להת'!

The West Star

New member
להת'!

אני ראיתי פרק וחצי של השבט, אני לא יודע מה זה, ואני לא חושב שאני אוכל לדעת מה זה בזמן הקרוב. אולי באתי הנה בגלל גילי, ואולי באמת כדי להכיר את השבט כי שמעתי פה ושם שבחים.. וכמו רוב המעשים שאני עושה הם טיפשיים וחסרי טועלת... טוב, אנשים, היה נחמד להיות איתכם, עם נועה, לירז, יעל, עידן, שלומי, מורן, ש"ס, תומ (אלו כל השמות שהצלחתי לקלוט..) לחלוק את שבוע שבועיים האלה, עם ויכוחים, צחוקים, חוויות, תמונות, סיפורים, בעלי חיים אם כולם.. אבל אתם הייתם כבר קהילה סבוכה, ואני, חרף המאמצים, לא הצלחתי "להתקבל", אני לא מתאים לפה.. זהו לא הפורום, זוהי לא הקהילה, אני לא שייך הנה... אז, אני מסתובב כאן לעיתים בתפוז.. אולי אני אחזור להגיד שלום כמה פעמים.. לא שזה צריך להדאיג אף אחד.. אם כך. להת'! לירי

YaEloNeT

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

תראה... אני פאקינג מבינה אותך... אני הצטרפתי לפורום הזה לפני שמונה וחצי חודשים... הצטרפתי בכינוי AmberEagle(אם מישו בכלל זוכר) וממש הרגשתי לא שייכת... אחרי כמה חודשים החלפתי כינוי לח1לת נ9ש, ופתחתי דף חדש; ניסיתי כמה שיותר להשתלב-וזה הצליח. אם להיות גלויה איתך- הרגשתי שאני באמת חלק מהקבוצה המדהימה הזאת רק מלפני שלושה-ארבעה חודשים... אבל בשום פנים ואופן לא ויתרתי על האנשים המדהימים האלה, ותמיד, אבל תמיד כשחשבתי לצאת מהפורום הזה, נזכרתי בימים הראשונים שלי פה. נזכרתי איך קיבלו אותי. נזכרתי באנשים האלה. והתחלתי לחשוב שהבעיה היתה אני אבל היום, אחרי כל מה שעברתי פה, אני באמת מרגישה שייכת, ואני מאוהבת בכל אחד ואחת מכם
מקווה שתנסה לשקול לתת הזדמנות נוספת לפורום הזה, כמו שאני נתתי לא פעם...

The West Star

New member
הבעיה אכן איתי

ובגלל זה אני עוזב.. אני לא יכול להיות שייך הנה... אני לא ראיתי השבט מימי, אולי פרק. ואני לא יכול להיות חבר בפורום רק בגלל שגילי פה. זה לא עובד וזה לא יעבוד.

slallum

New member
נו ביג דיליישן../images/Emo70.gif

אם לא שמת לב, אנחנו בקושי מדברים פה על השבט
ואתה כן יכול להיות פה בפורםו רק בגלל שאתה חבר של גילי, אני מרשה לך
נו עשה טובה, אם אתה תהיה בפורום המדד של האנשים ששומעים מוזיקה נורמאלית פה עולה פלאים

Lestats Wife

New member
יעלונט ../images/Emo99.gif

אני מאטה עלייך
תקשיב לה איש. היא כ"כ צודקת

YaEloNeT

New member
לי כתוב../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

YaEloNet הצלחה גדולה בלחיצה קטנה
אבל בד"כ
שואלים
אותי
אם בא לי
לעבוד
בקאסטרו

מיידלע, פספסת את העיקר

תביני, מה שאני ראיתי\ מה שתפס לי את העין והבהיל אותי זה>>> אמבריי לנצח, מאט דיימון במלכודת מפהום

YaEloNeT

New member
אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

גיתע קראה
לי
מיידלע
שיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא המשיכי כך

YaEloNeT

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

slallum

New member
../images/Emo12.gif מה הקשר..../images/Emo35.gif

בטח הצלחת להתקבל

Lestats Wife

New member
מעעעעעעעע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתם
הברחתם
את
הקומוניסט
היחיד
בפורומ
זנות. נו תישאר
וקשע.. אני יודעת עד כמה קשה להתחבר פה לאנשים, אבל תאמין לי שגמ אם אתה לא רואה השבט אתה יכול להשתלב כאן בסופו של דבר.. אנחנו בכלמקרע בקושי מדברים על השבט
הפורומים של תפוז די מתקיימים על אוף טופיק..
יש פורומים שאני בהם כבר חודשים.. ולא כותבת הרבה.. כי הם די מגובשים וקשה להשתלב
אבל אל תוותר
האנשים כאן באמת שווים את זה
בכלמקרע, אם בכלזאת לא שכנעתי אותך <ההברקות הבאמת טובות שלי באות לקראת 4-5 בלילה, אז תחזור לבדוק תגובות מדי פעם
> אתה מוזמן להטריד אותי באייסיקיו
280897833, או במסנג'ר
[email protected] אוקע
סבביש. ליל"ט.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo7.gifחבללללל הרבה אנשים../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif מרגישים ככה../images/Emo4.gif בהתחלה../images/Emo43.gif מניסיון../images/Emo132.gif אבל בסוף../images/Emo26.gif זה מסתדר../images/Emo127.gif והם מבינים../images/Emo62.gif שהם רצויים פה../images/Emo45.gif ומתקבלים בברכה../images/Emo127.gif תמיד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מקווה מאוד../images/Emo45.gif שתשקול את זה../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif שוב ותחזור../images/Emo36.gif בך ואם לא../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif, אז באמת תבוא לבקר||בית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif

למעלה