרע אותי מצחוקקקקקקקקק ה"דמ די דם די דם" ב I KNOW WHAT I LIKE בהתחלה!!! סלינג אינגלד בי טה פאונד..

Papito

New member
יש גם דם די דם די דם

מגניב בעץ לימון של טיפשים שוב

hells bells

New member
אאאאאאההההאאאא.....thunder

Sound of the drums Beatin´ in my heart The thunder of guns Tore me apart You´ve been - thunderstruck איך אפשר בלי AC\DC?

hells bells

New member
קבלו את ה-לייי לה ליייי האולטימטיבי

Simon and Garfunkel Lyrics: The Boxer I am just a poor boy. Though my story´s seldom told, I have squandered my resistance For a pocketful of mumbles, Such are promises All lies and jest Still, a man hears what he wants to hear And disregards the rest. When I left my home And my family, I was no more than a boy In the company of strangers In the quiet of the railway station, Running scared, Laying low, Seeking out the poorer quarters Where the ragged people go, Looking for the places Only they would know. CHORUS Lie-la-lie..... Asking only workman´s wages I come looking for a job, But I get no offers. Just a come-on from the whores On Seventh Avenue I do declare, There were times when I was so lonesome I took some comfort there. CHORUS Then I´m laying out my winter clothes And wishing I was gone Going home Where the New York City winters Aren´t bleeding me, Leading me, Going home. In the clearing stands a boxer, And a fighter by his trade And he carries the reminders Of ev´ry glove that laid him down Or cut him till he cried out In his anger and his shame, "I am leaving, I am leaving." But the fighter still remains

TheFly

New member
גם לה לה לה וגם נה נה נה

Cat Stevens - My Lady D´Arbanville מתוך MONA BONE JACON שממש מומלץ לסערה הקרבה ובאה אבל זה לא חוכמה כמעט בכל של שיר של יוסוף יש נה נה נה ו- לה לה לה

nute kram

New member
זה יותר הא הא הא הא הא

מנה נה נה נה אצלי בשיר king speed של deep purple

ganooov

New member
אהההמממ... ../images/Emo13.gif

בשיר "The Memory Remains" של מטאליקה (מהאלבום ReLoad) יש בסך הכל דקה וחצי (אולי יותר
) של: "דה דהדה דה, דה דה דהה..." כפול עשרים אלף. אני חושב שקירק שר את זה. בפעמים הראשונות ששמעתי את זה פשוט נשפכתי מצחוק. הקטע היפה זה שברקע קירק מנגן מעין סולו מגניב ואיטי כזה, ממש יפה. עד שזה נמאס, כמובן. ומעכשיו אני שומע רק את הגרסה של השיר מ-S&M, ושם הקהל שר, אבל שומעים בעיקר את הגיטרה
.

Grimble Grumble

New member
ואל תשכחו את יצירת המופת

נהנהנהנהנה מכבי חיפה אלופה
כשאני אחשוב על משהו יותר רלוונטי אני לא אהסס לכתוב...

Grimble Grumble

New member
Queen - The Prophet´s Song

אחד הלהלהלה הכי טובים
ד"א, אני מסכים עם הקביעה שהבוקסר של שמעון וגרפונקל זה הלהלה הכי טוב...

malolds

New member
Queen - In the lap of the gods

אולי אתם לא מכירים בשם אבל אם תשמעו תכירו!

noosh

New member
טוב, זה לא ממש להלהלה או נהנהנה

אבל אני מממש אוהבת את הדיבורים (או יותר נכון - הברות) של איאן אנדרסון תוך כדי הנגינה שלו
ניסיתי לעשות את זה, המורה שלי לימדה אותי, והצלחתי איזה משהו קטנטן, שזה בכלל תרגיל לצליל, אבל בואו נגיד שזה אפילו לא בכיוון הבנאדם גאון!! יש לו שליטה מוחלטת על מיתרים הקול וכל השרירים הקטנטנים שיש שם, אין לי מושג איך הוא עושה את זה

orbiti

New member
צ´ה צ´ה צ´ה

ג´ון אנדרסון מיס עם קטע צ´ה צ´ה צ´ה קורע לגמרי לקראת סוף הקטע sound chaser מהאלבום relayer גילאן חוזר ב"נה נה נה" על השורות שבלקמור מכתיב לו בstrange kind of woman באלבום ההופעה made in japan קינג קרימזון במלודית "דה דה דה" מעולה מתוך easy money (מהאלבום larks´ tongues in aspic) אואזיס, בלהיט בן ה10 דקות שלהם "all around the world" גם נתנו את חלקם קצת ישראלי: שם טוב לוי בשיר שלם של "נה נה נה" ו"טה בה דה די" ללא מילים אמיתיות, בשיר בשם "הלב נפתח" מתוך "אלבום משפחתי". תמוז, מאלבום המופת שלהם "סוף עונת התפוזים", ב"נה נה נה" שחוזר אלף פעם בסוף השיר "הולך בטל". זה מה שהצלחתי לחשוב עליו בינתיים, עוד יבואו בהמשך

SMILE 4 NOTHING

New member
the boxer

של סיימון וגארפונקל. שיר מדהים!! וגם (שוב ג´נסיס) cinema show מ- סלינג אינגלנד ביי ת´ה פאונד

למעלה