להתראות....

einav arnav

New member
להתראות....

בצער רב אני מודיעה על פרשתי מהפורום....
למה? בגלל שכבר הרבה זמן [בערך מאז שהצתרפתי] לא מתיחסים להודעות שלי וזה ממש מציק אזאין מה לעשות... =\ לום לום! [אני לא התפלה עם לא תתיחסו להודעה הזאת]

נוסטלגיה@_@!

אם מיש'ו שכח אותי זהו אני "גברת דפ" פשוט החלפתי כינוי טוב! אז גם לי זה היה ואמ, כמו שהסברי לי פשוט אין מה לענות לך זה לא בגלל שלא מתייחסים^^"

WallFlower

New member
../images/Emo45.gifלפעמים באמת אין מה לענות...קורה

חבל לפרוש בגלל זה

bobit marely

New member
לא אישה!

תישארי....אוהבים אותך...גם להודעות שלי לא הכי מתייחסים אבל מה זה משנה???....העיקר הכוונה :)

לילשוש

New member
עינב כנראה לא הבנת...

הפורום לא עוסק בך...אלא בג'וני דפ. בפורום הזה בדר"כ מתייחסים לג'וני, לסרטים שלו ולפעמים לחפור לו קצת בפרטיות...
אם את רוצה את יכולה לשלוח בקשה לפתיחת פורום 'עינבי ארנבי' שם אולי תקבלי את תשומת הלב שאת דורשת. אם את "הולכת" שיהיו לך חיים טובים, את לא מאיימת על אף אחד, אולי את רוצה, אבל לפי איך שזה נראה עכשיו-את רק רוצה תשומת לב, נדמה לי שיש פורום לזה... יום טוב

למה מי לא התייחס אלייך? ../images/Emo54.gif

אני זוכרת שתמיד ראיתי שהחזירו לך הודעות... וגם לי לא תמיד מחזירים הודעות..אבל אני עדיין ממשיכה לנסות

adi2121

New member
חחחחחח היחידה שמחזירים לה תשובה

זו ניקול .. וגם מיצי . זו ממש לא סיבה לעזוב , וחבל שתעזבי כי את ממש חמודה ותורמת לפורום . סו , תישארי :) ולזאתי מלמעלה , תסתמי

WallFlower

New member
למה לומר תסתמי?

היא אמרה את מה שהיא חושבת. שבמידה מסוימת הוא די נכון וזה זכותה... תסתמי זו מילה ממש מרושעת...אפילו יותר ממה שהיא אמרה...

נראה לי את צודקת ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

רק הן אלה שממש כולם מתייחסים אליהן

למעלה