להתראות

slifer

New member
להתראות

אני פורש מהפורום הזה בגלל הסיבות הבאות: 1. מכיוון שאני לא צופה בסדרה אין לי על מה לדבר בקשר לסדרה. 2. לצערי הרב נתגלה לי שהקלפים שלי מזוייפים, אז איבדתי את החשק לשחק... מכן נובע שאין לי על מה לדבר. להתראות לכל חברי הפורום

Witchcrafts

New member
מה זה פה, אל תנטוש! ;-[

1. יש כאן עוד גולשים שלא צופים בסדרה או לא עוקבים אחריה. 2. כל הקלפים מזוייפים?! אתה לא מתכוון לאסוף מחדש? החלטת לפרוש לחלוטין מהמשחק? לא חבל? מעוניין שאוסיף עוד שאלות? P-: חוץ מזה, הידע שצברת בנוגע לקלפים וכד' לא יעלם רק משום שהם מזוייפים. משמע, אתה נחוץ.

ליאלי 10

New member
האייי מזה גם אני לא צופה בסידרה איך

עים אין את זה כאן וגם לי אין כלפים אמיתים ואני משחקת איתם אז מזויפים ווווווווה

MasterOfDragons

New member
כמה חבל..

זה לא משנה אם הקלפים שלך מזוייפים או לא, מבחינתי זו סיבה מטופשת לפרוש. אבל לא ביג דיל, אתה יכול לקנות קלפים מקוריים. אם את רוצה, אז אתה יכול לפנות אל איש אחד שאתן לך את כתובת המסנ' שלו. יש לו חנות גדולה ואתה יכול למצוא שם כל מה שאתה רוצה בנוגע לסוגי קלפים וסוגי חפיסות של דו-קרב מפלצות. <[email protected]>- זו כתובת המסנ' של אותו בעל החנות. מעניין מאוד אם אקבל משהו ממנו בתמורה לפרסום. חה חה חה!! אכפת לי רק מצרכיי האישיים ויותר מזה לא אכפת לי משום דבר אחר!! חה חה חה חה חה!!!! *~צחוק מטורף כמו של קאיבה!~* ובנוגע לפורום, אתה לא צריך לפרוש רק כי אין לך על מה לדבר. ובמקום להתבכיין אתה פשוט יכול לעזור בהחייאת הפורום! לא שאכפת לי אם תלך או תשאר, זו הזכות שלך לעשות את מה שאתה רוצה.

impale

New member
בעקרון.

אחרי שהוצאתי כ400 שקל על קלפים בעבר-הסתבר לי שהם היו כולם זיוף אחד גדול =\ ובראשון לימדו אותי להבחין ושאר ירקות ^^

Witchcrafts

New member
וט"פ? ם_ם

קלפיים מזוייפים עולים כ"כ הרבה? (!) או שהמוכר ניסה להטעות בכוונה?

impale

New member
או שיותר הגיוני.

קניתי הרבה מאודדדדדדדדדדדדדדדדד קלפים מזוייפים.

Witchcrafts

New member
נו, גם זו אופציה. ../images/Emo3.gif

זכור לי שהמזוייפים באים בחבילות של כמה, והם לא עלו ביוקר. אז נשאלת השאלה: כמה זה 'הרבה מאודדדדדדדדדדדדדדדדד'? P-: אפשר בכלל לקנות קלפים (מזוייפים או לא, לא חשוב) בודדים?

impale

New member
ואגב.

אניל א מאשים את האנשים שקונים אלא את החנויות.. החנות אומרת שהקלפים מקוריים ילד שלא מכיר את המקוריים-קונה וחושב שיש לו מקוריים מגיע לטורניר ולא יכול לשחק. הכל באשמת החנות

Witchcrafts

New member
ברור, והרצפה עקומה. ../images/Emo67.gif

סתם, נו. אולי באמת המוכרים אשמים. רובם, כנראה. חוץ מזה, אני בטוחה שאם תבוא ותשאל בחנות שמציעה קלפים למכירה אם מדובר בחיקוי - הם יענו שהם לא יודעים. אני נתקלתי בכמה מוכרים כאלה בעצמי. סה"כ הם אמורים למכור, אז זה לא שצריך להיות להם ידע בנושא (בניגוד לקונה). אין מאמר או משהו ברשת שקשור להבדלים בין קלפים אמיתיים למזוייפים? @@"

impale

New member
לא ממש.

יש בעקרון הרבה מאמרים אבל הדרך הכי טובה היא פשוט להגיע לטורנירם ולתת לשחקן מומחה לבדוק את הקלפים.. בשניות הוא יכול לגלות מה מקורי ומה לא ואגב- למי שלא מתכנן להגיע לטורנירים אין בכלל טעם לקנות לקפים מקוריים.. רק נזכיר רגע תפרסים שקיבל רועי מהניצחון שלו באליפות הארץ קודם כל הוא השיג בחול 3 גינזו 3 מירור פורס 2 אנמי קונטרולר 4-5 דון זלוגים ורבים אחרים בנוסף "טין פק" חבילת קלפים בשווי של כ200 שקל "בוסטר בוקס"-חבילה של 24 חבילות קלפים קטנות בשווי של קרוב ל700 שקל משחק GBA + 3 קלפי פרומו במחר של כ200 שקל כרטיס טיסה זוגי הלוך ושוב לגרמניה שהות במלון למשך שבועיים לו ולבן\בת זוגו (מלון 4 או 5 כוכבים) 1000 דולר לבזבוזים איפוד ועוד דברים קטנים ^^ בכללי שווה לזכות באליפות הארץ XD

Witchcrafts

New member
וואו, הפרסים מגניבים. $-:

אבל למה דווקא גרמניה?!
ונקודה טובה, לא חשבתי שאין טעם לקנות מקוריים אם לא משתתפים בטורנירים. אם כי בטוח יש כאלה שקונים, אבל לא משתתפים - כי זה רחוק מדי או משהו. Oo;

impale

New member
זה משתנה ^^

השנה האליפות נערכה בגרמניה-אז כרטיסים לגרמניה שנה שעברה זה היה ליפן

slifer

New member
נהה...

בזבתי הון תועפות ןעכשיו כבר אין לי כח לבזבז שוב(וכן תכננתי ללכת לטורנירים כי אני שחקן די טוב), אני כבר חוסך לגיטרה חשמלית ומגבר מכיוון שאני די קרוב לרמה הזאת.

slifer

New member
*

אני עוד אולי יסתובב פה בפורום ואם אני אשמע על טורניר שבו מוכרים קלפים במכירים של פחות מ-60 שקל אני אשקול לבוא.

impale

New member
תלוי..

חלק מקלפי הבסיס יכולים לתת לך בראשון מתנה..

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| הם אמרו את הכל,

אני רק אגיד שזו החלטה מטופשת ושאתה מוותר בקלות. :X אני בכלל לא יודעת לשחק דו-קרב [חוץ מהמשחק הדבילי ההוא לגיימבוי שקנו לי] ויש לי טונה קלפים אמיתיים ומזויפים [ממ, נתתי למומחים לבדוק את זה] ששוכבים לי בתור המגרה ולא עושים כלום, זה אומר שאני צריכה לעזוב? לא.
שורה תחתונה, לא שווה לעזוב, תישאר ותעזור להחיות. P=

למעלה